TuinBoel.nl

De beste tuinartikelen van 2020 – 2023

Beste anti insectenlampen van 2024

Heb je ook zo’n last van die “rot” insecten in je huis? Dan moet je een anti insectenlamp kopen. Een anti insectenlamp geeft licht af, waar de insecten door worden aangetrokken. Als de insecten ertegen aanvliegen, geeft hij een schok af die sterk genoeg is om ze te doden. Hierdoor zul je geen last hebben van insecten op je slaapkamer of je eten. Is dat niet geweldig? In dit artikel ga ik je de beste insectenlampen laten zien.


1. Flystopper HV16 insectenlamp

De Flystopper HV16 is de topper van de vliegenlampen. De rede daarvoor is hoeveel volt het hoogspanningsrooster heeft. De meeste anti insectenlampen hebben een hoogspanningsrooster van de 1500 tot 2500 volt. Deze anti insectenlamp heeft 4000 volt. Daar kan zelfs het grootste insect niet tegenop.

De vliegen worden door de twee krachtige lampen aangetrokken en vliegen hier daarna tegen aan. Als ze hier tegenaan komen krijgen ze een voor hun dodelijke schok. Daarna vallen ze in het bakje dat makkelijk verwijderd en geleegd kan worden. Deze anti insectenlamp gaat langer mee dan de andere.


2. Euromac insectenlamp Fly Away Metal

Met deze anti insectenlamp wordt het insectenaantal in je huis meteen verminderd. Wij zijn er 100% zeker van dat je na een paar dagen echt al flinke vermindering van insecten in je huis merkt. Deze lamp pakt vooral vliegen, maar de andere insecten komen er ook op af. Verder valt er eigenlijk niet zoveel over deze lamp te vertellen.


3. MaxxHome GC2-16 Insectendoder

Op het platteland is het insectenaantal enorm. Als je daar woont, is deze anti insectenlamp perfect voor jou. Als je deze anti insectenlamp boven op een kast zet vangt hij al aardig wat vliegen. Binnen 5 tot 6 uur, als je alle ramen en deuren dicht doet, vang hij alles wat rondvliegt. Dus als je ’s nachts de ramen en deuren dichthoud, heb je ’s ochtends geen last meer van insecten. Hij werkt perfect voor de kleinere insecten en de grotere pakt hij ook. Het licht van de lamp is niet te fel en flikkert niet te veel. De vliegenlamp zoemt niet. Het enige geluidje dat je kunt horen is van spartelende vliegen die overleden zijn.

Nu vraag je je waarschijnlijk af waarom deze niet op onze nummer 1 staat. Dit komt doordat de lampen helaas moeilijk te vervangen zijn.


4. PEREL Vliegenlamp

Deze anti insectenlamp is geurloos, geruisloos en veilig. Insecten zijn makkelijk te verwijderen. Dit doe je door het onderste bakje los te draaien. Hij doet wat hij moet doen en het enige geluidje dat hier van af komt, is een zoom als er weer een vlieg tegenaan vliegt.


5. Euromac Fly Away 11 Insectenverdelger

Met deze anti insectenlamp zul je bijna geen last meer hebben van die vervelende beesten. Hij elektrocuteert elk insect dat tegen de lamp aan vliegt, groot of klein. Deze vliegenlamp is makkelijk schoon te maken door de opvangbak aan de onderkant.


6. Eurom Insectendoder

Deze insectendoder elektrocuteert elk insect meteen nadat die ertegenaan is gevlogen. Hierdoor kun je ’s nachts heerlijk zonder al dat gezoem slapen. Je kunt de lamp ophangen, maar je kunt hem ook neerzetten. Je kunt hem ophangen, maar ook gewoon op een kast zetten.


7. Eurom Away 30 insectenlamp Fly

Deze anti insectenlamp is perfect voor op stal. Bij de koeien en de paarden zitten enorm veel vliegen. Als je aan het hooien of uit aan het mesten kunnen deze enorm in de weg zitten. En geloof me, ik spreek uit ervaring. De hele tijd die vieze beesten in je mond of op je gezicht. Je moet de lamp natuurlijk niet in het stalletje zetten. Je kunt hem gewoon in het gangpad zetten. De vliegen zullen hier op afkomen en daarna geëlektrocuteerd worden. Hierdoor heb je niet de hele tijd last van die vervelende beesten en kun je normaal te werk gaan. Hij geeft wel een hardere knal dan andere anti insectenlampen, maar werkt over het algemeen heel goed.


8. INNOVAGOODS KL-1800 ANTIMUGGENLAMP

Deze lamp is vooral dodelijk voor vliegen en muggen. Het licht lokt de insecten die vervolgens worden geëlektrocuteerd. Dit gebeurt na enkele seconden aanraking met de lamp. Dit is een handige en simpele manier om vliegen te doden. Ook heeft de lamp geen schadelijke stoffen. Hij laat ook geen nare brandlucht achter.


9. MaxxHome GB-30L LED Insectendoder

Deze anti insectenlamp zorgt ervoor dat je een heerlijke zomeravond zonder insecten door kunt brengen. De lamp gebruikt weinig stroom. Doordat de lampen in het midden van het apparaat zitten, worden de vliegen er aan twee kanten door gevangen. Aan de onderkant is een handig opvangbakje geplaatst dat gemakkelijk geleegd kan worden. Je kunt de vliegenlamp binnen en buiten gebruiken.


10. FOETSIE INSEKTENLAMP 1000V SK310

Deze anti insectenlamp is geschikt voor kleinere ruimtes. Je hoeft hem alleen maar in een stopcontact te stoppen en hij werkt al! Hij trekt vliegen, muggen en andere kleine insecten aan. Om je huis helemaal insect vrij te maken wordt het wel aanbevolen om er meerder van in je huis te plaatsen. De vliegen vallen nadat ze ertegenaan zijn gevlogen in het bakje onder aan. Deze is makkelijk te verwijderen.


Bekijk ook: De beste anti muggenspray van 2024

Was dit artikel behulpzaam?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *