TuinBoel.nl

De beste tuinartikelen van 2020 – 2023

Beste kunstkerstboom van 2024

De kerst komt er weer aan en je wil graag een boom in je huis. Maar het liefst geen boom die allemaal takken verliest, maar er wel natuurlijk uit ziet? Geen zorgen! Daar zijn kunstkerstbomen voor gemaakt. Ze zien er vaak net zo echt uit als een echte kerstboom, maar verliezen geen bladeren. Je hebt keuze tussen kunstkerstbomen met of zonder verlichting. Hieronder vind je de top 5 zonder verlichting. Deze kun je dus helemaal naar wens zelf versieren! Onderaan vind je ook de beste kunstkerstboom met verlichting!


Beste kunstkerstboom zonder verlichting

Ben je op zoek naar een kunstkerstboom zonder verlichting? Dan is dit de juiste plek op de pagina. Onze experts van tuinboel.nl hebben speciaal voor jou gezocht naar de beste kunstkerstboom zonder verlichting. Deze kunstkerstbomen lijken super echt en zijn bijna niet te onderscheiden van echte kerstbomen.

Dit zijn de 5 beste kunstkerstbomen zonder verlichting van 2024:


1. Everlands Imperial Pine Kunstkerstboom

Dit is een mooie kunstkerstboom, die zeer echt lijkt. Hij is heel eenvoudig op te zetten. Door het scharniersysteem hoeven de takken (220 stuks) alleen nog naar beneden gevouwen te worden. De boom heeft een zachte naald, en geeft een prachtige sfeer in huis met zijn hoogte van 1 meter 20. Er zit nog geen verlichting bij de boom, maar die kun je er wel inhangen. Er past een snoerlengte van 6 meter in, van de eerste tot de laatste lamp gemeten. Bij levering ontvang je ook een metalen voet waar de boom op kan staan in je huis. De boom voldoet aan de wetgeving: hij is brandveilig en vlam vertragend.


2. Everlands Vermont Spruce Frosted

Deze kunstkerstboom heeft met zijn 1 meter 50 een mooi hoge lengte. De takken van deze kerstboom zijn besneeuwd, voor een extra kerst-effect en een mooie uitstraling. Het paraplusysteem maakt het makkelijk om de kerstboom op te zetten. En de kerstboom wordt geleverd in een stevige doos, die je kunt hergebruiken, als je de kerstboom weer opruimt. De boom komt zelf niet met verlichting, maar je kunt er natuurlijk wel zelf lampjes inhangen. De vorige boom van 1 meter 20 kon een snoer in van 6 meter, dus hier zal een iets langer snoer in kunnen.


3. Triumph Tree Forest Frosted Pine Kunstkerstboom

De takken van deze kunstkerstboom zijn gemaakt van harde en zachte naalden. Dit is de kerstboom waarmee het merk Triumph Tree zijn status als marktleider heeft opgebouwd. Dit is dus ook een zeer populair model, dus kun je uitgaan van een goede kwaliteit. Met een hoogte van 2 meter 15 is het een mooi hoge boom voor in je huis. Het opzetten van de boom gaat heel makkelijk, door een systeem van inhakende takken me kleurcodes op de stam en takken. De kerstboom heeft wel 1248 takjes!

De harde naalden in de boom zitten vooral aan de buitenkant en geven het uiterlijk van de boom een echte hardnaald kersboom. De zachte naalden zitten dus vooral aan de binnenkant en zorgen voor een volle boom. Hij wordt geleverd in een stevige, herbruikbare doos en met een kunstkerstboomvoet waar je hem op kunt plaatsen.


4. Triumph Tree Tuscan Spruce Kunstkerstboom

Deze boom is mooi vol met zijtakken die tot bijna aan de grond komen. Daardoor is het een heel mooi model. De serie van deze bomen zijn te herkennen aan hun goede prijs-kwaliteitsverhouding. Hij is gemaakt van mooie materialen, netjes afgewerkt en kun je elk jaar weer even makkelijk opzetten. Ook deze boom heeft een heel makkelijk systeem met kleurcodes op de stam en de takken. De takjes hebben zachte naalden, zoals kunstkerstbomen al jaren hebben. De takken worden aan de basis iets meet gebogen, zodat de tak naar beneden afhangt. Ook deze wordt geleverd in een mooie stevige doos met een kunstkerstboomvoet er gratis bij.


5. Black Box Macallan pine Kunstkerstboom

Deze boom is een van de mooiste bomen van de collectie “Black box”. De uiteinden van de takjes zijn nagemaakt van echte takjes, waardoor ze nauwelijks te onderscheiden zijn van echt. Ze zijn stevig, zodat de boom goed te decoreren is. Hij heeft een scharnierende constructie met metalen takken en een metalen stam. Zodra je de boom neerzet vallen de takken op hun plaats. Vouw de takken uit volgens de instructies, en zo heb je met niet al te veel moeite een mooie boom. Aan de binnenkant van de boom zitten de meeste takjes, zodat de boom mooi vol lijkt.


Beste kunstkerstboom met verlichting van 2024

Heb je toch liever een kerstboom waar al verlichting op zit, zodat je er zelf niet mee hoeft te knoeien? Neem dan een kijkje hierbeneden voor de top 5 kunstkerstbomen met verlichting. Ze zijn er zelfs waar de ballen al voor je in de boom zijn gehangen! Zo kun je een keuze maken of je wel of niet wil versieren.

Dit zijn de 5 beste kunstkerstbomen met verlichting van 2024:


1. Kunstkerstboom Excellent Trees

Dit is een kunstkerstboom van 1 meter 50 met sneeuw en 190 mooie led lampjes. Dankzij zijn brede vorm, de sneeuw en de lampjes geeft hij een mooie uitstraling. Zorg voor een echte winterse kerst met deze besneeuwde kunstkerstboom en geniet er elk jaar weer van. De binnenste takken zorgen ervoor dat de boom er dicht en vol uitziet. De zijtakjes zijn afgewerkt met een rond uiteinde zodat het een natuurlijke uitstraling heeft. De verlichting is dus al verwerkt in de takken. De lampen geven een mooi warm licht.


2. Kunstkerstboom met versiering

Deze kunstkerstboom is besneeuwd en heeft al kerstballen en 310 led lampen in de boom hangen. Door de combinatie van harde en zachte naalden krijgt hij een heel natuurlijk effect. De boom geeft direct een kerstsfeer in je huis. De binnenste takken zorgen ervoor dat de boom er mooi vol uitziet. De zijtakjes zijn rond afgewerkt met een bruine nerf voor een natuurlijke uitstraling. Door al deze extra aandachtspunten ziet hij er exclusief uit. De boom heeft een luxe metalen voet die je kunt vastzetten door 1 schroef. Niet alleen de verlichting, maar ook de ballen zijn al in de boom verwerkt. De kleuren van de ballen zijn speciaal bij elkaar uitgezocht.


3. Xenotec kunstkerstboom met verlichting

Wat is kerst zonder een prachtig versierde kerstboom? Deze kunstkerstboom wordt geleverd met led verlichting en ziet er uit als een echte kerstboom. De dennentakken hebben namelijk een natuurlijke uitstraling en zijn donkergroen van kleur. De lampjes zitten vast aan de takjes en geven wit licht. De boom is zeer eenvoudig in elkaar te zetten. Je hoeft hem ook niet meer te versieren met lampjes, want dat is dus al voor je gedaan!


4. Black Box met wamwit led

Dit is een zeer populaire boom uit de collectie Black box. Aan de buitenkant heeft hij takjes uit een mal, waardoor ze heel echt lijken. De kunstkerstboom lijkt bijna echt! Hij is al uitgerust met 140 led lampjes. Ze zijn mooi verdeeld over de boom en de snoeren zijn weggewerkt tussen de takken. Ze lijken qua kleur op normale kerstlampjes, maar worden niet warm. Zo gaan ze dus drie keer langer mee en gebruiken ze maar 10% van de energie die normale lampjes zouden gebruiken. De boom heeft een scharnierende constructie met metalen takken en een metalen stam. Zodra de boom staat, vallen de takken op hun plek. Vouw ze uit volgens de instructies en vorm zo de boom.


5. Royal Christmas Spitsbergen kunstkerstboom

Met deze kunstkerstboom creëer je de optimale kerstsfeer in je huis. Hij is al voorzien van wel 300 led lampjes met wit licht. Je kunt de verlichting makkelijk aan en uit zetten dankzij de voetschakelaar. Zo kan de stekker in het stopcontact blijven zitten. De takken zijn bruin van kleur en de naalden hebben een natuurlijke groene kleur. De naalden hebben een hele precieze vorm en blijven ook altijd mooi in vorm. De boom is stevig en kun je eenvoudig decoreren met andere versiering. De takken zitten vast aan de stam met een scharnier. Je hoeft dan alleen de takken nog maar uit te klappen en je boom is klaar.

Was dit artikel behulpzaam?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *