TuinBoel.nl

De beste tuinartikelen van 2020 – 2023

Beste driewielers voor kinderen van 2024

In dit artikel vindt je de beste driewielers. We hebben de lijst in 2e verdeelt. De eerste top 5 gaat over de beste driewieler voor peuters in het algemeen. Onderaan het artikel vind je de beste driewieler met duwstang, omdat we zagen dat hier toch veel mensen naar op zoek zijn! We hopen dat je na het lezen van dit artikel de beste driewieler voor jouw kleintje hebt kunnen vinden.


Beste driewieler voor peuters

We hebben het vroeger allemaal wel gehad en hebben er veel op gefietst, een driewieler. Als je ouders gingen wandelen weten wij zeker dat je op je driewieler met ze mee ging. Je had er of een met zijwieltjes die je er af kon halen of gewoon een normale, maar de driewielers waar je de wieltjes vanaf kon halen had je meestal op een iets oudere leeftijd.

Je moet er wel voor zorgen dat je een driewieler van een goede kwaliteit voor je kindje koopt. De banden moeten goed zijn en de driewieler moet goed trappen. Ook is het belangrijk dat het stuur goed stuurt, zodat ze zonder moeite door de bochten kunnen. Wij hebben ervoor gezorgd dat alle driewielers in onze lijst dit gewoon kunnen en wij weten zeker dat je na het lezen van dit artikel de beste driewieler van 2024 hebt.


1. Driewieler Rito Deluxe Khaki

Dit soort driewielers zul je niet vaak tegenkomen. De Rito Deluxe driewieler is een buggy en een driewieler in een. Hij heeft grote, stevige banden en is grotendeels van staal met op sommige plekken een rubberen laagje eromheen waardoor het een stevige driewieler en buggy is. Ook is deze driewieler inklapbaar waardoor hij makkelijk mee is te nemen.

Deze driewieler heeft een uitschuifbare duwstok waar je je kindje mee kunt duwen. Je kindje kan met zijn of haar voeten op de voetsteunen houden als je hem of haar gewoon wilt duwen, maar zelf kunnen ze ook trappen met de trappers die aan het wiel zitten. De driewieler heeft een uitschuifbare rugleuning. Ook heeft de driewieler een veiligheidsriempje en een veiligheidsbeugel. Het stuur dat aan de driewieler zit kun je vastzetten en losmaken voor als je kindje zelf wilt trappen en sturen. De kap die boven de driewieler zit zorgt voor bescherming tegen de zon en regen. Deze driewieler wordt aanbevolen voor kinderen van een tot drie jaar.


2. Smartstrike ZIP 3

Je kleine kindje kan op deze driewieler heel leuk en makkelijk fietsen en zal er veel plezier aan beleven. Hij heeft een goed en slim ontwerp en fietst heel makkelijk. Met deze driewieler kan je kindje naar buiten, maar heb je nog wel de controle over je peuter.

De duwstang die je driewieler heeft, kun je ervan afhalen zodat je kind ook in zijn eentje kan fietsen. De driewieler trapt heel makkelijk en heeft een kapje boven het hoofd dat bescherming tegen de zon en de regen biedt. Ook heeft deze driewieler achteraan een bakje waar je peuter speelgoed in kan doen of je een flesje water in zou kunnen stoppen.


3. Smoby Be Fun Driewieler

Met deze driewieler kan je kindje veilig fietsen. Hij is makkelijk en leuk om te gebruiken, heeft leuke, kinderlijke kleuren en een stevig frame. Je kindje zou hier voor zijn doen redelijk snel op kunnen gaan als hij of zij een beetje doortrapt en kan zich makkelijk en leuk verplaatsen. Als je wilt wandelen en je kindje mee wilt nemen is dit de perfecte driewieler voor jou.

Met deze banden kan je kindje makkelijk over een zandweg waar geen los zand op ligt. De driewieler heeft een riempje en een duwstang waar je je kindje mee vooruit kunt duwen. De fiets trapt heel makkelijk dus hier zal je kind ook zeker geen moeite mee hebben. In het bakje achter op de fiets kan je kindje speelgoed meenemen als jullie naar een speeltuintje of dergelijke gaan.


4. QPlay Elite Driewieler

Deze mooie rode driewieler lijkt al meer op de driewielers die wij kennen. Wij weten zeker dat je zelf ook zo’n soortgelijke driewieler hebt gehad een daar ook veel plezier aan hebt beleefd. Je kindje zal aan de QPlay Elite driewieler ook heel veel plezier beleven en op ouderen leeftijd lekker rondfietsen met de buurkindjes op hun driewieler.

Deze driewieler is geschikt voor kinderen van twee tot zes jaar. Hij heeft een verstelbaar zadel en stuur en trapt makkelijk. Deze driewieler heeft ook een bakje aan de achterkant waar je eventueel een tas in kunt zetten als je gaat wandelen en je peuter op de driewieler meeneemt. Dit zal niet te zwaar voor je kind zijn, omdat de driewieler heel makkelijk en licht trapt. Hij heeft stevige banden die niet snel leeg gaan en hij heeft een stevig frame. De banden zijn hier makkelijk aan te bevestigen.


5. Billy Driewieler Papaya

Ook deze driewieler lijkt meer op de driewielers die wij kennen. Je kindje kan hier heel makkelijk mee vooruit komen en de reviews van deze driewieler zijn goed. Hij ziet er stoer uit en is perfect voor jongere kindjes, omdat de driewieler klein is waardoor ze goed met de voetjes bij de trappers kunnen. De Papaya driewieler van Billt is in het blauw, rood, roze en zwart verkrijgbaar.

Dit driewielertje kan makkelijk mee op uitstap, omdat hij klein is en dus zo in de achterbak kan. Deze driewieler trapt iets moeilijker dan de andere in onze lijst en het stuur kan bij sommige nog wel eens vast hangen, maar bij de meeste gevallen is dit niet zo. De banden van de driewieler zijn dik en stevig.


Beste driewieler met duwstang

Op vroege leeftijd je kind in een driewieler zetten, is al een goede stap richting het leren rijden op een fiets zonder wieltjes. Je kunt zo leuke wandelingen maken met je kind, zonder dat hij of zij moe wordt. En als dit wel gebeurt door het trappen, kun je het overnemen, dankzij de duwstang. De duwstang maakt het mogelijk om de driewieler vooruit te duwen, terwijl je kind nog erop zit. Hij of zij hoeft ook niet mee te trappen, want meestal zit er een voetensteun op, waar dan de voeten op kunnen in plaats van op de trappers. Lees verder voor de beste driewielers met duwstang van 2024.


1. Little Tikes 4-in-1 Driewieler Met Duwstang

Beschikbaar in 6 verschillende kleuren!

Met de driewieler van Little Tikes maakt je kleintje binnen een paar momenten zijn eigen wereld van avonturen. Jullie kunnen samen genieten van de frisse lucht. Je kunt de driewieler duwen aan de duwstok, begeleiden, of je kleintje zelf laten rijden. De driewieler met duwstang groeit mee met je kind in 4 fasen.

  • Fase 1: de ouders duwen en besturen de driewieler. Door de veiligheidsbeugel kan je kind niet aan het stuur draaien.
  • Fase 2: je kunt nu de veiligheidsbeugel verwijderen, zodat je peuter kan oefenen met sturen.
  • Fase 3: ze kunnen leren de pedalen te gebruiken, maar de ouders helpen nog steeds met sturen.
  • Fase 4: verwijder de duwstang om je kind zelf te laten fietsen en sturen, met jouw toezicht.

De driewieler met duwstang heeft verschillende handige functies. Als eerste is er een stang waar je een flesje drinken in vast kan klemmen. Ook heeft hij een voetensteun voor als je kleintje nog niet zelfstandig kan trappen. Ze kunnen dan hun voeten kwijt op de voetensteun, maar als ze dan een fase verder zijn kan hij ingeklapt worden. Ook heeft hij een zonnescherm voor de hete zomerdagen, om je peuter te beschermen tegen UV. Achter de driewieler zit een bak, waar je spullen in kan doen.


2. Smoby – Be Move driewieler Met Duwstang

Beschikbaar in 11 kleuren

Deze driewieler met duwstang van Smoby is gemaakt van metaal en kunststof en heeft een leuk, kinderlijk design. Hij is voorzien van verschillende dingen: een veiligheidsriempje, kiepbakje en een duwstang. Deze duwstang kun je verstellen en afnemen, als je kind zonder kan rijden. Ook het zitje is verstelbaar. En als je kind nog niet zelf kan trappen, kun je de driewieler duwen zonder dat de pedalen meedraaien.

En ook het stuurwiel kun je vastklemmen. Zo kan je kind geen onverwachte stuurbewegingen maken, terwijl jij aan het duwen bent. De duwstang die meegeleverd wordt is van prima lengte, zodat je geen moeite hoeft te doen om het fietsje vooruit te duwen. Ook is het fietsje licht, dus hij stuurt en duwt in dat opzicht oom prima. Het enige nadeel, volgens de reviews, zijn de wieltjes. Ze maken zoveel geluid dat iedereen je al van verre hoort aankomen.


3. QPlay Driewieler Rito 3 in 1 – Jongens en Meisjes

Dit is een luxe driewieler met duwstang voor kinderen van 10-36 maanden. Hij heeft een verstelbare duwstang, waarmee je je kind makkelijk kunt begeleiden. Voor de veiligheid heet hij veiligheidsriemen en een veiligheidsbeugel. En voor comfort heeft hij een zitkussen en verstelbare rugleuning. Alles wordt dus geprobeerd zo comfortabel mogelijk te maken voor jou en je kind. Nog meer functies voor de veiligheid en het comfortabel maken zijn: een stuur waarmee je kindje zelf de richting kan bepalen, trappers met anti-slip laag, voetsteun en een mandje. Ook zit er een kap boven, die je kind tegen zowel zon als regen kan beschermen. Dit is echt een driewieler met duwstang van goede kwaliteit, waar zowel jij als je kind veel plezier en leuke wandeltochtjes mee gaan beleven!


4. QPlay Driewieler Met Duwstang Prime 6 in 1

Deze grijze driewieler met duwstang is geschikt voor jonge kinderen van 6 tot en met 36 maanden. Hij heeft een duwstang, waarmee je je kind makkelijk kunt begeleiden, als ze zelf nog niet goed kunnen sturen en/of trappen. Voor de veiligheid heeft hij veiligheidsriempjes en een veiligheidsbeugel. Ook heeft hij een zitkussen en een rugleuning die je kunt verstellen. Het stuur geeft je kind de mogelijkheid om zelf de richting te bepalen. En de trappers hebben een anti-slip laag, zodat de voeten niet kunnen wegglijden. Er is een voetsteun voor als je kind nog niet zelf kan trappen, want de trappers bewegen wel, als jij hem vooruit duwt. Ook heeft hij een mandje om spullen mee te nemen, zoals knuffels en drinken, en een kap die je kind beschermt tegen regen, maar ook zon.


5. Injusa Trike City Roze

Deze driewieler met duwstang groeit met je kind mee. Hij heeft verschillende mogelijkheden voor het comfort en de veiligheid van jouw kind. Daarom heeft hij bijvoorbeeld een overkapping die tijdens het fietsen een betere bescherming biedt tegen de zon en de regen. Hij is licht, comfortabel, en aan te passen aan zowel kind als ouders. Ook de veiligheid van je kind is aan gedacht. Hij heeft namelijk een veiligheidsgordel en antislip-pedalen. Je kleintje zal graag in deze fiets zitten en ook stuurt hij heel fijn. Hoe hij er uit ziet, is ook al gewoon super leuk. Je kind en jij zullen hier veel plezier mee beleven.


Waarop letten bij het kopen van een driewieler

De meeste driewielers groeien met het kindje mee, het is handig om er een met een verstelbaar zadel en verstelbaar stuur te kopen, zodat je hier lang mee kunt doen.

Het is ook handig om een driewieler met een vrijloop apparaat te kopen. Hiermee zorg je ervoor dat de trappers niet meedraaien als je gebruik maakt van de duwstang die aan de meeste driewielers zit, zodat dit het veiliger maakt voor het kindje als hij of zij niet trapt.


Wat is een goede driewieler met duwstang?

Na wat onderzoek zijn we er achter gekomen dat de Little Tikes 4-in-1 Roze- Driewieler de beste driewieler met duwstang van 2024 is. Dit komt, omdat er bij deze driewieler overal aan gedacht is. De behoeften van niet alleen jouw kind, maar ook van jou.

Hoe werkt een driewieler met duwstang?

Als je kind nog niet oud genoeg is om te kunnen trappen en sturen, kun jij dit doen. Dit kan door de duwstang te gebruiken. Zo duw jij de driewieler naar voren en hoeft je kind niet te trappen. Een kind gaat namelijk 4 fasen door bij een driewieler, waar hij of zij in de 4e fase pas alles kan.


Bekijk ook: De beste babyschommels van 2024

Was dit artikel behulpzaam?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *