TuinBoel.nl

De beste tuinartikelen van 2020 – 2023

Beste elektrische skateboards van 2024

We weten allemaal nog wel hoe geweldig we het vonden om als kind de hele buurt rond te skaten. Dit plezier kun jij na het kopen van een elektrisch skateboard herbeleven. Hoe leuk zou het zijn om als volwassenen of tiener extra hard vooruit te komen met een elektrisch skateboard? Nadat je er achter kwam dat deze bestonden, wilde je natuurlijk ook niets liever. Vandaar dat we voor alle tieners en volwassenen die dit nu lezen een artikel hebben gemaakt over de beste elektrische skateboards van 2024.

Je hebt me inderdaad zien zeggen dat je het plezier van vroeger kan herbeleven. Als volwassenen ben je natuurlijk sneller uitgeput en heb je een slechtere conditie. Ook sommige tieners onder ons hebben hier last van. Je hoeft met een elektrische skateboard echt niet bang te zijn dat je energie op raakt.

Nu vraag je je af wat de beste elektrische skateboards van 2024 zijn. Je moet natuurlijk wel topkwaliteit hebben. Om hier achter te komen kun je ons artikel van de beste elektrische skateboards van 2024 lezen.


1. Razor X1 Cruiser electric skateboard

Zou het niet geweldig zijn om op deze elektrische skateboard met veel verschillende functies, de buurt rond te rijden of op het skatepark rond te skaten? Er zijn 2 nadelen aan dit skateboard waarvan er een voor alle boards geldt. Het nadeel dat voor alle skateboard geldt, is dat je hem niet moet gebruiken in een stortbui, maar als je een beetje logisch nadenkt, kun je wel bedenken waarom dit zo is. Het tweede nadeel is dat je hem niet op een al te drukke weg moet gebruiken, stoppen kan soms namelijk een beetje langzaam gaan als je nog niet door hebt hoe het moet.

Met dit geweldige elektrisch skateboard kun je versnellen tot wel 15 kilometer per uur. Dit lijkt misschien langzaam, maar houd in je achterhoofd dat de gemiddelde fietser maar 3 kilometer per uur sneller fietst wanneer ze een beetje doortrappen. Op een rustige weg is dit ook snel genoeg en een elektrisch skateboard is ook voor de fun. Hij heeft een draadloze besturing waarmee je kunt versnellen en vertragen. Dit skateboard is voor kinderen vanaf 9 jaar.


2. MEEPO – V3 [Elektrisch skateboard]

Dit is een van de beste verkochte elektrische skateboards van her merk meepo. Dit komt, doordat ook deze elektrische skateboard van zo’n enorme goede kwaliteit is. Het design lijkt op dat van een longboard wat hem extra fijn maakt. Dit is een redelijk veilig elektrische skateboard, maar wij raden je toch aan een helm, armbeschermers en kniebeschermers te dragen.

Dat wat dat dit skateboard veilig maakt, is dat hij makkelijk kleine helingen op en af kan. Ook kan deze elektrische skateboard een snelheid van wel 42 kilometer per uur bereiken. Je gaar me waarschijnlijk ook niet geloven als ik zeg dat je binnen 4 seconden een snelheid van 30 kilometer per uur hebt. Ook heeft fit skateboard 4 standen, namelijk beginner, gevorderde, professioneel en expert.


3. MEEPO – Mini 2 [Elektrisch skateboard]

Deze elektrische skateboard gaan binnen een paar seconden naar wel 46 kilometer per uur. Er zijn veel board van MEEPO. Toch is dit degene die de hoogste snelheid kan halen. Hij is ook een van de kleinste waardoor je hem het makkelijkst mee kan nemen. Hij heeft een mooie vorm waardoor hij ook zeker alle aandacht zou trekken. Mensen gaan met een open mond naar je kijken.

Zoals al eerder verteld is de topsnelheid van deze elektrische skateboard 46 kilometer per uur. Dit kan toch redelijk gevaarlijk zijn. Dit is ook de reden dat we je altijd aanraden bescherming te dragen. We weten dat dit er belachelijk uit kan zien, maar het is voor je eigen veiligheid. Je kunt er een afstand van maximaal 20 kilometer mee afleggen totdat de accu leeg is. Hierna moet je hem 2 uurtjes opladen.


4. RiDD elektrisch Skateboard met afstandbediening

Dit is een elektrische skateboard met een cool ontwerp. Het oranje op het zwart laat het er enorm leuk en stoer uit zien. Dit is vooral een leuke elektrische skateboard voor kleinere kinderen. Hij haalt namelijk ‘maar’ een snelheid van 15 kilometer per uur. Hij heeft een draadloze afstandsbediening waarmee je kan remmen en versnellen. Ook heeft deze speciale wielen die voor een extra fijne rit zorgen.

Wij raden je aan hier bescherming bij te dragen. Dit is een elektrische skateboard voor kinderen van 9 jaar en ouder, maar als je valt val je ook redelijk hard. Je hoeft hier niet bang voor te zijn, zolang je die bescherming maar om doet. We weten dat kinderen bescherming niet fijn vinden, omdat het er misschien niet leuk uit ziet. Hierdoor kun je het al wat leuker maken door er wat stickertjes op te plakken.


5. Skatey 2800 Lithium Black Electrisch Skateboard

Dit is een heel fijn board. Met dit board gaat iedereen je met een open mond aanstaren. De motor is bijna onzichtbaar en hij rijst heel fijn en soepel. Doordat die motor bijna onzichtbaar is, hebben mensen ook niet zo snel door dat het een elektrisch skateboard is. Hierdoor zullen ze nog verbaasder zijn over jouw skills. Dit board is heel licht waardoor je hem overal heel makkelijk mee naar toe zou kunnen nemen. Dit is fijn, want een zwaar elektrische skateboard is nou weer minder fijn om te dragen. Hij is namelijk maar 9 kilo.

Remmen gaat heel makkelijk en snel. Toch is het verstandig om niet te snel te remmen. Voordat je het weet glijd je over de weg doordat je ineens stil staat, of tenminste, dat is wat je zou denken. De remmen van dit board zijn zo gemaakt dat je snel genoeg stil staat, maar niet zo snel dat je op de grond ligt. Na 20 kilometer gereden te hebben, moet je hem 4 uur lang opladen en dan kan je er weer 20 kilometer mee vooruit. Ook stuurt hij ligt en lopen de wielen heel makkelijk.

Was dit artikel behulpzaam?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *