TuinBoel.nl

De beste tuinartikelen van 2020 – 2023

Beste konijnenhok voor buiten en binnen van 2024

Hebben uw kinderen u eindelijk zo ver gekregen om een konijn te mogen? Maar bent u nog op zoek naar een geschikt konijnen hok? Wij hebben een lijst voor u uitgezet waarin u onze 5 beste konijnenhokken vindt. Alle plus en minpunten hebben we uitgewerkt. Dus dit is het ideale overzicht!

Elk konijn heeft een huisje nodig, de ene heeft de ruimte en wilt graag een groot hok. De ander is juist op zoek naar een klein en compact hok. Konijnen gebruiken hun hok vooral om te eten en te drinken, maar ook om in te slapen.

Dierboel.nl heeft ook een lijstje gemaakt met de beste konijnenhokken. Lees hier het artikel van Dierboel


1. Ferplast Grand Lodge

Dit is de Grand Lodge Plus. De eerste verdieping is gemaakt voor het konijn om ideaal in te slapen. In het onderste gedeelte kan uw konijn eten, drinken en spelen. Dankzij een handige opening kan uw huisdier het leefgebied verlaten en rondlopen in uw huis, in de veranda of in de tuin.

De kopers zijn redelijk tevreden met dit hok. Hij is groot, stevig en mooi. Er is veel ruimte voor het konijn om in te kunnen spelen. Hij is gemakkelijk schoon te maken. Plus, hij is ook nog erg duurzaam.

Voordelen en nadelen

Dit konijnenhok is eigenlijk alles wat u zoekt. Hij is groot en van goede kwaliteit. Het heeft ene luxe uiterlijk en hij is makkelijk om schoon te maken. Het enige grote nadeel is de prijs. Want dit hok is wel wat aan de prijzige kant. Toch is het het zeker waard!


2. Konijnenhok Taupe

Bent u op zoek naar een mooi, maar niet al te groot konijnenhok? Dan is de Cotton grijs KT11 echt iets voor u. Het hok heeft meerdere deur openingen. Ook kan het dak opgeklapt worden en het hok kan gemakkelijk verschoond worden door de lade onderop.

De kwaliteit van dit hok is erg goed, vandaar dat de kopers het hok ook een gemiddelde geven van 4,3 sterren. Sommigen hadden wat moeite met het in elkaar zetten van het hok, maar dat is uiteindelijk ook gelukt.

Voordelen en nadelen

De kwaliteit is goed, hij is erg compact en heeft ook nog eens een mooi design. De prijs is niet belachelijk hoog. Toch als u op zoek bent naar een groot hok kunt u beter een andere kiezen.


3. Konijnenhok Gerlos

Het konijnenhok Gerlos is een ruim hok voor buiten. Het hok bestaat uit een ren en een ruim nachtverblijf met een uitschuifbare lade. Door de uitschuifbare lade is hij gemakkelijk schoon te maken. Het is een groot hok en hij heeft meerdere deurtjes.

Hij is gemakkelijk in elkaar te zetten. Ook is hij zeer groot. Dit is de reden dat de meeste kopers hem 4 sterren geven. De prijs is niet zo hoog, dus voor veel mensen gewoon betaalbaar.

Voordelen en nadelen

De meeste voordelen hebben we hierboven wel al genoemd. Lage prijs, groot hok, mooi design etc. We hebben niet echt een groot nadeel kunnen vinden aan dit hok.


4. Kerbl Avoriaz Konijnenhok

Dit konijnenhok van Kerbl heeft een ruim binnenverblijf dat. Het binnenverblijf heeft een deur en lade. Ook heeft hij een opening aan de zijkant waardoor het konijn de ren in kan. De ren heeft een dak, hierdoor blijft uw konijn droog als het regent. De ren heeft twee deuren, zodat u altijd het konijn makkelijk kunt pakken.

De klanten hebben verschillende meningen over het hok. De een is heel tevreden met het hok en de ander weet het niet zo goed. Sommigen zeggen dat hij kleiner uitvalt in het echt dan dat hij lijkt op de foto. Ook is dit hok zeker niet bedoelt voor twee konijnen.

Voordelen en nadelen

Het hok heeft een ren, zodat uw konijn ook als het regent gewoon ‘buiten’ kan zitten zonder dat hij nat wordt. Hij is stevig en u kunt gemakkelijk bij het konijn door de vele deurtjes.


5. Duvo Woodland Howie Cottage

Wanneer konijn buiten kan lopen in een ruime ren of weiland hebben ze nog steeds behoefte aan beschutting en bescherming tegen bijvoorbeeld roofvogels. Of een plekje om te kunnen slapen. Dit konijnenhok Duvo is perfect hiervoor.

Met een gemiddelde van 4,2 sterren geven meerdere kopers aan dat; het ook gemakkelijk en zonder problemen in elkaar te zetten is. Ze het goed en mooi voor het bedrag vinden. En dat er ruimte is voor twee konijntjes.

Voordelen en nadelen

Dit is natuurlijk geen hok voor de konijnen om de hele dag door in te zitten. Toch is het hok prima geschikt voor de konijnen om in te slapen. ALs u er een ren omheen zet hebben de konijnen alle ruimte om te lopen en te spelen. Voor dit bedrag is dit hok zeker een aanrader!


Was dit artikel behulpzaam?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *