TuinBoel.nl

De beste tuinartikelen van 2020 – 2023

Beste paraplu van 2024

Je hebt verschillende paraplu’s in verschillende kleuren. Ook moet je kijken naar of ze nou wel of niet uitschuifbaar zijn. Ook verschillen de prijzen heel erg. Om voor jou de beste paraplu te vinden hebben wij dit lijstje gemaakt.

1. Falcone Golf Stormparaplu Ø 130 cm

Het leuke aan deze paraplu is dat hij in verschillende kleuren verkrijgbaar is. Mocht de ene kleur je niets aanstaan, is er altijd nog een andere kleur. Ze hebben namelijk rood, blauw en zwart. Persoonlijk vind ik de rode het leukst, want die is het vrolijkst en op zo’n donkere regendag kun je altijd wel iets vrolijks gebruiken toch? Wel is het fijne aan de zwarte dat hij altijd bij alles past en als je een beetje weet hoe vrouwen zijn, weet je ook hoe belangrijk dat voor ze is.

Deze paraplu heeft een diameter van wel 130 centimeter. Dat is genoeg om 2 volwassenen te beschermen tegen regen en wind. En met z’n tweetjes is altijd gezellig toch?

Hij is niet automatisch, maar dat maakt voor de meeste onder ons ook niets uit. Het enige wat je moet doen is schuiven toch?

Ben je opzoek naar de beste storm paraplu? Lees dan dit artikel.

Bekijk de prijs

2. Automatic Stormparaplu – Opvouwbaar

Dit is een stormparaplu en een opvouwbare paraplu, hij is dus 2 in 1. Beter kun je het niet hebben toch? Het leuke aan deze paraplu is dat hij is heel veel verschillende kleuren en patronen verkrijgbaar is. Het zijn er namelijk 102. Dat is toch ongelooflijk veel? Je hebt dus keus genoeg en hoeft dus niet bang te zijn dat er geen voor jou tussen zit. Er is zoveel keus dat ik er zelfs keuzestress van zou krijgen.

Deze paraplu is automatisch. Met een automatische paraplu hoef je maar op een knop te drukken om hem open te klappen. Ook is hij inklapbaar. Hierdoor kun je hem heel makkelijk overal mee naartoe nemen. Mochten je zakken groot genoeg zijn, kun je hem zelfs en je zaken stoppen. Of je hangt hem aan het lusje van je broek. 🙂

Op zoek naar de beste opvouwbare paraplu’s? Bekijk dan hier onze Top 5.

Bekijk de prijs


3. Impliva Heart UV-Bescherming Paraplu

Deze paraplu heeft ook een redelijk grote diameter. Namelijk 82 centimeter. Dit is groot genoeg voor een volwassenen en 2 kinderen. Oh wat zou het toch romantisch zijn als jouw dochtertje met haar vriendje onder deze hartjesparaplu zou moeten lopen. Is het niet?

Helaas is deze niet automatisch en moet je hem dus uitklappen. Dit is gelukkig niet al teveel werk. Mocht je nou echt extreem lui zijn, kun je altijd voor een van de paraplu’s in onze lijst gaan die wel automatisch is.

Hij is verkrijgbaar in 11 verschillende kleuren, waaronder rood natuurlijk. De rode vinden wij persoonlijk het leukst, want een echt hard is rood natuurlijk.

Bekijk de prijs


4. Beefree Automatische Stormparaplu

Dit is een paraplu met de meeste voordelen, maar toch is hij niet onze nummer een of twee. Het eerste voordeel is dat hij bestendig is tot een windkracht van meer dan 100 kilometer per uur. Dit is toch al aardig wat.

Hij heeft een openings- en sluitingssysteem die automatisch gaat. Dit is fijn, omdat je dan op maar een knopje hoeft te drukken om hem te openen.

De paraplu zelf is (natuurlijk) waterafstotend, maar het zou een beetje raar zijn als hij dat niet is. Ook is hij sneldrogend. Hierdoor is hij binnen 3 tot 5 minuten toch echt wel droog.

Aan het handvat zit een bandje waar je voor de extra stevigheid je pol altijd nog in kunt steken.

Het grootste voordeel vinden wij dan toch wel dat hij ook bestendig is tegen de hagel.

Bekijk de prijs


5. Skip Hop Zoo – Paraplu – Uil

Deze paraplu moest er gewoon tussen. Hij is leuk voor kinderen en heeft veel goede beoordelingen. Na 39 keer beoordeeld zijn heeft hij nog 4.6 sterren. Dit is redelijk veel. Je kunt er dus ook zeker van uit gaan dat hij van topkwaliteit is. Ik kan helaas niet zoveel over deze paraplu vertellen, maar ik kan je er van verzekeren dat je kindje blij gaat zijn met zijn of haar nieuwe paraplu.

Je kunt deze in verschillende kleuren en dieren verkrijgen. De leukste vonden wij toch deze uil die ons een beetje aan de uil van de fabeltjeskrant doet denken. Je kunt hem kopen als een uil, aap, eenhoorn, lieveheersbeestje, bij en giraffe. Dat is dus zeker genoeg keus.

Bekijk de prijs


Wat is de beste paraplu?

Wij vinden momenteel de Falcone Golf Stormparaplu de beste paraplu. Het is een simpele paraplu die precies doet wat het moet doen, namelijk jou drooghouden. Natuurlijk is deze ook goed geschikt voor een beetje wind.

Hoe kies je de beste paraplu?

Een goede paraplu heeft als functie dat jij niet nat kan worden. Dit is dus erg belangrijk. Ook moet de paraplu tegen wind en misschien wel hagel kunnen. Een mooie paraplu is natuurlijk ook altijd mooi meegenomen! In onze Top 5 vind je de beste paraplu’s

Was dit artikel behulpzaam?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *