TuinBoel.nl

De beste tuinartikelen van 2020 – 2023

Beste gieter van 2024

Als u echt van groene vingers en mooie planten houdt, weet u wel dat een gieter vaak nodig is voor het onderhouden van uw planten. U kunt makkelijker water geven aan een plant, in plaats van met een tuinslang de hele tuin door lopen! De tuinslang kan te kort zijn, en is niet fijn voor u! Stop dan met de tuinslang en ga verder met een gieter!

Er zijn veel verschillende soorten gieters, metalen, zogenaamde pelikanen en normale gieters van plastic. Welke kunt u het beste gebruiken, en wanneer gebruikt u die?


1. Nature gieter set

Nature - Nature Gieter Inclusief breedsproeier

Deze gieter is gemaakt van plastic, hele stevige plastic! Het heeft een perfecte grote maat voor elke tuin en geen zorgen als u veel planten water moet geven! Deze gieter komt compleet met een verlengstuk en een breedsproeier! Zo kunt u grotere oppervlaktes dezelfde tijd water geven.

De recensies van deze gieter zijn allemaal 5 sterren! Het is een stevig materiaal, goede en fijne grootte en de breedsproeier en verlengstuk zijn eenvoudig te gebruiken! Veel mensen die graag in de tuin werken, zouden deze in huis moeten hebben, omdat deze gieter de beste is die u kunt krijgen. De prijs? Niet eens slecht, perfecte prijs wat u zou verwachten van een gieter met kwaliteit!


2. Gieter pelikaan

Gieter pelikaan 1,7L zwart

De eerste unieke gieter! Deze gieter heet “de Pelikaan gieter”. Het heeft een ‘open dak’ en een moderne uitstraling. Het is een gieter waar 1,7 liter in kan, en deze gieter wordt beoordeeld met een 4,8 van de 5. Met deze mooie zwarte kleur en unieke vorm is dit een leuke gieter om te laten zien aan uw vrienden en familie! Het staat mooi in uw tuin en is makkelijk te gebruiken!

Het enige nadeel aan deze gieter is dat er makkelijk water over kan stromen, door zijn ‘open dak’. U moet voorzichtig het water eruit lopen, of alles komt eracheraan. Verder is het een goed functionerende gieter met zijn flashy look die iedereen zou opmerken!


3. Gouden Vintage gieter

Kikkerland Gouden Vintage Gieter - Voor op de vensterbank - Plantjes water geven - 1,2 Liter

Deze chique gieter heeft een fraai design en een mooie goude glans! Met deze gieter geeft u water aan uw planten als nooit te voren! Goede inhoud, mooie kleur, prima grootte en een mooi design! Dit is toch de perfecte gieter voor in uw huis? Wel 1 nadeel, de grootte. Hij is niet heel groot, maar dat heeft ook voordelen! Hij heeft een kleine straal, wat makkelijker is voor het wateren van kleinere planten.

Er zijn veel mensen die deze gieter hebben gekocht, en zoals u dan weet zijn er recensies geschreven. De recensies van dit product zijn erg tevreden en ze beoordelen het met een 4,5 van de 5! De meeste opmerkingen die worden gemaakt over dit product is het fraaie design en kleur van deze gieter. Het past mooi bij hun huis, het heeft een mooi design, het geeft genoeg water, noem het maar! Hij lijkt wel echt perfect te zijn voor u en uw planten!


4. Grote kunststof gieter

Grote kunststof gieter van 12 liter - blauw

Heeft u een hele grote tuin die u elke dag moet verzorgen? Maar moet u continu heen en weer lopen om uw gieter te hervullen? Nu niet meer! Koop deze gieter en u heeft 12 liter water hierin om aan uw planten te geven! Deze gieter kan 12 liter water in zich houden, waardoor u niet snel hoeft te hervullen. Heel makkelijk als u een grote tuin heeft.

Nou hoor ik u denken, hoe til ik 12 liter water op? Nou, kijk maar goed! Deze gieter heeft 2 handvaten om extra goed te kunnen vasthouden aan de gieter. Zo kunt u gemakkelijk uw tuin water geven, zonder pijn te krijgen aan uw hand! Niet alleen is dit een handige tool om te gebruiken, maar ook als decoratie! Het staat ontzettend gezellig op een mooie tafel of naast de plantjes!

Deze gieter heeft de kleur blauw, maar ook een beetje grijs. Dit is niet een hele opvallende kleur wat meestal wel wordt verwacht van een gieter. Daarom komt deze ook in andere kleuren voor, zoals wit, een iets fellere blauw, zwart en groen! Toch is deze uniek door zijn vaas vorm. Als u goed kijkt lijkt het net een vaas uit de Middeleeuwen! Deze moet u in huis hebben!


5. Xala Koffiepot gieter

Xala Koffiepot Gieter Lungo - Wit

Deze gieter heeft een beetje de vorm van de kunststof gieter, toch zijn ze wel anders qua vorm en design, zoals het prentje op de voorkant van deze gieter. Deze zogenaamde “koffiepot” gieter heeft een vorm van een koffiepot uiteraard. Daarom wordt het ook zo genoemd. Het is een stevig materiaal en komt in verschillende kleuren zoals wit, rood en blauw. De traditionele kleuren, uiteraard!

Deze gieter is net zoals de Kunststof gieter 12 liter, en heeft 2 handige handvaten. Maar door zijn mooie tuit ziet hij er mooi en modern uit, terwijl het op een oude koffiepot moest lijken! Deze gieter is zeer sterk en zeer moeilijk om te breken. Het kan zijn dat u niet eens veel planten heeft, maar neemt u deze alsnog, want het staat ook zeer mooi als decoratie in uw tuin!


Waar moet u op letten bij het kopen van een gieter?

Als u een gieter koopt, denkt u niet meteen aan wat voor een gieter. Het moet gewoon simpel zijn, denkt u, maar simpel is niet altijd heel handig…

Zoals gewoonlijk moet u altijd de recensies van andere mensen bekijken. Deze kunnen echt duidelijk weergeven van wat het product is, hoe het eruit ziet en of het echt functioneel is. Ook kunt u dan kijken of mensen het aanraden of niet, dit kan een groot verschil maken!

Kleur en vorm is altijd belangrijk, waarom? Nou, als u het niet leuk vind, heeft u veel kans dat, als u het niet meer gebruikt, u het weggooit en weer een andere vind. Maar als u er een koopt waar u dol op bent, kunt u die voor 2 á 3 jaar houden! Kies verstandig!

Hetgeen wat echt belangrijk is, is de inhoud van de gieter. U moet altijd kijken naar hoeveel liter water er in de gieter past en hoe groot de gieter in de werkelijkheid is.


Op zoek naar de beste gieter met lange tuit? Bekijk hier onze top 5!

Was dit artikel behulpzaam?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *