TuinBoel.nl

De beste tuinartikelen van 2020 – 2023

Beste elektrische koelbox van 2024

Een elektrische koelbox, bijna iedere vakantieganger heeft er wel 1. Dat is ook niet zonder reden. Een koelbox is namelijk de ideale manier om spullen, die koud moeten blijven, koud te houden. Een koelbox kun je gebruiken voor onderweg, als je bijvoorbeeld drinken koud wilt houden. En als je eenmaal bent aangekomen op de plek van bestemming kun je de spullen die je daar koud wilt hebben weer in de koelbox doen, bijvoorbeeld op de camping. Een erg handig item dus om mee te nemen op vakantie.

Koelboxen worden vooral gebruikt door mensen die gaan kamperen, zij hebben dan ook geen koelkast. Mensen die een huisje huren, hebben vaak wel de beschikking over een koelkast. Aangezien de zomervakantie binnenkort weer begint, zullen veel mensen op vakantie gaan. Door het COVID-19 virus is het misschien wel verstandiger om met je eigen tent te gaan, omdat deze door niemand anders wordt gebruikt. En als je met je eigen tent gaat, is een koelbox wel enorm handig om mee te nemen op vakantie.

Ben jij dus op zoek naar een elektrische koelbox voor om mee te gaan kamperen of voor ander gebruik? Dan weet je na het lezen van dit artikel welke elektrische koelbox de beste keus is en welke het beste bij jou past.


1. Travellife TL32 Thermo-Elektrische Koelbox

De eerste koelbox van de lijst is er 1 die je op meerdere manieren kunt gebruiken. Deze koelbox kun je gebruiken om te koelen, tot 20 graden onder de omgevingstemperatuur, of om te verwarmen, tot 65 graden. Deze is dus ideaal, want je kunt zelfs een kop koffie verwarmen in deze koelbox. Ook handig voor in de auto, want er wordt bij bestelling van deze koelbox een carplug bijgeleverd. En de koelbox past gemakkelijk tussen de overige bagage. Voor de mensen die bang zijn dat de koelbox niet gemakkelijk te dragen is, kan ik ze daar van verlossen. De koelbox bevat een draagbeugel, hierdoor is de koelbox makkelijk te verplaatsen van bijvoorbeeld de auto naar de kampeerplek. Hij maakt geen geluid, dus je kunt hem gerust in de buurt zetten als je gaat slapen.

De elektrische koelbox heeft een inhoud van 32 L en moet worden aangesloten op 12 Volt of 230 Volt.

Ben jij op zoek naar een koelbox die goed koelt en ook nog kan verwarmen? Dan is de Travellife TL32 Thermo-Elektrische koelbox een echte aanrader. Als je 32 L inhoud te weinig vindt, dan is er ook nog een koelbox van 40 L. En als je het te veel vindt, dan is er nog een koelbox van 25 L.


2. Campingaz Powerbox Plus Thermo-elektrische koelbox

De volgende elektrische koelbox van de lijst is de Campingaz Powerbox Plus Thermo-elektrische koelbox. Deze koelbox koelt alleen. Hij verwarmt dus niet, zoals de nummer 1 uit deze lijst. Maar hij koelt wel iets kouder dan de vorige koelbox, deze koelt namelijk tot 22 graden onder de omgevingstemperatuur. Ook blijft deze koelbox uren koelen zonder dat deze is aangesloten. Dit is ideaal, want zo heb je geen problemen als je koelbox even niet is aangesloten. Deze koelbox bevat ook een stille ventilator. Hierdoor kun je ook deze koelbox gerust in de buurt zetten als je gaat slapen.

De elektrische koelbox werkt op 12 Volt of 230 Volt en heeft een inhoud van 36 L.


3. Tristar KB-7630 Thermo koelbox

De volgende koelbox van dit artikel is opnieuw een koelbox die koelt en verwarmt. Hierdoor kun je ook warme maaltijden gemakkelijk meenemen. Dit is ideaal want in deze tijd worden veel maaltijden afgehaald en als je dan een koelbox hebt die het eten warm houdt, is dat ideaal. Ook kun je deze koelbox eenvoudig aansluiten op het stopcontact en in de auto. De koelbox verwarmt tot 65 graden en koelt tot 18 graden onder de omgevingstemperatuur. De elektrische koelbox heeft een handig ontwerp. Hij heeft namelijk een dekselvergrendeling en een snoeropbergsysteem. Een dekselvergrendeling komt goed van pas, want zo hoef je niet bang te zijn dat alle inhoud van de koelbox opeens op straat ligt als de deksel eraf schiet. Een snoeropbergsysteem is ook handig, want zo val je niet over het snoer als je de koelbox niet gebruikt.

Deze koelbox heeft een inhoud van 26 L. Je kunt hier een aantal 1,5 liter flessen drinken in kwijt. En tot slot hoef je ook niet bang te zijn dat de koelbox energie vreet, want hij heeft namelijk een A++ energielabel.

Ben jij nou op zoek naar een niet al te grote koelbox, maar wel met een handig ontwerp die je gemakkelijk kunt gebruiken? Dan is de Tristar KB-7630 Thermo-elektrische koelbox zeker een goede koelbox om te overwegen, wanneer je een nieuwe elektrische koelbox zoekt.


4. Mobicool T08 Draagbare Elektrische Koelbox

De volgende koelbox is er opnieuw 1 die verwarmt en koelt. Je kunt deze aansluiten op de auto, want hij bevat een autolader voor 12 V. Deze koelbox heeft een klein design, maar hij is erg makkelijk om te gebruiken. Je kunt hier 6 flesjes van 0,75 L in kwijt. En hij bevat 2 bekerhouders aan de voorkant, waar je bijvoorbeeld een beker koffie in kan zetten of een blikje frisdrank. Ook kun je deze koelbox, doordat deze zo compact is, gemakkelijk dragen en meenemen. Je hebt zelfs een schouderband om de koelbox om je schouder te doen. Hierdoor wordt het nog makkelijker om de koelbox mee te nemen.

Ben jij nou op zoek naar een koelbox, die je in de zomer gemakkelijk kunt meenemen in de auto voor niet al te grote afstanden of om gewoon flesjes drinken gekoeld bij je neer te kunnen zetten? Dan past de Mobicool T08 Draagbare elektrische koelbox helemaal bij jou.


5. Mobicool MT48W koelbox 12V en 230V

De laatste elektrische koelbox van de lijst is ook gelijk de koelbox met de grootste inhoud, namelijk 48 L. Je kunt hier dus gemakkelijk heel wat 2 L flessen met drinken in kwijt. Ook valt deze koelbox gemakkelijk mee te nemen, want hij rijdt op wieltjes. Je hoeft ook niet bang te zijn dat het handvat afbreekt. De maker zegt namelijk dat het een erg stevig handvat is, hier gaan we dan ook vanuit.

De koelbox werkt op 12 V en ook op 230 V. Ook heeft hij een handige indeling (voor foto’s van deze indeling kun je op de onderstaande knop drukken). Je kunt deze koelbox ook in andere maten krijgen. De overige maten zijn: 8 L, 26 L, 30 L en 35 L.

Was dit artikel behulpzaam?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *