TuinBoel.nl

De beste tuinartikelen van 2020 – 2023

Beste hottub voor in de tuin

De komende zomer zullen veel mensen in eigen land blijven vanwege het COVID-19 virus. Het vakantiegeld zal niet worden besteed aan mooie reizen naar het buitenland. In plaats van een heerlijke vakantie te plannen kun je ook een hottub aanschaffen. Een hottub is een ander woord voor hottub. In een hottub kun je heerlijk ontspannen. Elke avond even lekker ontspannen in je eigen hottub. Dat klinkt toch fantastisch? Inderdaad, dat is het ook.

Veel mensen zullen voor het eerst een hottub willen aanschaffen. Zij hebben geen idee waar een hottub aan moet voldoen. Dat is natuurlijk volkomen logisch. Maar dat probleem gaan wij voor jou oplossen. In dit artikel lees je welke hottub de beste kwaliteit heeft en de meeste voordelen heeft.


1. Spa Pool opblaasbare Hottub

De eerste hottub van de lijst is de Spa Pool opblaasbare hottub. Hij is geschikt voor 4 personen. Je kunt dus heerlijk met anderen genieten van jouw hottub. Hij is gemakkelijk op te zetten, want het heeft een pomp die de hottub binnen 15 minuten opblaast. Je kunt dus snel gaan genieten van de hottub, wanneer je erin wilt stappen. Ook is hij gemakkelijk weer op te ruimen. Het water is snel uit de hottub te krijgen. Je kunt namelijk met een slang gemakkelijk het water uit de hottub naar een andere plek naar keuze verplaatsen. De hottub werkt op 220 tot 240 Volt. Hierdoor hoef je dus geen speciale aansluiting in huis te hebben.

De hottub verwarmt het water tot 42 graden. Hierdoor kun je ook op koudere dagen genieten van de hottub in je tuin. Ook hoef je niet bang te zijn dat de rugleuning niet comfortabel is. De hottub is namelijk gemaakt van sterk materiaal, waardoor je prima kunt leunen tegen de rand..

Ben jij op zoek naar een rustgevende hottub, met goede kwaliteit en makkelijk gebruik, die ook nog eens een goede prijs-kwaliteit verhouding heeft? Dan raad ik je aan om eens te gaan kijken naar de Spa Pool opblaasbare hottub.


2. Lazy-Z-Spa Hottub”Miami Air Jet”

De volgende hottub van het artikel is de Lazy-Z-Spa Hottub ”Miami Air Jet”. Een enorm moeilijke naam, als je het mij vraagt. Gelukkig is deze hottub niet zo moeilijk op te zetten en af te breken als de moeilijkheid van de naam. Door de digitale pomp, die je krijg geleverd bij de hottub, is de hottub gemakkelijk op te blazen. Ook is hij weer gemakkelijk af te breken. Door het zeil dat je op de bovenkant van de hottub ziet, voorkom je dat er viezigheid in de hottub komt. En je voorkomt dat er ongewenste dieren in de hottub gaan zitten. Ideaal dus, zo´n afdekzeil. Bij bestelling van deze hottub, krijg je ook een digitaal bedieningspaneel geleverd. Hiermee kun je bijvoorbeeld de temperatuur van het water regelen. Over de temperatuur van het water gesproken. Deze hottub kan het water verwarmen tot wel 40 graden. Hij is geschikt voor 2 tot 4 personen.

Ben jij op zoek naar een hottub, waar je heerlijk in kunt relaxen en net iets luxer is dan de nummer 1 van de lijst? Dan is de Lazy-Z-Spa Hottub misschien wel de beste optie voor jou.

Bekijk onze volledige review van de Lazy-Z-Spa Miami Air Jet


3. Intex PureSpa Jet & Bubble Deluxe Octagon

De hottub die je op bovenstaande afbeelding ziet, heeft opnieuw een erg lastige naam: Intex PureSpa Jet & Bubble Deluxe Octagon. Maar ook bij deze hottub is het gebruik makkelijker dan de naam. De hottub heeft een zeer stevige rand, waar zelfs 4 personen op de rand kunnen zitten zonder dat hij daardoor verbuigt. De hottub heeft 2 systemen: Zoutwatersysteem en Hard Water System. In de 2e alinea lees je meer over deze systemen. Ook heeft hij 2 verschillende standen. 1 daarvan is de bubbelstand. Met de bubbelstand creëert de hottub bubbels die heerlijk ontspannend aanvoelen. De andere stand is een stand die massagestralen afgeeft. Dit voelt ook heerlijk aan. En alsof het allemaal nog niet luxe genoeg klonk, heeft hij een draadloos bedieningspaneel. Dit is ideaal, want zo hoef je niet helemaal over de leuning heen te hangen om de hottub te besturen of erger nog om uit de hottub te moeten stappen om hem te besturen. Het bedieningspaneel heeft een bereik van ongeveer 10 meter. Dus je zou zelfs nog op afstand de hottub kunnen besturen.

Nu gaan we over op de 2 systemen die de hottub bevat. Het eerste systeem is een zoutwatersysteen. Een zoutwatersysteem maakt van zout chloor. Dat is ideaal want zo hoef je niet ook nog eens chloor aan te schaffen voor de hottub. Het 2e systeem is het Hard Water System. Dit systeem zorgt ervoor dat kalk uit het water wordt gezuiverd. Hierdoor voelt het water zachter aan en verklein je de kans op kalkaanslag in de leidingen.

Ben jij bereid om meer geld uit te geven voor een luxere hottub? Dan is deze hottub een echte aanrader.


4. Lazy-Z Helsinki Opblaasbare Hottub

De volgende hottub heeft al een iets makkelijkere naam: Lazy-Z Helsinki Opblaasbare Spa. Hij is geschikt voor 5 tot 7 personen. Uiteraard kun je ook met minder dan 5 personen in de hottub zitten. Het heeft dunne wanden, maar ondanks deze dunne wanden is hij erg stevig. Bij de hottub wordt een bedieningspaneel geleverd die touchscreen bevat. Dat is erg handig. Ook deze hottub bevat, net als de vorige hottub, een speciaal systeem. Deze heeft een Freeze Shield systeem. Dit houdt in dat je de hottub gerust in de winter buiten kunt laten staan. Het water zal niet bevriezen want in de hottub zitten sensoren die ervoor zorgen dat het water niet bevriest. Als de leidingen dreigen te bevriezen gaat de circulatiepomp sneller, zodat de leidingen niet bevriezen. Dit alles is ook de reden waarom deze hottub ook wordt aanbevolen voor de herfst en winter.

Ben jij op zoek naar een luxe hottub, die je in de winter niet binnen hoeft neer te zetten en die ook nog eens een origineel design heeft? Dan passen jij en de Lazy-Z Helsinki hoogstwaarschijnlijk goed bij elkaar.


5. Lanaform Aqua Pleasure Hottub

We zijn alweer aangekomen bij de laatste hottub van het artikel. Deze is geschikt voor 2 volwassenen en 2 kinderen. Geschikt dus voor het hele gezin! Hij heeft een inhoud van 800 L en kan het water verwarmen tot wel 40 graden. Op een soort beeldscherm kun je zien welke temperatuur het water heeft op dat moment. Erg handig, want zo weet je precies wanneer het water de gewenste temperatuur heeft bereikt. Als je een temperatuur hebt gekozen gaat de hottub voor jou aan de slag. Wanneer de temperatuur die is gekozen bereikt is, stopt de hottub met verwarmen. Wanneer de temperatuur van het water met 2 graden gedaald is gaat hij opnieuw verwarmen. Het water is dan ook snel weer op temperatuur, want de hottub kan de temperatuur van het water met ongeveer 2 graden per uur omhoog brengen.


Bekijk ook: Beste opblaasbare jacuzzi

Was dit artikel behulpzaam?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *