TuinBoel.nl

De beste tuinartikelen van 2020 – 2023

Beste stuntstep voor kinderen

In dit artikel gaan we kijken naar de beste stuntstep voor kinderen. Vooral in de zomer als het warm weer is buiten vinden kinderen het heerlijk om buiten te zijn. Natuurlijk wordt het steeds moeilijker om je kinderen buiten te krijgen door de technologie, maar met een stuntstep gaat dat zeker wel lukken. Ze kunnen de step meenemen naar de skatebaan en daar samen met andere kinderen allemaal verschillende tricks leren. Dat houdt ze wel even een tijdje bezig. Veiligheid is natuurlijk wel wel belangrijk, en zo’n skatebaan is niet niets. Daarom hebben alle steppen die ik hieronder besproken heb een antislip-laag en een voetrem. Ook hebben de meeste comfortabele handvaten. Zo kan je kind veilig op pad gaan.

Dit zijn de 5 beste stuntsteppen voor kinderen van 2024:


1. Black Dragon Stuntstep

Wil jij de beste zijn van het skatepark? Dat kan met je Black Dragon Stunt Scooter. De stuntstep heeft een extra sterke frameconstructie. De handgrepen zijn van rubber en hebben stootbescherming. Ook heeft het achterwiel een voetrem. Een stoere, maar ook stevige suntstep. Makkelijk in elkaar te zetten en voelt heel goed aan. Wel zul je regelmatig de bouten moeten andraaien, omdat deze iets te makkelijk los trillen. Ook een volwassene zou erop kunnen staan, want de stuntstep kan tot wel 100 kilo houden. Een tip van een koper is: zet de klem vast met een ratel. Anders blijft het voorwiel los draaien van het stuur. De step is ook beschikbaar in andere kleuren.


2. Amigo Girlpower stuntstep

De Amigo stuntstep is precies wat je zoekt als je op zoek bent naar een stuntstep voor je dochter. De step is gemaakt van duurzame en sterke materialen, waardoor je dochter er goed mee kan springen en stunten. Het deck heeft griptape waardoor haar schoenen niet zomaar kunnen wegschuiven. Ook is de step verkrijgbaar in verschillende kleuren. Je kunt de meest coole tricks oefenen met deze step. Het antislip deck maakt de step natuurlijk enorm veilig. Maar ook de voetrem en de comfortabele zachte handvaten helpen mee aan de veilogheid van de step. Daarnaast is hij bestand tegen hobbels en rijd hij snel over allerlei oppervlaktes. Ook is hij ideaal om te gebruiken op de skatebaan.


3. Yvolution scooter Neon Vector

Neem het steppen een leveltje hoger met deze stuntstep! Dus ga er lekker op uit met deze mooie roze step van Yvolution. Je zult zeker opvallen op straat omdat de step neon roze is. En als je roze niet mooi vindt, is hij ook nog beschikbaar in de kleur blauw. Ook neon. Het is een slanke step met een laag gewicht. Dit maakt hem ideaal om te steppen. De super-grip op het stuur en de achterrem maken hem ook nog eens heel veilig. Dus je kind kun je zonder zorgen de straat op sturen met deze step. De wielen zijn uiteraard ook neon en geven een gaaf lichteffect. En de step kun je inklappen waardoor hij ook nog eens makkelijk mee te nemen is. Dit is handig als je in een dorpje woont, maar graag naar het skatepark in de grote stad wil. En zo kan hij ook makkelijk mee naar school of in de buurt. Verbaas iedereen met hoe deze step oplicht in het donker. Dit maakt het steppen in het donker ook veiliger, want zo kunnen andere mensen in het verkeer je zien.


4. RiDD stuntstep zwart

Deze stoere, zwarte stuntstep van hoogwaardig staal en aluminium is geschikt voor recreatief en freestyle gebruik. Het gewicht van de step is niet hoog, net 3 kg, waardoor hij makkelijk is om gave tricks mee te maken. Dan heeft hij ook nog een Y-bar, waardoor de step 360 graden kan worden gedraaid. De veiligheid is hoog, dankzij de voetrem en het antislipdek om op te staan. Natuurlijk wordt het aangeraden om voor de zekerheid een valbescherming en een helm te dragen. Een minpunt aan de step is, volgens een klant dat je wel meerdere malen het stuur moet rechtzetten. Na een tijdje staat hij weer scheef. Maar dat kan ook natuurlijk net een fabrieksfout zijn.


5. HA-MA TOOLS Stunt step

Deze step is sterk en veilig dankzij zijn antislip bekleding, voetrem en zachte handvaten. Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar, maar dus ook voor volwassenen en jeugd. En ideaal voor beginners, maar ook gevorderden. Door het lage gewicht kun je veel en snel leren. De step kan tegen een stootje. Hij is bestand tegen allemaal hobbels en rijd snel over verschillende oppervlaktes. Ook op de skatebaan kun je prima terecht met deze step. Je kinderen zullen heel enthousiast zijn met deze step door het feit dat hij enorm stevig is en je er goed mee kunt stunten. Door de stevigheid kunnen ze namelijk vol vertrouwen hun kunstjes doen. En durven ze ze ook vooral te doen.


Op zoek naar de beste step voor kinderen? Bekijk onze top 5 hier!

Was dit artikel behulpzaam?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *