TuinBoel.nl

De beste tuinartikelen van 2020 – 2023

Beste skelters van 2024

Vroeger wilde we het allemaal wel, een skelter. Het was altijd leuk om samen met uw vrienden door de straten te crossen en de wedstrijdjes te winnen en door een skelter voor uw kind te kopen kunnen ze hetzelfde plezier beleven.

De skelter is een leuk voertuig om buiten mee te spelen en u moet natuurlijk niet hebben dat de skelter van uw kind een lekke band heeft of een kapot stoeltje. Dat kan namelijk gevaarlijk zijn. U wilt natuurlijk de beste en veiligste skelter waar uw kind veel plezier mee kan beleven, daarom hebben wij besloten een artikel te maken over de beste skelters van 2024.


1. BERG Buzzy Fiat 500

Deze skelter heeft een prachtig ontwerp en prachtige wielen, een fijn stuur en hij trapt makkelijk. De skelter kan vooruit en achteruit en gaat heel lang mee. Hij is heel stevig en heeft mooie kleuren. De skelter heeft een verstelbare stoel en een verstelbaar stuur.

Kinderen leren makkelijk rijden, omdat ze altijd controle hebben over het stuur en trappers. Er zijn stille EVA fluisterbanden die onmogelijk lek kunnen raken. De skelter staat stabiel en veilig op de grond door de vier stevige wielen. Hij trapt heel soepel en licht. Hij groeit ook met het kind mee door het verstelbare stuur en zadel.


2. BERG Skelter Junior Buddy Case IH

Als u op wilt vallen, ga dan voor de BERG skelter. Hij heeft hele mooie kleuren en een stoere uitstraling. Door de speciale banden kunt u redelijk snel mee gaan en hij heeft een comfortabele stoel. Hij stuurt makkelijk en soepel en het stuur zou ook niet vast blijven hangen.

Ook deze groeit mee door de verstelbare stoel en het verstelbare stuur. Er zit twee jaar garantie op, hij weegt 18 kilo en is aanbevolen voor kinderen tussen de drie en de acht jaar. Met de stevige grootte banden kunt u heel snel gaan. De banden zullen niet snel leeg gaan.


3. vidaXL skelter

Deze skelter heeft een afgesloten kettingkast waardoor er geen takjes of blaadjes tussen kunnen blijven hangen. Hij heeft goede banden die makkelijk rijden en gladjes over de weg glijden. Door zijn leuke kinderlijke kleuren is hij uitnodigend om op te rijden.

De skelter is niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar. Het is verstandig om hier bescherming voor te gebruiken en u moet uw kind de skelter niet in het verkeer laten gebruiken, eigenlijk is dat sowieso niet verstandig, maar bij deze moet u dat sowieso niet doen.


4. Skelter Gargo

De Cargo skelter heeft een heel leuk en fijn ontwerp. Met het wagentje achter in zou uw kind spulletjes mee kunnen nemen naar de vriendjes of vriendinnetje. Net zoals de meeste skelters heeft hij een handrem, 4 (6) wielen en 2 trapper, maar het bijzondere aan deze skelter is de flexibiliteit waar hij mee stuurt.

Met de luchtbanden glijd de skelter zo over de weg en ook deze skelter heeft een verstelbaar zitje, een verstelbaar stuur heeft hij niet. De skelter heeft ook een gesloten kettingkast en de skelter is aanbevolen voor kinderen tussen de 4 en 7 jaar. De kar aan de achterkant van de skelter is 70 cm lang en 50 cm breed.


5. Kettler Kettcar Daytona Air

De kettkar heeft een heel stevig stalen frame. De luchtbanden hebben steunende wieldoppen en hij is geschikt voor kinderen tussen de drie en de acht jaar en hij oogt stoer door de mooie zwarte kleur.

Door de kuipvorm van de stoel zit hij heel comfortabel en zullen uw kinderen hier een lange tijd op kunnen zitten. Hij stuurt redelijk makkelijk en kan redelijk snel over de weg.


Waarop letten bij het kopen van een skelter?

Wij vinden dat elke skelter een vrijloop moet hebben. Een vrijloop zorgt ervoor dat de trappers niet blijven draaien als de wielen ook draaien, eigenlijk net zoals bij de meeste fietsen. Stel dat uw kind ergens van schrikt, terwijl hij of zij op de skelter zit? Dan kan het gebeuren dat ze stoppen met trappen en als er geen vrijloop op de skelter zit blijven de trappers van uw skelter draaien en kan uw kindje zichzelf verwonden. Dit is de rede dat het niet verstandig is om een skelter zonder vrijloop te kopen.


Uitgelichte afbeelding door: Uberprutser

Was dit artikel behulpzaam?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *