Beste duivenverjager van 2023

Heb je last van duiven in je tuin? Omdat ze de boel onder poepen of je vissen in de vijver bedreigen? Of wil je de planten beschermen. Dan is hier een oplossing voor: de duivenverjager. Je hebt verschillende soorten: pinnen, een kraai, een ultrasone, met geluid of met reflecterende plekken. Op welke manier dan ook worden de duiven verjaagd, je hoeft alleen te kiezen welke jij graag wil. Hierbij kun je onder andere letten op hoe praktisch je ze vindt en hoe ze eruit zien. Benieuwd naar de beste duivenverjagers van 2023? Lees dan snel verder voor de top 5.


1. Kraai duivenverjager met geluid

Heb jij last van duiven in je tuin? En vind je het geluid lelijk of stoor je je aan de vogelpoep? Dan kun je hier heel makkelijk iets aan doen. Met behulp van deze elektronische duivenverjager met sensor heb je een stuk minder tot geen last van overlast door duiven. Deze kraai jaagt ze weg voor je. Ook handig als je bijvoorbeeld groenten hebt in je tuin die je wil beschermen, of heb je vissen in je vijver zwemmen die je wil beschermen? De duiven kunnen echter wel schrikken van het geluid, waardoor ze poepen maar daarna zal je ze nooit meer zien.


2. Ronada Duiverjager

Deze duivenpinnen zijn ideaal om duiven te verjagen. Je kunt hem makkelijk op je dakgoot plaatsen door de smalle onderkant. De pinnen zijn uv bestendig en kun je in stukjes breken. Hierdoor passen ze altijd. De naalden zijn van roestvrij staal met een stompe spits. Zo voorkom je dat de vogels een letsel krijgen. Ze zijn makkelijk te bevestigen door kit, maar je kunt ze ook vastschroeven. En als je ze op afvoerpijpen wil bevestigen, is het advies om ze te bevestigen met tie-rips. Voor deze pinnen had je heel veel overlast van duiven, maar na het plaatsen van de pinnen, ga je geen duif meer zien. Dit product doet wat het moet doen.


3. Fixman duivenverjager met geluid

Deze uilen maken de duiven die in jouw tuin komen heel duidelijk dat ze er niet horen. De uilen hebben veren die reflecteren. Deze irriteren andere vogels, omdat ze licht reflecties in alle kleuren van de regenboog in alle richtingen sturen. Ook hebben ze twee rinkelende belletjes aan de onderkant, waarmee ze de vogels afschrikken. Je moet wel de boom inklimmen om ze op te hangen, maar daar kun je ook een ladder voor gebruiken. Door de wind draaien ze meer op en neer, waardoor er nog meer weerkaatsing van het licht ontstaat. Bij windstilte zijn ze dus iets minder effectief, maar gelukkig is dat het bijna nooit in Nederland.


4. Solar duivenverjager

Met deze ultrasone duivenverjager houd je onnodige gasten weg. De ultrasone geluiden en de zaklamp houden de vogels effectief uit de buurt van de tuin, het terras en het balkon. Dus heb je geen vuile tuinmeubelen of vensterbanken meer. Ook je bomen en andere planten worden zo beschermd. Hij werkt op zonne-energie, dus je hebt geen bedrading nodig.


5. Lifetime kraai duivenverjager

Deze zwarte kraai van plastic is een echte duivenverjager. Duiven zorgen namelijk vaak voor overlast als ze met meerdere bij elkaar zijn. Duivenpoep besmeurt balkons, gebouwen en tuinmeubilair. En duiven zijn vaak de oorzaak van verstopte afvoergoten. Deze kraai zorgt ervoor dat duiven uit de buurt blijven. Hij is gemaakt uit kunststof dat weerbestendig is. Daarnaast is hij ook nog een leuke toevoeging aan je tuindecoratie.


Duivenverjager kraai werkt dat?

Ja! Sommige duivenverjager kraaien maken ook geluid door middel van een sensor. Zodra er een duif in de buurt komt jaagt het ze weg.

Wat is de beste duivenverjager?

Wij vinden dat de nep kraai met geluid het beste is als duivenverjager. Er zit een ingebouwde sensor in die de duiven wegjaagt zodra ze in de buurt komen

Was dit artikel behulpzaam?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.