TuinBoel.nl

De beste tuinartikelen van 2020 – 2023

Beste en leukste babyschommels van 2024

Houdt uw kind van schommels, maar heeft u geen (baby vriendelijke) in de buurt? Dan zijn babyschommels voor in huis of in de tuin echt iets voor u. Ze zijn niet al te groot en uw kind heeft er veel plezier van. De prijzen vallen reuze mee, dus waarom niet?

In dit artikel hebben we een lijstje gemaakt van 5 babyschommels van verschillende merken. Hierdoor kunt u ze allemaal gemakkelijk vergelijken en de keuze maken die u het beste bij u past.


1. Smoby Baby Schommel

Deze baby schommel met standaard van Smoby is een echte topper. Hij verschuift niet, wat ervoor zorgt dat uw kind veilig kan schommelen. Hij is 1,2 meter hoog. De schommel is bedoeld voor kinderen vanaf 6 maanden. En het stoeltje hangt op een vaste hoogte en kan dus niet veranderd worden.

Klanten zijn zeer tevreden met dit product. Met een gemiddelde van 4,6 sterren kunt u zeggen dat dit 1 van de toppers is. Hij is het geld meer dan waard. Hij is zeer stevig verschuift niet. Ook zitten er nergens scherpe punten aan, waardoor de kinderen als ze er niet in zitten nog steeds veilig zijn.

Voordelen en nadelen

Al met al is dit dus echt een top product. Hij verschuift niet, hij is erg veilig en hij heeft vrolijke kleurtjes. Het enige min puntje is dat als de kinderen jong zijn de stoel erg ruim kan vallen. Er is daarvoor niet echt een mogelijkheid om hem kleiner te maken. Maar verder is dit echt een aanrader!!


2. Meegroei Lime Kinderschommel

Dit is het perfecte babyzitje om jaren lang plezier van te hebben. Hij groeit mee met het kind, waardoor hij/zij er na een hoop maanden nog steeds in past. De schommel is bedoeld voor kinderen tot 36 maanden. De rugleuning kunt u aanpassen waardoor de diepte van het zitje veranderd. Hij is gemaakt van hard plastic en de ringen van staal.

Met 4,8 sterren zijn de kopers zeker tevreden met dit product. Het is een stevige schommel en lijkt zeer comfortabel te zitten. U kunt de schommel aanpassen naar hoe u wilt, zodat hij perfect voor het lichaam voor uw kind is.

Voordelen en nadelen

We hebben geen echte nadelen kunnen vinden aan deze schommel. Hij is veilig, heeft vrolijke kleurtjes, is stevig en u kunt hem aanpassen naar hoe u het wilt. Kort gezegd geen nadelen en de prijs meer dan waard!


3. Playfun Baby Schommel

Uw kind zal aardig wat speelplezier beleven in dit zitje. Hij is stevig en is beschikbaar in een mooie rode kleur voor een lage prijs. De touwen zijn erbij inbegrepen. Deze schommel is geschikt voor kinderen vanaf 24 maanden.

Ook deze heeft een gemiddelde van 5,0 sterren. Hij voelt veilig aan en is makkelijk te plaatsen. Hij is groot genoeg en is stevig. De prijs is laag en is daardoor sterk aan te raden.

Voordelen en nadelen

Het enige echt nadeel aan schommel is dat hij niet aan te passen is qua grootte, maar als u dat niet nodig heeft… Verder is hij goedkoop, maar toch wel stevig. Hij ziet er veilig uit en voldoet aan de verwachting.


4. KBT Baby Schommel Meegroei

Ook deze schommel heeft een veiligheidsriempje. De rugleuning kan in twee standen geplaatst worden en hoe kunt de stang tussen de benen weg halen. Hierdoor past ook uw oudere kind in de schommel. Hij is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Deze schommel is bedoeld voor kinderen tot 4 jaar.

Met een gemiddelde van wel 5,0 sterren!!!! kunt u wel zeggen dat dit een top schommel is. De kinderen hebben het geweldig naar hun zin. En omdat de voor en achterkant eraf kan, kunnen ze er nog lang plezier van hebben. De kwaliteit is goed en zijn niet de basic kleuren.

Voordelen en nadelen

Al met al, dit is een top schommel zonder nadelen en heel veel voordelen. U kunt hem aanpassen naar uw kind en hij is stevig. Hij is gemaakt van hard plastic en voelt veilig aan.


5. Schommel 3 in 1 Alert 

Ook deze schommel kunt u weer helemaal aanpassen naar uw kind. Zoals u hierboven zie top de foto’s. Deze is gemaakt van hard plastic en is beschikbaar in deze vrolijke kleurtjes. Hij is bedoeld voor kinderen van één tot twee jaar.

Met een gemiddelde van 4,6 sterren raden de kopers dit product zeker aan. Één van de kopers zegt het volgende: ‘Wij hebben deze schommel voor onze dochter van 15 maanden gekocht. Ze vindt het heerlijk om lekker heen en weer te zwieren. De schommel is stevig, goed materiaal, vrolijke kleuren en makkelijk om in elkaar te zetten en te bevestigen. Er zitten verder geen ophanghaken bij, alleen twee plastic ringen om de schommel aan op te hangen. Maar als je dat eenmaal weet is dat ook niet erg, die zijn zo bij de bouwmarkt te halen.’

Voordelen en nadelen

Het grootste voordeel bij deze schommel is toch echt weer het feit dat hij ook weer aangepast kan worden op het kind. Hij is stevig en voelt veilig aan. Toch zou u de ringen erzelf erbij moeten kopen, maar dat maakt niet heel veel uit.


Bekijk ook: De beste kinder driewielers van 2024

Was dit artikel behulpzaam?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *