TuinBoel.nl

De beste tuinartikelen van 2020 – 2023

Kerstverlichting met App  

De zomer zegt vaarwel en de koude winterse maanden doen hun intrede. De tijd vliegt en voordat je het weet staan de feestdagen alweer voor de deur. De tijd van samenzijn met familie en lekker tafelen onder prachtig flonkerende lampjes. Precies dat is waar we het in dit artikel over gaan hebben; Kerstverlichting. 

Kerstverlichting komt in vele soorten en maten. Tegenwoordig zijn er ook modellen verkrijgbaar die te bedienen zijn middels een app op jouw smartphone. Deze slimme ontwikkeling op het gebied van verlichting biedt veel gebruiksgemak. Jij bepaalt wanneer en op welke manier jouw kerstlampjes schijnen.  

In dit artikel nemen we dergelijke kerstverlichting verder onder de loep. We kijken naar de verschillende mogelijkheden die het biedt, en we presenteren een top vijf met daarin de beste kerstverlichting met app. Wij hopen op deze manier een beter beeld te scheppen van de verlichting die het beste bij jou past.  


Waar je op moet letten bij het kopen van kerstverlichting met app 

In het eerste gedeelte van dit artikel zullen we gaan kijken naar een aantal zaken waar jij als consument goed op moet letten wanneer je van plan bent kerstverlichting met app besturing aan te schaffen. Hierbij kun je denken aan budget, formaat/lengte, voedingstype, en overige functies die het product zou kunnen bevatten.  

In de onderstaande lijst zullen we al deze zaken nader onder de loep nemen. Hopelijk kun je op basis hiervan een weloverwogen keuze maken, die past bij jouw wensen en verwachtingen. 


Budget 

Om te beginnen is het belangrijk om een budget vast te stellen voor jezelf. Van tevoren bepalen hoeveel geld je ergens aan uit wilt geven kan je helpen om een betere keuze te maken. Een keuze waar je later geen spijt van zal krijgen. Bovendien voorkom je dat je gaat neuzen tussen de verlichtingen die buiten jouw budget vallen.  

De prijzen van kerstverlichting die te bedienen zijn middels een app liggen ver uit elkaar. De goedkoopste modellen vind je al voor ongeveer 20 euro. Een van de duurste modellen daarentegen kost je bijna 150 euro. Een zeer groot verschil. Alle overige modellen liggen tussen deze twee uitersten. 

De hoogte van de prijs is afhankelijk van een aantal factoren. Denk hierbij aan het formaat van de verlichting en de diverse functies waar het over kan beschikken. Verderop in dit artikel zullen we stil staan bij enkele van deze handige functies.  


Formaat/Lengte 

Kerstverlichting die men kan bedienen middels een app betreft doorgaans lichtsnoeren met LED lampjes. Deze lichtslingers zijn verkrijgbaar in diverse lengtes. Het langste model dat in dit artikel naar voren zal komen heeft een lengte van tien meter. Echter zijn er ook kortere varianten van slechts vijf meter. Hier tussenin vinden we uiteraard verschillende lengtes. Het is daarom goed om eerst de ruimte op te meten die je wilt gaan versieren. Op deze manier voorkom je dat je een lichtsnoer koopt dat uiteindelijk de door jouw gewenste ruimte niet volledig kan versieren.  

Uiteraard zijn er altijd uitschieters. Als je goed zoekt kun je ongetwijfeld een model vinden dat langer is dan tien meter en ook een model van korter dan vijf meter zul je een enkele keer tegen komen. Echter liggen de meeste modellen tussen de vijf en de tien meter. 


Voedingstype 

De producten die in dit artikel aan bod komen zijn allemaal aan te sluiten op netstroom. Hetzij middels een aanloopsnoer of een USB-kabel. Het nadeel van deze voedingstypes is dat er een stopcontact in de buurt dient te zijn. Mocht dit niet het geval zijn, dan zul je aan de slag moeten met een verlengsnoer.  

Er bestaan ook modellen die zich opladen middels zonne-energie. Hierbij gaat het uiteraard over buitenverlichting. Dit zijn duurzame modellen die eenvoudig zijn in gebruik. In een enkel geval zul je ook nog verlichting tegen kunnen komen dat werkt op batterijen. Echter is dit niet de meest duurzame optie, dit is dan ook de reden dat we dit tegenwoordig niet heel vaak meer tegenkomen.  


Extra functies 

Kerstverlichting met app beschikt in veel gevallen over extra functies. Zo zijn veel modellen uitgerust met diverse lichtstanden. Hierbij kun je denken aan het schakelen tussen verschillende kleuren en het gebruik van knipperfuncties.  

Een enkel model is overigens uitgerust met een ritme functie. Wellicht een onbekend begrip. De ritme functie houdt in dat de verlichting bijvoorbeeld knippert op het ritme van de muziek die op dat moment afgespeeld wordt. Dit kan een ontzettend leuke functie zijn, bijvoorbeeld tijdens een housewarming of verjaardag. 

Veel vormen van verlichting zijn voorzien van een timerfunctie. Je kunt dan van tevoren instellen wanneer je de verlichting in wilt schakelen. Een andere handige functie is een geheugenfunctie. Producten die hierover beschikken onthouden jouw favoriete lichtstand, zodat deze direct weer gaat werken wanneer je de verlichting opnieuw aan zet. Beide functies optimaliseren het gebruiksgemak. 


Beste Kerstverlichting met App: Dit is Onze Top 5 

Wij hebben voor jou een top vijf samengesteld met daarin de beste kerstverlichting met app van dit moment. We zullen de diverse eigenschappen van ieder product onder de loep gaan nemen. Wanneer we dit goed in beeld hebben kan de vergelijking met de andere producten gemaakt worden. Wij hopen dat dit jou kan helpen om een goede keuze te maken. Een weloverwogen keuze waar je achteraf geen spijt van zult krijgen.  

Uiteraard heeft ieder zijn eigen wensen en hier passen verschillende producten bij. De beste keuze voor jou hoeft niet hetzelfde te zijn als die van jouw buurman. Juist daarom is het zo belangrijk dat we de verschillende aspecten met elkaar gaan bekijken. Laten we dus gauw beginnen met het eerste product in onze lijst. 

Dit zijn de 5 beste kerstverlichtingen met app van 2024:


1. Twinkly Kerstboomverlichting met app– 10,5 M – LED – 105 lampjes – Multicolor 

Het eerste product dat we nader willen bekijken is een kerstboomverlichting van het merk Twinkly. Deze LED lampjes hebben diverse kleuren en zijn een ware sfeermaker tijdens de feestdagen.  

Deze lichtslinger heeft een lengte van wel tien meter. Over deze lengte zijn 105 LED lampjes verdeeld. Een prachtige lichtbron voor in de kerstboom. Dit lichtsnoer kan worden opgeladen via netstroom. Het aanloopsnoer is 2,5 meter lang. Hiermee is deze binnenshuis in principe prima aan te sluiten op het dichtstbijzijnde stopcontact.  

Het fijne van deze kerstverlichting is natuurlijk het feit dat deze eenvoudig met een app op je smartphone te bedienen is. Er zijn diverse functies die je op deze manier in kan schakelen. Zo kun je spelen met diverse effecten en kleuren. Dit product is absoluut een leuke toevoeging aan iedere kerstboom. 

Deze kerstverlichting met app is redelijk duur. Deze verlichting ligt in een de hoogste prijsklasse, in vergelijking met andere producten in dit artikel. Echter staat hier tegenover een zeer goed kwaliteit en veel feestelijke functies. 

Dit product onderscheidt zich met een hoge kwaliteit en veelzijdige gebruiksmogelijkheden.  


2. Slimme Smart led lichtsnoer 10 meter met App Functie en Afstandsbediening 

Een vrolijke lichtslinger van het merk Lichtendirect, dat is de nummer twee uit onze lijst. Deze verlichting bestaat uit kleine, ronde LED bulbs. Ze geven veel sfeer en maken van ieder samenzijn een feestje. Hetzij binnen- of buitenshuis.  

Met een lengte van tien meter, kun je met dit lichtsnoer goed uit de voeten. De verlichting dient aangesloten te worden op netstroom. Met een IP-waarde van IP65 is dit product zeer geschikt voor buiten. Wanneer je dit product echter buiten aan wilt sluiten kan het een uitdaging zijn om verbinding te leggen met netstroom. Het is belangrijk dat dit op een zorgvuldige manier gebeurd.  

Deze gezellige LED bulbs kun je bedienen met een app op jouw smartphone. Hiermee kun je diverse functies bedienen. Zo kun je zelf de lichtkleur instellen en ook kiezen voor een dimfunctie. Daarnaast is dit product ook nog uitgerust met een timer functie. Je kunt vooraf een tijdsschema instellen, wanneer je jouw verlichting automatisch in wilt schakelen. Een stukje extra gemak. Last but not least, beschikt deze slinger ook nog over een music rhythm functie. De lampjes kunnen reageren op de beat van de muziek. Hoe leuk is dat?! 

Ook dit product ligt in een redelijk hoge prijsklasse. In vergelijking met soortgelijke producten, is deze lichtslinger een dure aankoop. Echter krijg je hier dan ook vele handige functies en een goede kwaliteit voor terug. Het hele jaar door genieten van sfeervolle verlichting, daar staat natuurlijk een prijs tegenover.  

Dit slimme lichtsnoer onderscheidt zich met zijn charmante uiterlijk en goede weerbestendigheid. Ideaal voor in ieder seizoen! 


3. BELIFE – Slimme verlichting – Slimme Kerstlamp – Smart LED lamp – 10M 

Deze slimme sfeerverlichting van het merk BELIFE tovert jouw kerstboom om in een waar lichtjes paradijs. Diverse kleuren zijn in te stellen middels de eenvoudige app. De verlichting is aan te sluiten met een USB-kabel.  

Dit product heeft een lengte van tien meter. Verspreid over deze lengte bevinden zich 100 LED lampjes. Deze zijn te bedienen middels een smart app op je telefoon. Eenvoudig sfeer aanbrengen op iedere plek. De verlichting is namelijk geschikt om zowel binnen als buiten te gebruiken. Een fijne sfeer op ieder tuinfeest maar ook knus voor in de kerstboom. Het is goed om te weten dat dit product een kort aanloopsnoer heeft van slechts 50 centimeter. Het kan dan ook voorkomen dat je een verlengsnoer moet gebruiken om dit product aan te sluiten.  

Deze kerstverlichting is een zeer goedkope variant. In vergelijking met soortgelijke modellen is deze zeer betaalbaar. Dit bewijst maar weer dat de kerstsfeer te bewerkstelligen is voor ieder budget, hoe groot of klein die ook mag zijn.  

Dit product onderscheidt zich van soortgelijke producten met zijn zeer betaalbare prijs, en bovendien is er sprake van een goede prijs-kwaliteit verhouding.  


4. FlinQ Slimme Kerstverlichting 160 LEDS – Kerstverlichting met app Buiten –Kerstboom verlichting 

Sfeervolle verlichting voor in de kerstboom, een fijn product van het merk FlinQ. De lichtslinger bevat 160 LED lampjes en heeft een totale lengte van negentien meter. Zelfs de grootste kerstbomen kun je volledig versieren met deze handige lichtketting. 

De lampjes zijn spatwaterdicht en kunnen daarmee ook gebruikt worden voor diverse buitenruimtes. Heb jij bijvoorbeeld een kerstboom staan in de buitenkeuken? Dan mag deze feestelijke verlichting niet ontbreken. De adapter dient aangesloten te worden op netstroom. Echter maakt de lengte van dit product het eenvoudig om deze aan te sluiten op een stopcontact in de buurt. 

Met een handige app op je telefoon kun je deze verlichting eenvoudig bedienen. Je kunt schakelen tussen eindeloos veel lichtprogramma’s. Ook kun je gebruik maken van een knipperfunctie, een timerfunctie, en het schakelen tussen diverse kleuren met verschillende tijdsintervallen. Zo kun je een ware lichtshow creëren in jouw huiskamer! 

Wanneer je alle functies in ogenschouw neemt en dit product vergelijkt met soortgelijke modellen, is dit absoluut een koopje! Het betreft een zeer veelzijdig product voor een goede prijs.  

Deze slimme kerstverlichting met app onderscheidt zich met zijn eindeloze aanbod aan lichtprogramma’s, die zonder twijfel de show stelen in iedere ruimte.  


5. Micro Cluster kerstverlichting met App bediening – 800 LED’s – 16 meter 

Het laatste product die we in dit artikel willen bespreken is een lichtsnoer van maar liefst zestien meter lang. Over deze lengte zijn 800 mini LED lampjes te vinden. Vooral ideaal voor in de kerstboom, maar ook leuk om bijvoorbeeld in de vensterbank te leggen. Zowel voor gebruik binnenhuis als buitenshuis.  

Deze lichtslinger heeft een aanloopsnoer van drie meter. Hiermee kan deze redelijk gemakkelijk worden aangesloten op netstroom, waar de lampjes op werken. De cluster verlichting kan bediend worden met een app op je telefoon. Je kunt gebruik maken van een dimfunctie, een timerfunctie, en diverse lichtstanden.  

Deze cluster verlichting bevat een immens aantal kleine lampjes. Je creëert hiermee volop sfeer, en laat dat nu precies zijn waar je naar op zoek bent tijdens de feestdagen. Deze lange lichtslinger met zijn vele lichtjes is zeer betaalbaar. In vergelijking met soortgelijke producten, krijg je veel meer lichtjes voor je geld.  

Dit product is voornamelijk populair voor in de kerstboom en is met zijn 800 LED lampjes een explosieve sfeermaker!  

Was dit artikel behulpzaam?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *