TuinBoel.nl

De beste tuinartikelen van 2020 – 2023

Beste zonnebrand van 2024

We kennen het allemaal wel, dat moment dat u de tijd vergeet of lekker aan het zwembad ligt en dan zomaar verbrand bent en oh wat doet dat pijn. Dan bent u helemaal rood en kunt u niet eens normaal in uw bed liggen. Om het nog erger te maken is het soms ook zo dat u niet verbrand bent op de plek waar uw zonnebril zit, en dit ziet er natuurlijk al helemaal niet uit. Dit is natuurlijk wat we zoveel mogelijk willen voorkomen. Om u hier mee te helpen en te zorgen dat u bijna niet meer kunt verbranden, hebben wij besloten een artikel te maken over de beste zonnebrand van 2024. Wij hopen dat u hier wat aan heeft!


1. Biodermal Zon Gevoelige huid

Alle zonnebeschermende producten van Biodermal zijn over het algemeen heel goed. U hoeft zich met die zonnebeschermende producten meestal ook niet vaak in te smeren en alsnog zorgt het voor genoeg bescherming. Met de meeste zonnebeschermende producten van Biodermal kunt u wel even een tijdje vooruit.

Deze zonnebrand is speciaal voor het gezicht gemaakt en is parfum vrij. Deze zonnebrand heeft de nieuwst UVB- en UVA-filters waardoor hij meteen inwerkt en voor bescherming zorgt. De creme kunt u ook op uw armen en benen smeren, maar op het gezicht werkt hij het best.

De huid wordt meteen beschermt door de UVA- en UVB-filters die in de crème zitten. Deze parfumvrije zonnebrand is niet vet of plakkerig en trekt snel in, hij laat de huid ook nog eens zacht aanvoelen. Deze zonnebrand voegt ook vocht toe aan de huid en de drie vochtinbrengende ingredienten zorgen voor een beschermd laagje op de huid waardoor deze water vasthoud, waardoor de huid zacht wordt.

Dit type zonnebrand is voor 50 SPF en voor 30 SPF


2. NIVEA SUN Pocket Size

Deze zonnebrand kunt u makkelijk mee op weg nemen, omdat hij zo klein is en dus makkelijk in uw zakken of tas past. Dit is heel handig voor als u naar het strand of naar het zwembad gaat. U moet hem wel vaak aanbrengen op een droge huid en eventjes in laten trekken. Als u dit goed doet, hoeft u zich ook geen zorgen te maken dat u zich verbrand. U hoeft zich ook geen zorgen te maken dat de zonnebrand door het water af wordt gespoeld.

Deze hydraterende zonnebrand zorgt ervoor dat de huid niet zomaar uitdroogt. Hij heeft ook beschermende UVA- en UVB-filters en biedt onmiddellijke bescherming tegen de schade van de zon. Hij moet wel vaker aangebracht worden, vooral na het zwemmen. Het is belangrijk dat u dit op de droge huid doet en daarna niet meteen het zwembad inspringt, maar het gewoon even rustig in laat trekken.


3. Garnier Ambre Solaire Sensitive Anti-Age Zonnebrandcrème

Deze crème werkt zuiverend voor de huid, beschermt tegen veroudering en pigmentvlekken en is zonnebeschermend. Hij beschermt u goed tegen de zon en is speciaal voor het gezicht en is waterproof. U kunt hem ook fijn voor bij het zwembad gebruiken, hij is minder geschikt voor kinderen, maar het kan wel.

U moet een normale laag zonnebrand aanbrengen. Onvoldoende zonnebrand verlaagt de beschermingsfactor van dit product. Bij dit product is het verstandig om blootstelling aan de zon te vermijden. Het is belangrijk om deze zonnebrandcrème regelmatig aan te brengen, zeker naar het zwemmen. Als de zonnebrandcrème in uw ogen komt, is het belangrijk deze grondig uit te spoelen.


4. Garnier Ambre Solaire Zonnebrand

De zonnebrand van Garnier is perfect voor mensen met een gevoelige huid. Hij plakt niet, glimt niet al te erg en ruikt bijna nergens naar. Hij beschermt goed door de zon, maar u moet hem wel redelijk vaak aanbrengen. Als u gaat zwemmen raden wij u aan deze elk half uurtje aan te brengen.

Deze zonnebrandcrème heeft geen parabenen en is parfumvrij. Parabenen zijn chemische stofjes die minder goed voor de huid zijn, die in wel 75% van alle verzorgingsproducten zit. De zonnebrandcrème heeft een handig formaat en heeft een goede prijs voor de kwaliteit die hij heeft.


5. Biodermal Zonnebrand 30 SPF

De zonnebrand van Biodermal is perfect voor een dagje strand met 20 tot 30 graden. Hij zorgt voor genoeg bescherming en is goed voor de huid. Hij geeft geen vette glans op de huid achter en er zal ook niet al teveel zand aan uw benen blijven plakken. De producten van Biodermal zijn over het algemeen al wel heel goed en deze zonnebrand is waterproof.

Deze zonnebrandcrème beschermt een zongevoelige huid heel goed tegen sterke zonnestralen. Er moet een goede hoeveelheid van deze zonnebrand op uw gezicht aangebracht worden voordat u de zon in gaat. Deze zonnebrand heeft ook een triple moist complex, dit zorgt ervoor dat er nog genoeg vocht in de huid komt en blijft de huid mooi en zacht.


Waar op letten bij het kopen van zonnebrand?

Waarschijnlijk denken u en vele andere dat zonnebrand onbeperkt houdbaar is, jammer voor ons is dit toch echt niet het geval. De zonnebrandcrème die u twee jaar geleden hebt gekocht ziet er misschien nog normaal uit maar dat is hij niet meer. Deze moet u echt niet meer gebruiken, want u zal hierdoor binnen no time verbranden. Het verschilt per zonnebrandcrème hoelang deze houdbaar is. Als u op de fles of tube naar een m zoekt weet u hoelang u hem na openen nog kunt gebruiken. Dus als u 10M ziet staan kunt u hem 10 maanden na openen nog gebruiken.


Waarom is zonnebrand zo belangrijk?

Als u geen zonnebrand gebruikt en dus veel verbrand, kan dit voor schade in uw DNA-schade in uw huidcellen zorgen. Het verbranden zelf doet natuurlijk ook pijn, maar schade in uw DNA-schade in uw huid wilt u echt niet. Dit zorgt ervoor dat uw huid vroegtijdig verouderd. U moet hierbij aan rimpels, pigmentvlekken en al dat soort dingen denken. Ook doet zonnebrand meer dan u alleen maar tegen de zon te beschermen. Het beschermt u namelijk van alle schadelijke stoffen die van buitenaf komen.

Was dit artikel behulpzaam?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *