TuinBoel.nl

De beste tuinartikelen van 2020 – 2023

Beste led kerstverlichting van 2024

De donkere, koude winterdagen komen er weer aan. En wat is dan mooier dan kerstverlichting om de sfeer wat beter te maken? Je kunt ze ophangen in je kerstboom, maar ook in je tuin. Bijvoorbeeld aan het dak of je terras. Vaak geven ze ook nog warmte af! Maar waarom led lampjes en niet gewone gloeilampjes? Dit komt, omdat led lampjes veel energiezuiniger zijn. Led lampen zetten een veel groter deel van de gebruikte stroom om in licht, dan gloeilampen. Daarom zijn led lampen een stuk beter voor het milieu! Lees verder voor de top 5 led kerstverlichting van 2024.


1. Led kerstboom verlichting lichtsnoer

Je kunt de lampjes in de kerstboom hangen, maar ook aan de wand, het balkon of de gevel van je huis. Je kunt ze op veel verschillende manieren ophangen. Omdat het led lampjes zijn, wordt de CO2 uitstoot gereduceerd. Led lampen stralen namelijk geen hitte of cel beschadigende UV-licht uit! Je bespaart dus ook op stroom. Vergeleken met een normaal lichtsnoer bespaar je ongeveer 90%. Led lampen zetten namelijk 75% van de gebruikte stroom om in licht. Bij normale gloeilampjes is dit maar 5%. Een heel groot verschil dus. De totale lengte van het snoer is 60 meter. Je kunt er dus een heel groot stuk mee versieren. Maar hij is ook beschikbaar in kleinere maten.

2. Konstsmide Led Kerstverlichting Lichttak

Deze lichttak met zo’n 120 lampjes, geeft een gezellige, feestelijke sfeer in of rond je huis. Hij is 1,5 meter hoog en heeft een vloerstandaard, maar ook en grondpin. Hij is dus hoog, maar niet te hoog om nergens in te passen. Je kunt hem dus overal binnen en buiten gebruiken. Het is een makkelijke manier om een mooie sfeer te krijgen. Hij geeft een gezellige, warmwitte lichtkleur. Hij heeft cherry led lampen. Die geven extra licht vergeleken met standaard led lampen en dus een sfeervol effect.

De led lampjes hebben allemaal een heel laag energieverbruik. Ze zijn duurzaam en zijn daarom niet vervangbaar. De bovengemiddelde kabeldikte voorkomt oververhitting. En er worden milieuvriendelijke, recyclebare en brandvertragende materialen gebruikt.


3. DecorativeLightning Kerstverlichting

Deze lampjes kun je in je kerstboom hangen. Ze geven een warm, wit licht in de kerstboom. Het snoer is ongeveer 16 meter lang en er zitten wel 800 led lampjes op. Met een drukknopje kun je kiezen tussen 8 lichtstanden, waaronder: stilstaand, knipperend vlug, knipperend trager, etc. De afstand tussen de lampjes is 2 cm. Hiermee kun je met gemak een boom van 2 meter 40 versieren. Bij een boom kleiner dan 2 meter zul je draad overhouden. Je kunt de lampjes binnen en buiten gebruiken, dus je kunt ook een afdak of tuinhuisje ermee versieren.


4. Led kerstverlichting 1-2 glow

Dit is een heel uniek systeem om eenvoudig led kerstverlichting in de boom te hangen. De hoofdlijn is verdeeld in 7 strengen die je makkelijk om je boom kunt leggen. Zo is hij binnen 5 minuten voorzien van allemaal mooie lampjes. Ze heten ricelights, en dat is niet voor niets. Het zijn zeer kleine led lampjes ter grootte van een rijstkorrel. Omdat de lampjes zo klein zijn krijgt de boom een sprankelend effect. Je hoeft nooit meer moeite te hebben met het versieren van je boom, en hij is mooi gelijkmatig verlicht. Het past in een boom met een hoogte van 2 meter 10.

Gebruik de verlichting voor binnenshuis en niet voor buiten. Deze hebben namelijk de IP44 code of hoger nodig, en dat hebben deze lampen niet. Dit betekent dat het gevaarlijk is om ze buiten op te hangen. ‘S nachts en als je uit huis gaat, kun je er een timer opzetten. Hiermee bespaar je energie en het is veiliger.


5. Cotton Ball Lights feestverlichting

Deze feestverlichting is speciaal voor buiten. Ze zijn ontzettend gezellig en geven mooi licht. Omdat ze waterdicht zijn, zijn ze zo geschikt voor in de tuin! Ze zijn gemaakt van amber gekleurd glas, waardoor ze ook nog eens extra warmte uitstralen. Als je de slinger voor het eerst wil aanschaffen, kun je het beste voor de starter kit kiezen. Deze bestaat uit een kabel van 3 meter, die in het stopcontact kan, en 5 meter aan lampjes. Als je kiest voor deze, heb je een lichtslinger met 10 lampjes. Wil je meer? Dan kun je de Extension kit aanschaffen. Dit is een verlengstuk van weer 10 lampjes. Je kunt de slinger uitbreiden tot wel 50 lampjes!

Was dit artikel behulpzaam?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *