TuinBoel.nl

De beste tuinartikelen van 2020 – 2023

Beste Penny board van 2024

U kent ze vast wel, de razend bekende penny boards! Kleine, handige , plastic skateboards! Deze kleurrijke penny boards zie je overal op straat voorbij scheuren! Zelfs in het donker kun je je penny board laten zien met vrolijke lichtjes in de wielen! Maar… welke penny boards kun je het beste kopen volgens ons?

Niet alle penny boards zijn even soepel of even mooi. Het licht eraan wat u natuurijk vind! De ene is weer te fel van kleur en de andere heeft geen mooie wieltjes. Daarom hebben we op dit lijstje de beste penny boards van 2024!


1. Street Surfing Beach Board Alarm blue Penny board

Street Surfing  Beach Board Alarm bleu penny board

Dit kleurrijke penny board is een feest om op te rijden! Niet alleen heeft het een mooie bovenkant, ook heeft het mooie en soepele wieltjes om op te rijden! Dit penny board is gemaakt van plastic, maar waar de wieltjes aan vast zitten is van metaal. Dat is zo gemaakt om ervoor te zorgen dat ze er niet af rollen! Dit penny board is bedoeld voor zachte gronden, zoals aarde, en een klein beetje zand! Je kunt er goed op staan en het is makkelijk te besturen!

De recensies voor dit penny board zijn uitstekend goed! Het heeft 4,5 sterren (van de 5) en de reacties gaan vooral om de mooiheid van het bord zelf. De wieltjes die aan het bord vast zitten, rijden soepel mee en zijn heel fijn om te besturen. De kleuren op het bord zijn helder en passen mooi bij de witte onderkant!


2. SWASS Vinyl Cruiser Penny Retro -zwart/roze

SWASS Vinyl Cruiser - Skateboard Penny Retro - Zwart/Roze

Dit gave penny board is te verkrijgen in verschillende kleuren. Met een basis kleur zwart en een vleugje “hot pink” is dit de perfecte penny board voor de meiden! De andere kleuren die verkrijgbaar zijn, zijn zwart met blauwe of groene wielen. Je hebt ook verschillende kleuren voor het bord. Hierbij is de kleur van het bord rood of blauw en de wielen zwart. Voor iedereen is er wat cools! Een jongens en een meisjes editie!

De recensies voor dit penny board zijn uitermate goed! In totaal 4,8 sterren (van de 5). De wielen bewegen soepel, het is fijn voor u of uw kind en het is een fraai design! De prijs van dit penny board is niet al te gek, omdat het heel erg lijkt op een echt penny board. Het is een goed design, de plastic is sterk en je kan goed sturen. In principe is dit penny board voor elk ondergrond goed, behalve zand. Zand kan snel tussen de wielen zitten, dan kunnen de wielen iets stroever rijden dan normaal. Voor de rest is hij bijna perfect!


3. Penny Board plastic Retro Skateboard

Pennyboard Penny Board Plastic Retro Skateboard - 22,5 inch - 57 cm - Skate-Plein - Roze

Dit penny board is een board vol met kleuren! Met zijn felle bovenkant, heeft hij ook nog mooie kleuren wielen! Dit penny board lijkt al veel meer op een echte! Het is een stevig materiaal dat niet makkelijk buigt, terwijl je het heel goed kan besturen met je gewicht! Een beetje je voeten bewegen en je stuurt al! Dit penny board kan verschillende ondergronden aan, van stenen tot aarde tot zand! Een perfecte penny board voor het buitenland, of als je lekker door het bos wandeld!

Dit product is snel thuisbezorgt en heeft goed kwaliteit! Veel mensen die dit product gekocht hebben, zijn er weg van en vinden de kleuren nog mooier in het echt dan op internet! Deze kleuren zijn voor meiden, maar je hebt ook nog andere versies! Zoals een lichtblauw bord met groene en oranje wielen, of een oranje bord met roze en groene wielen! Voor iedereen is er een mooi bord te koop!

4. Broozzer Kunststof Penny board – NEON ROZE

Broozzer Kunststof Pennyboard - ABEC 7 lagers - 22,5” – Flipgrip-board – Skateboard / Kickboard - NEON ROZE

Dit flashy penny board is speciaal voor de meisjes een hele stoere editie! Neon roze met mooi zwarte wieltjes! Ook voor jongens zijn de kleuren er in groen en in het blauw! De mensen die dit hebben gekocht hebben aangegeven dat het een fijne penny board is en dat het heel leuk is! Het lijkt ontzettend veel op de echte originele penny board, maar deze is wel een tikje langer. Een normale penny board is 57 cm lang, terwijl deze 72 cm lang is. Dit maakt het een soort skateboard, maar in de vorm van een penny board!

Het besturen van dit penny board is heel fijn. Je hoeft niet veel druk te zetten op de zijkanten en je kunt soepel door de bochten heen! De wieltjes kunnen alleen op gladde wegen, anders kunnen ze krasjes krijgen. Dat is wel jammer, anders had het een hele mooie penny board kunnen zijn. Toch heeft deze wel voordelen. Dit penny board is heel licht! Je kunt hem makkelijk optillen, zonder dat het zwaar aanvoelt! Je kunt hem overal mee naar toe nemen, en je kunt er ook nog eens fijn op rijden! Zeker een aanrader!


5. Penny Board Classic serie mini cruiser 22″

Penny Board Classic serie mini cruiser 22" - Casper Glow

Dit coole penny board heeft de klassieke kleuren zwart en wit. Dat ziet er natuurlijk mooi uit! Maar dan moet je wel oppassen met je schoenen, anders wordt dit penny board snel vies! Dat is een van de nadereln aan dit witte penny board. Het kan snel vies worden, maar voor de rest zijn alle dingen goed! De wielen draaien soepel mee en het bord zelf is heel stevig!

De recensies zijn ook heel goed! 5 van de 5 sterren! De mensen die dit product al hebben gekocht, zijn er zelf heel erg blij mee! Het enige dat vervelend is, is dat je het soms even moet uitwassen!


Waar moet u op letten bij het kopen van een penny board?

Voordat u een penny board koopt, moet u altijd kijken naar de recensies! Veel mensen die dit product al hebben gekocht, kunnen u vertellen of het juist heel goed is, of iets is wat u beter niet kan kopen! Het scheelt veel geld, zo bent u ook niet teleurgesteld als u het product binnen krijgt.

U moet ook kijken naar de gewenste maat van uw penny board. Elk penny board heeft een andere maat, dat betekent dat u goed moet kijken naar wat voor maat u heeft besteld!

Let goed op de prijzen van een penny board! Penny boards zijn best duur, en als u een penny board vind voor een goedkope prijs, dan kan het zijn dat het nep is. Let goed op welke website u zich bevindt!


Bron: Boardreviews.nl

Was dit artikel behulpzaam?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *