TuinBoel.nl

De beste tuinartikelen van 2020 – 2023

Beste kerstpakket van 2024

Wanneer kerst er weer aan komt willen bedrijven graag hun medewerkers een cadeau aanbieden, en jij misschien je vrienden en familie. Geen zin om iets persoonlijks te zoeken? Dan is een kerstpakket een hele makkelijke optie! Er zit van alles in waar je iemand heel blij mee kan maken. Onder kerstpakketten zijn er natuurlijk wel nog verschillende opties. Zoals hieronder bijvoorbeeld kun je de kerstpakketten scheiden. Om het dan toch nog een beetje persoonlijk te maken kun je een koffieliefhebber een koffie kerstpakket geven en iemand die heel erg van wijn houdt een wijn kerstpakket. Benieuwd naar de top 5 kerstpakketten van 2024? Lees dan snel verder.


1. Momenticadeau Italiaans kerstpakket

Dit Italiaanse kerstpakket is ideaal om te geven. Hij bestaat namelijk uit wel 11 Italiaanse delicatessen verpakt in een mooie, feestelijke, zwarte doos met een lint. Maar wat zit er dan precies in deze doos? Er bevinden zich Italiaanse keukenkruiden, balsamico azijn, pasta en saus, grissini, 2tal snacks, dipper en sausje, koekjes en biologische vruchtensap. Geweldig cadeau voor mensen die van lekker houden! Zo haal je Italië in huis.


2. Kerstpakket koffie

In Nederland drinken mensen gemiddeld 4 kopjes koffie per dag. Maar heb je er wel eens aan gedacht om koffie cadeau te geven? Vast niet, maar dit is je kans om dat wel te doen voor kerst. Neem nu dit speciaal samengestelde kerstpakket. Diverse lekkernijen om jouw of iemand anders zijn koffiemoment compleet te maken. Dit kerstpakket bevat het volgende: speciale melange kerstkoffie, weckpotje moccaboontjes, 100 gram chocolade, 125 gram chocotruffels, Café Noir, Bon Bon schaaltje, 2x koffie waxinekaarsje gevuld met koffieboontjes voor een heerlijke geur in huis en een design mok. Met dit pakket maak je iedere koffieliefhebber blij.


3. Kerstpakket Sweet Xmass

Dit is een kerstpakket met diverse functionele kerstartikelen en lekkernijen. Er zit van alles in, dus klik vooral op de link om te kijken welke lekkernijen allemaal in dit pakket zetten. Maar om even een idee te geven: er zit onder andere een dienblad in met handgrepen, voorraadblikken (3 stuks) en heel veel lekkere chocolade. En dit allemaal is verpakt in een bijpassende kerstdoos.


4. Kerstpakket Menu al Tartufo

Het Menu al Tartufo is een houten geschenkkist, opgemaakt met authentieke Italiaanse delicatessen. Deze zijn allemaal voorzien van truffel, ook wel het zwarte goud genoemd. Dit is dus echt een pakket voor de liefhebbers van truffel. In het pakket zit onder andere kaas met truffel, pasta met truffel en spek met truffel. Kortom, een luxueus en prestigieus geschenk. Maar dit is niet alles wat er in zit. Klik op de link en ontdek wat je nog meer kunt vinden in dit pakket!


5. Kerstpakket wijn met wijnrek

Dit kerstpakket bestaat uit de volgende artikelen: een stapelbaar wijnrek met een capaciteit van 12 wijnflessen, verschillende soorten wijn, chocolade en mixjes van nootjes. Dit allemaal wordt verpakt in een bijpassende kerstdoos die echt een kerstsfeer geeft. Kom er achter wat nog meer in de deus verpakt zit, door op de link te klikken!

Was dit artikel behulpzaam?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *