Beste geurkaarsen van 2023

Welke geurkaarsen zijn het best? Iedereen vindt het fijn om het gezellig in of buiten huis te hebben. Ook vinden we het fijn om een lekker geurtje om ons heen te ruiken. Als dit iets is wat je wilt dan komen we uit bij natuurlijk geurkaarsen! Er zijn zoveel verschillende geurkaarsen met allemaal ook weer verschillende geuren. Hier kun je natuurlijk gebruik van maken door per seizoen een andere geur te kopen. Maar welke geurkaarsen zijn nu goed? Je wilt geen geurkaars hebben die helemaal geen geur afgeeft of die misschien maar een paar uur brand.

Een goede geurkaars zorgt voor een fijne sfeer in huis of tuin.

Tuinboel.nl

Wij gaan voor jou kijken welke geurkaarsen de beste zijn. Dit doen we door te kijken naar de kwaliteit, prijs, branduren en sterkte van de geur. Ook kijken we naar wat mensen allemaal te zeggen hebben over een geurkaars. Dus voor dit artikel stappen wij de wereld in van de geurkaarsen.

Dit zijn de top 10 beste geurkaarsen van 2023:


1. RITUALS The Ritual of Sakura Geurkaars

Rituals is de bekendste merk van geurkaarsen. Wij vinden dit ook een van de beste merken binnen de geurkaarsen branche. Ze hebben veel verschillende geurkaarsen met allemaal verschillende geuren. Wij hebben voor nu de Ritual of Sakura uitgekozen als nummer 1. Qua geur is dit natuurlijk onze persoonlijke favoriet! Misschien houd jij meer van een andere geur.

Deze geurkaars heeft een heerlijke geur. Hij ruikt namelijk Naar rijstmelk en kersenbloemen. Deze combinatie bij elkaar ruikt heerlijk. Hij heeft voor 70% natuurlijke was. Hij geeft een heerlijke, warme geur af. Je kunt hem buiten gebruiken of natuurlijk ook binnen. Dit is geurkaars die lekker rust in je huis brengt. In totaal heeft deze kaars 50 branduren. Maar hij ruikt ook lekker als je hem niet aanzet!


2. Victoria with Love Geurkaarsen

Dan hebben we nog de kaarsen van Victoria with love. Deze geurkaarsen zijn niet zomaar geurkaarsen… Dit zijn geurkaarsen die je moet laten branden als er echt een gelegenheid voor is. Hij is namelijk niet goedkoop maar dat is met een reden. De geur van Teak, Tonkaboon en Patchouli verspreid gemakkelijk door je huis, ook al branden de kaarsen niet. Dit zijn speciale geuren die niet overal verkrijgbaar zijn.

  • De Teak is een boom die komt uit tropische oerwouden in Zuidoost-Azië. Het is een geur die als effect kalmering en rust in je huis brengt.
  • Zijn 2e geur komt van een tonkaboon. Deze boon komt van de boom Dipteryx odorata (hoef je niet te onthouden) die groeit in het noorden van Zuid-Amerika. Als effect geeft deze boon een soort hypnotische geur mee die ruikt naar vanille en amandelen.
  • Dan heb je nog de Patchouli geur. Dit is een kruid die afkomstig is uit  India, Indonesië en China. Deze geur staat bekend om zijn zoete kruidachtige geur. Waardoor de geurkaarsen extra lekker ruiken.

Er is nog iets speciaals aan deze geurkaars… Het printje dat je ziet is van echte koehuid gemaakt. Deze kaars is in verschillende afmetingen beschikbaar dus met verschillende branduren. Dit is dus echt een luxe geurkaars die zeker de moeite waard is om te halen als je iets extra’s wilt.


3.Woodwick Hourglass Mini Geurkaarsen

Woodwick is ook een erg bekend merk. Ze staan bij ons op nummer 3 van de beste geurkaarsen. Deze kaarsen zijn gemaakt met een soja geurtje. Deze kaarsen hebben een houten lontje. Hierdoor knispert het lontje gezellig. Dit kun je vergelijken met een klein haardvuurtje.

Zorg ervoor dat het bovenste laagje van de kaars altijd gesmolten is voordat je hem dooft. Hierdoor kun je er het lang plezier aan beleven. De kaars kan wel 55 uur lang branden. Je kunt hier dan 10 tot 20 dagen mee doen.


4. Yankee Candle Geurkaarsen

Natuurlijke kunnen de Yankee Candles ook niet missen in dit lijstje met de beste geurkaarsen! In dit lijstje nemen wij even de cinnamon stick geur als voorbeeld, omdat dit misschien wel de meest verkochte geur van hun is. Mocht je al hun kaarsen willen bekijken, klik dan hier.

Sommige mensen hebben het over dat deze kaars niet zo sterk ruikt. Als je op zoek bent naar een geurkaars met echt een sterke geur dan is dit misschien niet jouw kaars. Maar houd je niet zo van een sterke geur die heel je huis penetreert? Dan is dit een prima kaars, vooral in de herfst of winter! Ook deze kaars is verkrijgbaar in verschillende grote.


5. Woodwick Hourglass Large Geurkaars

Deze geurkaars ruikt lekker en fris. Hij is van het merk Woodwick. Hij heeft een rode zandloper vorm en een houten deksel. De houten lont knettert als je hem aansteekt. Hij ruikt naar musk en amber en die geur komt vrij als je hem aansteekt.


6. RITUALS The Ritual of Ayurveda Geurkaars

Deze geurkaars ruikt heerlijk. Hij ruikt namelijk naar Indsche Roos en Zoete Amandelolie. De kaars heeft een 70% natuurlijke was. Hij kan wel 50 uur lang branden! De twee geuren die gecombineerd worden, zorgen voor een rustgevende sfeer. Wij kunnen je er van verzekeren dat er een heerlijk geurtje om je heen hangt als je deze geurkaars aangestoken hebt.


7. Woodwick Hourglass Large Geurkaars

Deze geurkaars heeft de geuren van warme wol en wilde bloemen. Het is heerlijk om lekker buiten te zitten met deze kaars aan. Ook deze kaars heeft een houten lont. Er zit een mooi, stevig glas om de kaars heen.


8. Greenpal Chakra Geurkaarsen

Deze geurkaarsen van Chakra worden in een set van 7 geleverd. De rode kleur ruikt naar kaneel, nootmuskaat en kruidnagel. Dit zijn drie heerlijke, rustgevende geuren. De tweede kleur, oranje, ruikt naar ceder, zilverspar en rozemarijn. Dit zijn drie hele verfrissende kleuren. De gele geurkaars ruikt naar bergamot, citroen en grapefruit. Dit zijn drie heerlijke, fruitige, verfrissende geuren. De groene kaars ruikt naar drie heerlijke geuren. Namelijk, lavendel, sinaasappel en mandarijn. Als je deze aansteekt, kun je hier heerlijk van genieten. Blauw, de vijfde kaars, ruikt naar Marokkaanse roos en kamille. Hij heeft een onbeschrijfelijke unieke geur. De zesde kaar, de paarse, ruikt naar lavendel, kamille en zilverspar. En dan de laatste kleur, maar zeker niet de minste, violet. De violette geurkaars ruikt naar patchouli, labdanum en frankincense.

Elke kaars heeft een brandduur van 16 tot 18 uur als je deze in een glas stopt.


9. Woodwick Hourglass Large Trilogy Geurkaars

Deze geurkaars geeft door zijn houten lont een zacht knapperend geluid zoals een open haard. Deze kaars heeft een breedte van 10 cm. Hij heeft een hoogte van 17,5 cm en 130 branduren. Deze kaars heeft 3 lagen. Elke laag heeft zijn eigen, unieke geur.


10. Woodwick Hourglass Medium Trilogy Geurkaars

Ook deze kaars heeft drie verschillende geuren. Ze ruiken allemaal heerlijk. Hij heeft een houten lont en zit in een mooi glas met een houten deksel. De eerste laag rukt naar vanille. De tweede laag ruikt naar karamel en de derde laag ruikt naar biscotti. Dit zijn allemaal heerlijke geuren.


Welke geurkaarsen zijn goed?

Er zijn verschillende geurkaarsen goed. Het is belangrijk dat ze een lekkere sterke geur hebben en dat het een tijdje mee kan. Bekijk onze top 10 voor de beste geurkaarsen van 2023

Wat is de lekkerste geurkaars?

Dat is een heel persoonlijke vraag. Want van welke geur houd jij? Wij vinden de RITUALS The Ritual of Sakura Geurkaarsen erg lekker ruiken. Bekijk onze top 10 beste geurkaarsen voor nog meer lekkere geurkaarsen!

Wat is de beste merk geurkaarsen?

Er zijn veel verschillende merken geurkaarsen. Wij vinden dat Rituals er boven uit springt. Maar als je een luxe geurkaars vind dan moet je een kijken naar Victoria with Love


Op zoek naar de beste geurkaars met houten lont? Bekijk hier onze top 5!

Was dit artikel behulpzaam?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *