TuinBoel.nl

De beste tuinartikelen van 2020 – 2023

Leukste en beste strandspeelgoed van 2024

Het is natuurlijk geweldig voor een kind om naar het strand te gaan, maar de hele tijd zwemmen wordt dan ook een beetje saai voor de kinderen. Daarom is het leuk voor ze om wat speelgoed mee te nemen om de tijd te doden of gewoon om een leuk spelletje met het gezin te doen. Dit zullen kinderen op een lekker warme zomerdag helemaal geweldig vinden, maar er is een probleem, u weet niet wat voor speelgoed u mee moet nemen. Er zijn ook zoveel leuke dingen. Nou, wij kunnen u verzekeren dat u na het lezen van dit artikel wel weet wat u mee moet nemen.


1. Badminton

We hebben het allemaal wel eens gespeeld en hebben hier ook veel plezier aan beleefd, badminton. En wat is er nou leuker om uw eigen kinderen op een warme zomerdag te leren badmintonnen op het strand. Heerlijk met de blote voeten op het warme zand en het strand is zo groot dat er altijd wel een plekje is om uw badmintonset op te zetten. Badminton is een leuk spel wat u met een tegen een kunt spelen, maar twee tegen twee is nog leuker. Als u twee tegen twee speelt, leert u beter samenspelen met uw zoon of dochter.

Wij hebben voor u ook meteen de leukste en de beste badmintonset voor vier personen uitgekozen, zodat u zelf niet op zoek hoeft. Dit is een badmintonset van discountershop die u op bol.com kunt kopen. Hij heeft vier rackets van 65 centimeter lang, met drie shuttles en een net.

Het net moet u opzetten met haringen en scheerlijnen. Hier kunt u in het instructieboekje meer over vinden. Het net zal heel stevig staan, dat kunnen wij u verzekeren. U heeft dit net zo opgezet, maar het net is een leuke bonus. Badmintonnen zonder net kan namelijk ook. Let er wel op dat u zonder net even duur uit bent, dus dan kunt u die er net zo goed bij kopen.


2. Kubb Strandspel

bol.com | Schaakspel KUBB Vikingen - Klein

Natuurlijk kennen we dit spel allemaal wel, kubb. Dit is een typisch spel wat we vroeger met familie ’s avonds op de camping speelde met onze neefjes en nichtjes, en wat sommige van ons nu nog doen met hun kinderen. Als u het zand een beetje vlak maakt, kunt u het kubb makkelijk neerzetten. Als u dat heeft gedaan kunnen u en uw familie beginnen met dit geweldige spel.

Kubb is een spel voor vier tot twaalf personen waarbij elk team zes werpstokken krijgt. Eerst moet u een speelveld van vier bij acht meter maken. Daarna pakt elk team vijf kubbs. Hierna is het de bedoeling om de kubbs van het andere team om te gooien. Stel, team 1 gooit een kubb van team 2 om, dan gooit team 2 deze kubb op de helft van team 1 en moeten hem daarna op de plek zetten waar hij geland is. Deze kubb is nu een kubb van team 1 geworden en team 2 moet nu proberen om ook deze kubb om te gooien. Als dit niet lukt, mag team 1 naar de kubb lopen die op hun eigen helft is gegooid en dan mogen ze vanuit daar de kubbs van team 2 omgooien. Wie aan het einde van het spel geen kubbs meer heeft, wint.

Wij hebben ook bij het kubb spel de beste die verkrijgbaar is uitgekozen voor u, zodat u dit niet zelf moet doen.


3. Intex Strand Opblaasbare Volleybalset

We kennen het allemaal wel, volleybal. Volleybal is echt geweldig om op het strand te spelen. Heerlijk in de warme zon met uw voeten door het zand. Waarschijnlijk kunnen de meeste kinderen het nog niet. Nou, naar het strand en uw kinderen iets nieuws leren? Beter kunt u het toch ook niet hebben.

Voor u hebben wij een opblaasbare set uitgekozen, omdat die veel makkelijker mee te nemen is. Het is natuurlijk geweldig om uw kinderen in het zonnetje te leren volleyballen. De set die wij voor u hebben uitgekozen heeft een goede kwaliteit en is makkelijk op te zetten. U kunt de zakjes die aan het einde vastgebonden zitten met een touw vullen met zand of water waardoor de set blijft staan.


4. Opblaasbare Strandbal

Over een strandbal is eigenlijk niet zo heel veel te vertellen, en toch moest hij er tussen. Bedenkt u zich eens wat u hier allemaal mee kan doen? Genoeg om jullie te vermaken op het strand. Voetbal, volleybal, overgooien, de zevensprong, lummelen, stand in de mand, inhaalbal, afvalbal en noem het maar op.

Wij hebben voor u en leuke, opblaasbare bal uitgekozen die niet zo snel leeg of kapot gaat.


5. StrandSpeelgoed Zandsculptuurtjes

Ook hier valt niet veel over te vertellen en toch moesten ze er in. Hier heeft iedereen vroeger wel mee gespeeld in het zand. Dan verveelde je je, dan gooide je het zand in de omhulsels en als het gelukt was, was u toch zo blij. Wij weten zeker dat uw kinderen hier evenveel plezier aan beleven als dat wij hebben gehad. Het is simpel, maar leuk. Ook hierbij hebben wij weer een paar leuke omhulsels uitgekozen, zodat u ze zelf niet hoeft te zoeken.


Was dit artikel behulpzaam?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *