TuinBoel.nl

De beste tuinartikelen van 2020 – 2023

Beste kleine trampoline van 2024

Een kleine trampoline kun je gebruiken voor de lol, maar ook voor andere doelen, zoals fitness en sporten. En ze zijn er voor kinderen, maar ook volwassenen. Een minitrampoline is handig, omdat je deze buiten en binnen kunt zetten. Zo heb je het hele jaar plezier van de minitrampoline. En als je hem wil opruimen, hoef je vaak alleen de poten eraf te draaien. Dan is hij al een stuk makkelijker op te ruimen. Lees verder voor de top 5 minitrampolines van 2024!


1. Trampolineland Jump Up fitness trampoline 96 cm

De kleine trampoline van trampolineland is 96 cm inclusief randkussen. De poten kunnen er heel makkelijk af en op, dus kun je hem ook makkelijk uit elkaar halen. Zo kun je hem opbergen zonder dat hij te veel ruimte inneemt. De opbergmaat is zo’n 100 x 100 x 5 cm. En er zit rubberen bescherming onder de poten, dus maakt hij ook geen krassen op je vloer. Maar hij is niet alleen voor gebruik voor de lol. Ook voor professioneel gebruik, zoals fysiotherapie, fitnessruimtes en dansscholen. Op deze manier zal de blauwe rand helaas wel sneller slijten en dus vervangen moeten worden. Maar dit is gelukkig niet heel duur. De kleine trampoline is ideaal voor mensen die moeite hebben met bewegen, sporten en afvallen. Je kunt zelfs op YouTube allemaal filmpjes vinden voor beginners met de trampoline.


2. RS Sports Fitness Trampoline

Deze minitrampoline heeft een doorsnede van 91 cm en is te gebruiken voor fitness, maar ook voor het plezier. Kinderen kunnen hem gebruiken, maar ook volwassenen. Hij wordt het meeste gekocht voor gymnastiek, fitness en therapeutische doeleinden. Je kunt hem makkelijk in elkaar zetten, door de 6 poten eronder te draaien. Om de minitrampoline zit een zwart rubberen randkussen. Je kunt heel veel verschillende kunstjes en oefeningen uitvoeren op deze minitrampoline. En hij neemt zowel binnen als buiten niet heel veel ruimte in.


3. Jumpking trampoline mini bouncer

Deze mooie kleine trampoline met vrolijk design zorgt voor heel veel springplezier voor kinderen tot een gewicht van 25 kg. De minitrampoline is voorzien van sterke veren die bedekt zijn met zacht materiaal, zodat de voeten van je kinderen beschermd worden. De uitstekende stabiliteit komt van de zes poten met een stevig frame. Het handvat is in twee hoogtes verstelbaar en afneembaar. Door het formaat kan de minitrampoline zowel binnen als buiten makkelijk staan. Zo hebben jij en je kind er het hele jaar plezier van als jullie dat willen! Hij is beschikbaar in meerdere kleuren.


4. Flexbounce Mini-Trampoline

De Flexbounce mini-trampoline heeft inklapbare pootjes, zodat je deze altijd makkelijk kunt opbergen. Zo voorkom je onnodige slijtage. De diameter van de minitrampoline is 100 cm, zodat je genoeg bewegingsvrijheid hebt als je oefeningen doet. Het springoppervlak heeft 30 elastieken, waardoor hij heel erg veert. De kans op blessures wordt hierdoor ook verminderd, want je gewrichten worden niet zwaar belast. Er kan maximaal 200 kg op de minitrampoline, dus iedereen kan gebruik maken van dit speeltje.

Je ontvangt een springsteun, waardoor je je stevig vast kunt houden tijdens het springen en niet zomaar je evenwicht verliest. En natuurlijk de handleiding met alles wat je moet weten over deze kleine minitrampoline.


5. Fitness Mini Trampoline met veiligheidsnet

Deze minitrampoline is geschikt voor kinderen van 3 tot en met 8 jaar. Je kunt hem binnen en buiten gebruiken, zodat je kinderen er het hele jaar plezier van kunnen hebben. Veiligheid hoort natuurlijk altijd voorop te staan en daarom zit er een veiligheidsnet bij! Zo kunnen je kinderen niet zomaar op de grond vallen. En de polen die het net bij elkaar houden zijn zacht, zodat ze hun hoofd niet hard kunnen stoten. De diameter is 120 cm, dus genoeg ruimte om te springen. En de hoogte van de minitrampoline is zo dicht mogelijk bij de grond, zodat de afstand tussen de grond en het springoppervlak minimaal is.


Bekijk ook: Top 5 beste trampolines

Was dit artikel behulpzaam?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *