TuinBoel.nl

De beste tuinartikelen van 2020 – 2023

Beste ijskrabber van 2024

Ijs op uw raam is natuurlijk super vervelend. Het is lastig weg te halen. Hierdoor kunt u ook niet goed door uw raam kijken. Als u het ijs niet goed van uw auto verwijderd, kan dit gevaarlijk zijn. Omdat u niet goed door het raam kan kijken kunt u niet goed op de weg letten. Hierdoor kunnen ongelukken gebeuren.

Om dit te voorkomen heeft u een ijskrabber nodig. Maar wel een goede. U heeft er natuurlijk ook geen zin in om daar een halfuur te staan krabben. Dan staat u buiten in de kou. Om geen half uur te staan krabben heeft u een goede ijkrabber nodig.


1. PREMIUM 360º Ronde Sneeuw / ijs krabber 

Natuurlijk heeft u in de ochtend altijd haast. U heeft gegeten en bent bijna te laat. En dan zitten de ramen van uw auto ook nog eens onder het ijs. Dit kunt u er natuurlijk niet bij hebben. En dan staat u daar met de ijskrabber die u nu hebt nog een half uur te krabben. Hierdoor krijgt u koude en rode handen. En u bent ook nog eens te laat. Als u deze ijskrabber koopt, is dit probleem voorgoed voorbij!

Met deze ronde ijskrabber haalt u de laag ijs makkelijk van uw auto. Meestal bent u hier een kwartier mee bezig. Met deze krabber duurt dat maar vijf tot tien minuten! Ook kunt u hem alt trechter gebruiken. Om bijvoorbeeld het vloeistof van uw ruiten bij te vullen.

Door de ronde vorm kunt u deze ijskrabber gemakkelijk gebruiken. Een dunne laag ijs heeft u binnen vijf minuutjes verwijderd. Een dikkere laag kan makkelijk kapot gemaakt worden. Dit doet u met de knop die ribbels heeft. Dan slaat u zachtjes op uw ruit en is het ijs zo kapot.


2. ijskrabber – kunststof

Als u even snel de ijskrabber nodig heeft, is deze perfect voor u. Hij krabt makkelijk en het ijs is zo van uw ruit af. Het enige wat u hoeft te doen is een beetje druk zetten. Als u dan met de krabber over uw ruit schraapt, valt het ijs er gemakkelijk van af. Hij heeft een lengte van 21 centimeter. En een breedte van 6 centimeter. Door de lengte kunt u makkelijk bij het midden van uw ruit. U bent zo klaar met het krabben. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken dat u ooit nog te laat komt op uw werk. Hij is stevig en schiet niet gouw uit de handen.


3. Ijskrabber auto

U hoeft bij deze ijskrabber niet bang te zijn dat er krassen op uw ruit komen. Autorijden met een bevroren ruit is ontzettend gevaarlijk. Daarom is het krabben van uw ruit ook zo belangrijk. Rijden met een bevroren ruit is ook verboden. Zorg dus dat als u op weg gaat, u uw ruiten heeft gekrabt. Deze ijskrabber heeft een goede grip. Hierdoor schiet hij niet uit uw hand. Dan Kunt u uw ruit rustig krabben zonder problemen.


4. Ijskrabber grijs met handschoen

Deze ijskrabber zorgt ervoor dat u geen koude handen hebt. Terwijl u dit meestal we hebt na het krabben van uw ruit. De handschoen heeft heerlijk, zacht fluweel aan de binnenkant. Hij is makkelijk op te bergen. In bijvoorbeeld het dashboard. U kunt hem heel makkelijk gebruiken. Dunne ijslaagjes schuift u er zo van af.


5. Ijskrabber van Bavepa

Deze ijskrabber heeft een ander ontwerp. Deze kunt u heel makkelijk opbergen. In een bakje of in het dashboard. Dat komt, omdat hij zo klein is. U heeft een dun laagje met deze krabber zo van uw auto af. Deze krabber kunt hem makkelijk in uw hand houden.


6. Carpoint Ijskrabber

De Carpoint ijkrabber heeft twee functies. Hij kan het bevroren laagje van uw raam halen. Dit doet u heel makkelijk door maar,een klein beetje kracht te zetten. Als u hem dan omlaag trekt zult u al zien dat al het ijs in die baan er af is.

Hij dient ook als raamtrekker. Als er vocht op uw ramen aan de binnenkant zit is dit niet fijn. Door met de ovenkant van de krabber over de binnenkant te gaan heeft u dit makkelijk weggehaald. Door het zachte handvat heeft u een extra goede grip aan de krabber.


7. Ronde Sneeuw/IJskrabber

Deze ijskrabber dient niet alleen als een ijskrabber. Zoals de naam al zegt. U kunt er ook heel makkelijk sneeuw van uw auto af schuiven. U wilt natuurlijk niet al te veel tijd besteden aan het verwijderen van ijs en sneeuw. Als dat het geval is, is deze ijskrabber wat u zoekt. U kunt hem makkelijk vasthouden. Hij lijkt veel op onze nummer 1. Maar onze nummer 1 heeft een betere kwaliteit en is van een ander merk. Ook heeft onze nummer 7 iets minder goede reviews. Maar los daarvan is het nog steeds een hele goede krabber.


8. Sneeuw-/IJskrabber

Met het borsteltje aan deze ijkrabber kunt u de sneeuw makkelijk van uw auto en ruit afschuiven. Ook is het belangrijk om uw dak sneeuwvrij te maken. Anders kan het zo zijn, dat als u plotseling moet remmen, het sneeuw naar voren valt. Dat kan uw zicht in de weg zitten. U kunt uw vingers heel makkelijk om het handvat van foam vouwen. Er zitten kuiltjes in waardoor uw hand er makkelijk om blijft zitten.


Waarom een ijskrabber?

Rijden met een bevroren ruit is ontzettend gevaarlijk. Het mag niet en er staat een fikse boete op. Zodat u deze regels niet overtreed. En geen boete krijgt, kunt u het ijs weghalen met een ijskrabber. Dit zijn de belangrijkste redenen dat u er een nodig heeft.

Was dit artikel behulpzaam?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *