TuinBoel.nl

De beste tuinartikelen van 2020 – 2023

Beste opblaasbare waterglijbanen van 2024

We vonden het als kind echt geweldig, een waterglijbaan. Je kwam aan op je vakantie plek, trok je zwemkleding aan en wilde gaan zwemmen. Dan kwam je bij het zwembad aan en het eerste wat je deed was de trap op rennen. Voordat je het wist, gleed je van de waterglijbaan.

Het zou toch geweldig zijn als je voor je kinderen een waterglijbaan in de tuin kon zetten om ze dat plezier de hele zomer te kunnen beleven? Nou, raad eens? Dat kan gewoon! Daarom hebben wij besloten een artikel te maken over de beste opblaasbare waterglijbanen van 2024.


1. Bestway H2OGO! Waterpark Turbo Splash

Onze nummer een, de Bestway H2OGO is simpel. Hij heeft niet al te veel toeters en bellen, maar wel hele goede reviews. De Bestway H2OGO kan jaren mee en door zijn leuke kleurtjes komt je al helemaal in de zomer sfeer.

De Bestway H2OGO heeft een lengte van 448 cm, een breedte van 311 cm en een hoogte van 266 cm. Deze past dus prima in alle tuinen.

De kinderen kunnen via de klimmuur naar de glijbaan klimmen. De pomp zorgt voor water op de glijbaan. Hij pompt het omhoog en het komt er dan boven aan de glijbaan weer uit. De pomp is heel makkelijk aan te sluiten. Er is ook een waterkanon waarmee de kids elkaar nat kunnen spuiten als ze van de waterglijbaan gaan.


2. Amboise opblaasbaar speelkasteel met water

Het Amboise opblaasbaar speelkasteel is perfect voor een groot gezin. Twee kunnen zich vermaken op de glijbanen, de ander met het waterkanon en de andere met de basket die erbij zit.

Het Amboise opblaasbaar speelkasteel met water is 500 cm lang, 340 cm breed en 265 cm hoog.

Met de verschillende activiteiten die op de waterglijbaan te doen zijn is elke mogelijkheid van verveling uitgesloten. Hier kunnen maximaal 9 kinderen op en hij ondersteunt max 430 kg. Er zit een basketbal ring aan, een klimmuur om naar boven de klimmen en maar liefst 2 waterglijbanen! Beter kun je het niet hebben toch? Hij is aanbevolen voor kinderen van vijf tot 10 jaar.


3. Happy Hop Double Water Slide

Welk kind wil nou niet via een klimwand omhoog klimmen en dan van een coole waterglijbaan afglijden? Nou, met de Happy Hop Double Water Slide kan dit gewoon. Laat je kinderen een coole zomer beleven door het kopen van deze opblaasbare waterglijbaan!

Hij heeft een hoogte van 255 cm, een breedte van 215 cm, en een lengte van 600 cm. Deze waterglijbaan is perfect voor kinderfeestje en is binnen 2 minuten opgeblazen.

Hij heeft niet zoveel toeters en bellen, maar wel een enorm goede kwaliteit. De kinderen klimmen via de klimmuur naar boven en dan glijden ze naar beneden. Ze zullen niet hard neerkomen dankzij het luchtkussen onder de glijbanen. De Happy Hop Double Water Slide is groot genoeg voor 2 kinderen en het aanbevolen gebruikersgewicht is 90 kg.


4. Havanadd Opblaasbare Bounce Huis

De Havanndd is een heel stevige, opblaasbare waterglijbaan ven heeft een hele goede kwaliteit. Hij is perfect voor de hete zomerdagen en het is natuurlijk leuk om hem op te zetten met familiefeestjes. Dan kunnen je kinderen en hun neefjes en nichtjes zich met zijn alle vermaken.

Het havanadd opblaasbare Bounce huis is redelijk groot. Hij is namelijk 570 sm lang, 270 cm breed en 230 cm hoog, door de lengte vinden wij hem geschikter voor grotere tuinen.

De havanadd heeft 2 waterkanonnen, een kleine klimmuur en een grote en een kleine glijbaan. Hij is groot genoeg voor 5 tot 8 kinderen. je kinderen zullen hier met prettige herinneringen op terug kijken.


5. Opblaasbare Bouncer Kasteel Waterglijbaan

Dit opblaasbare kasteel met een waterglijbaan is perfect voor jongere kinderen. Ze kunnen er veel op doen en beleven hier veel plezier op. Je hoeft zich ook helemaal geen zorgen te maken dat door teveel springen het springkussen het kort volhoudt.

Het Opblaasbare Bouncer Kasteel heeft een lengte van 320 cm, een breedte van 280 cm en een hoogte van 210 cm.

De Opblaasbare Bouncer Kasteel is niet alleen en waterglijbaan, want er zit ook een springkussen bij waar je kinderen zich ook prima mee kunnen vermaken. Als ze het warm hebben van al dat springen kunnen ze via de klimmuur naar boven klimmen en van de glijbaan af. Daarna belanden ze op de hete zomerdag in het lekkere koude water.


Waarop letten bij het kopen van een opblaasbare waterglijbaan?

Je moet er echt op letten dat hij genoeg gewicht aankan. Wanneer hij dit niet kan loopt je het gevaar dat hij inzakt.

Ook moet je erop letten dat hij op een gladde, schone bodem kan staan. Anders loopt je het risico dat er een scheurtje inkomt door iets scherps. Dat zou namelijk best gevaarlijk kunnen zijn en het is zonde van je geld.

Was dit artikel behulpzaam?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *