TuinBoel.nl

De beste tuinartikelen van 2020 – 2023

Beste skateboards van 2024

Skateboarden is een van de leukste dingen om buiten te doen! Skateboards worden vaak gebruikt voor coole trucjes op een schoolplein, een skatepark of ergens waar veel obstakels zijn! Door zelf je eigen spuitbussen en verf te gebruiken, kun je je eigen skateboard schilderen en customizen. Oefenen baart kunst, chill samen met je vrienden en laat al je coole trucjes zien!

Het liefste wil je een skateboard die lang meegaat en soepel rijdt! Het moet een beetje soepel sturen zijn, anders lukt het niet om te skateboarden. Om die reden hebben wij een lijstje gemaakt, om voor u te kijken wat je het beste en het veiligst kunt kopen!


1. Black 8 hole Boombox skateboard jongens/meisjes rood

Black 8 hole Boombox skateboard jongens / meisjes rood

Met dit coole skateboard kunt u, dankzij zijn felle kleuren, overal worden gezien! Dit is een groot model voor jong en oud, voor een jongen of een meisje. Dit is een perfect skateboard voor mensen die net bezig zijn met skateboarden! Dat komt door de anti-sliprand op het skateboard. Zo kun je minder snel uitglijden, en blijven je voeten beter op het bord staan.

Dit skateboard is ontzettend leuk om dingen mee uit te testen. Het stuurt goed en door de anti-sliplaag kun je niet uitglijden of je voeten verschuiven. Je moet je gewicht goed gebruiken voor het sturen, maar dit gaat heel erg makkelijk! De wielen bewegen soepel en je kunt goed met je benen bewegen ondanks de anti-sliprand.


2. Street Surfing Longboard Kicktail 28

Street surfing longboard Kicktail 28 "

Dit skateboard heeft interessante vormen op de onderkant van zijn bord. Mooie paarse en blauwe kleuren die met elkaar mengen, en een beetje de ruimte laten zien. Met dit skateboard heb je een cool skateboard om aan iedereen te laten zien! Door de veilige grip op de wielen, kan dit skateboard op elke grond rijden! Van steen tot op aarde tot op los zand!

Wij kwamen erachter dat het een top skateboard is om te sturen, en de kleuren op de afbeelding, zien er nog beter uit in het echt! Het is van onder een mooi bord, met kleuren die er echt uitspatten! De bovenkant van het bord is grijs, wat mooi past bij de kleuren op de onderkant! De reden dat de kleuren echt erbij passen, komt door de vormen en door de kleuren! Donker en licht passen heel mooi bij elkaar!


3. Skateboard Tony Hawk 180 – Wingspan

Skateboard Tony Hawk 180 - Wingspan - 31 x 7.5 inch - 79 cm

Dit skateboard genaamd “Tony Hawk 180 – Wingspan” is een skateboard geschikt voor elk type skateboarder! Of je nou een beginner bent, of juist niet, dit skateboard is uitstekend! Het is een groot skateboard, waar overal een anti-sliplaag op zit!

Dit multi-colored skateboard is een soepel skateboard, die kan worden gebruikt voor veel stunts. De illustratie die onder het skateboard zit is heel helder en mooi uitgevoerd. Het heeft een gladde onderkant en in zijn hele lengte een anti-sliplaag. Anti-sliplagen worden gebruikt om je voeten goed neer te zetten op het skateboard.


4. Skateboard Cruiser Fishtail, JELLY FISH, Kinder Longboard

Skateboard Cruiser Fishtail, JELLY FISH, Kinder Longboard, 30''

Dit coole skateboard is een hele andere variant! Het heeft een unieke achterkant die “vissenstaart” wordt genoemd. De bovenkant is een zwart/grijs dek en de onderkant is wit met een verschillend kleuren pallet. Door deze kleuren is dit skateboard vaak gewild bij de jongeren. Het is een waterverf van de kleuren light blauw, donker blauw en paars!

Het skateboard is een kruising tussen een skateboard en een longboard. Met dit skateboard kun je buitengewoon snelle bochten maken! De reden? Dat is de vissenstaart natuurlijk! Heel fijn voor de mensen die goed kunnen skateboarden, maar ook voor de mensen die nog beginnen! De mensen die nog beginnen kunnen namelijk met snelheid oefenen, en oefening baart kunst!


5. Move skateboard – blauw/geel/zwart

Move Skateboard - blauw/geel/zwart

Dit skateboard is een Move Skateboard. Het is een skateboard vol met kleuren en een leuke tekening van een kangaroe op de onderkant! Het bord zelf is gemaakt van hout en het heeft een lengte van 72 cm, wat de meeste mensen gebruiken om stunts te doen! Het is goed gebruikbaar voor een skatepark, omdat het goede, stevige wielen heeft die snel kunnen draaien. De naam “Move Skateboard” is zo genoemd door zijn stevige en snelle wielen!

Zoals net gezegd, het heeft veel soepele wielen om leuke stunts te doen in het park! De onderkant is netjes ingekleurd en is mooi glad. De wieltjes rijden goed en je kunt makkelijk sturen! Doordat het plankje van hout is (en niet van plastic) kun je er lang meedoen en breekt het niet snel. Op hout blijft de kleur er langer opzitten dan op plastic. Plastic kan snel buigen, terwijl hout goed stevig blijft en niet buigt.


Waar moet je op letten bij het kopen van een skateboard?

Niet alle skateboards online zijn betrouwbaar en je weet niet altijd of ze wel goed zijn. Daarom moet je altijd naar beneden scrollen en de reviews lezen. Dit zijn de reacties van mensen die deze skateboards hebben gekocht. Zij vertellen of het juist wel iets leuks is, of dat het helemaal niet goed is. De producten krijgen ook sterren van de mensen die het gekocht hebben. 5 sterren is goed en 1 ster niet. Des te meer sterren, des te beter het product is beoordeeld door mensen die het product hebben gekocht.

Ook is het handig om te checken hoe groot het skateboard is. Het kan zijn dat het kleiner is dan u had verwacht. Ga daarom altijd naar de productgegevens om te kijken hoe lang en hoe breed hij is. Zo kunt u altijd kijken naar uw gewenste maat. Zo kunt u ook verwachten wat de maat is.

Om ervoor te zorgen dat u alles weet voordat u het skateboard koopt, kijk altijd in de beschrijving van het product. Zo kunt u zien wat u liever niet wilt aan het skateboard en wat u juist wel wilt! Zoals het materiaal, wil je dat het hout is of liever plastic? Dat zijn dingen waar je goed naar moet kijken. Hebben ze ook een anti-sliplaag? Dat zijn dingen die soms niet meteen erbij krijgt.


Bron: Boardreviews.nl

Was dit artikel behulpzaam?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *