TuinBoel.nl

De beste tuinartikelen van 2020 – 2023

Noren voor kinderen

Op zoek naar sportieve noren voor kinderen? In dit artikel gaan we kijken naar de 5 beste noren voor kinderen. Zo zie jij je kind snel over de ijsbaan heen zoeven.


Beste noren voor kinderen: Dit is onze top 5

Na veel onderzoek hebben wij een top 5 samengesteld met de beste noren voor kinderen. Let er op dat je wel de juiste maat koopt!

Dit zijn de 5 beste noren voor kinderen van 2024:


1. Nijdam Powerblade Junior Noren

Deze norenschaats van Nijdam is speciaal voor kinderen. Hij is verstelbaar in 4 maten door middel van een drukknop bij de hiel. Daarom is deze schaats ook zo ideaal voor kinderen. Je kinderen kunnen meegroeien met de schaats. Ze kunnen deze nog een tijdje gebruiken voor ze over moeten naar bredere seniormaten. De schaatsen kun je sluiten door een vetersluiting, een snel sluiting en een klittenbandstrip, waardoor de zeer gemakkelijk aan- en uit te trekken zijn. En de stalen schaatsijzers zijn roestvrij. Ze zijn super licht in gewicht, dus zijn ze ideaal voor lange tochten op het ijs. Ook verkrijgbaar in de maat 30-33.


2. Norenschaats Voor Kinderen

Deze norenschaatsen zijn verstelbaar van maat 34 tot en met maat 37. Je kunt hem verstellen met de drukknop aan de hiel. De sluitingen zijn heel simpel: je hebt twee snel sluitingen met slot aan elke schaats. De schaatsijzers zijn ook weer roestvrij, waardoor je er lang van kan genieten. Een prima schaats voor voeten in de groei en kan dus een paar jaar mee. Je kind staat stevig en schaatst zo weg met deze schaatsen. En het is ook een hele fijne schaats om mee te doen aan schaatslessen.


3. Nijdam 3413 Junior norenschaats

Deze verstelbare norenschaatsen van Nijdam hebben een aantal kenmerken. Het is om te beginnen een semi-softboot schaats. De schoen van deze schaats kun je verstellen in 4 maten, waardoor de schaats meegroeit met je kind en die er dus lang plezier van kan hebben. De schaats heeft een vetersluiting, een snel sluiting met slot en een klittenbandstrip. De ijzers zijn van roestvrij staal.


4. Norenschaats/skate combo Junior

Je krijgt ultieme flexibiliteit met deze norenschaats. Het is een combo van een schaats en skeelers. Je kunt er dus mee schaatsen en mee skaten. In de winter draai je het onderstel op 2 punten los en zet je het schaatsijzer eronder. En in de lente wissel je die weer voor skatewielen. De pasvorm blijft comfortabel en biedt voldoende steun. Rond de enkel, de hiel en de tenen heeft de schoen harde delen. Deze harde delen beschermen de plekken tegen stoten. De schaats heeft een snel sluiting met slot, zodat hij niet in één keer los kan schieten. En met de knop aan de onderkant kun je de maat van de schaats eenvoudig aanpassen, zodat ze jarenlang meegaan. Het hele jaar door!


5. Zandstra Oslo Junior Norenschaats Voor Kinderen

De Zandstra Oslo norenschaats heeft verschillende kenmerken. Het is een mooie, verstelbare, kinderschaats met semi-soft schoenen. De schoen is verstelbaar in 4 maten, waardoor de schaats meegroeit met je kind en hij of zij er dus langer plezier van kan hebben. De schoen kun je sluiten door 3 klittenbandstraps, waardoor kinderen geen moeite hebben met het aan- en uittrekken van de schaatsen. Let op: deze schaatsen vallen klein.

Was dit artikel behulpzaam?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *