TuinBoel.nl

De beste tuinartikelen van 2020 – 2023

Beste en leukste tuintafel van 2024

Is het niet heerlijk om buiten te zitten? Ook is het echt geweldig om in de ochtend, in de middag, of in de avond buiten te eten. Natuurlijk heeft u hier wel een goede tafel voor nodig. Maar dan is er nog een probleem. U weet niet welke u moet kiezen. Wij kunnen u verzekeren dat u hier op de juiste plek bent. Of u nou met vrienden lekker wil barbecueën en dan aan de tafel wilt zitten, of gewoon met het gezin wilt eten. Voor elke behoeften hebben wij de perfecte tafel.

Om u de tijd te besparen om naar de stevigste en beste tafel te zoeken, hebben wij dit artikel gemaakt. Laat ons maar op het internet surfen, terwijl u lekker achterover op de bank zit. Wij weten zeker dat u na het lezen van dit artikel de perfecte tafel voor u en uw gezin en behoeften heeft.


1. AXI Nick Zand-,Water- en Picknicktafel

De naam zegt het al, deze tafel is multifunctioneel. Deze tafel is perfect voor gezinnen met jongere kindjes. Onder het afneembare tafelblad zitten twee blauwe bakken. Die kunt u vullen met zand en water. Ook kunt u deze vullen met speelgoed en nog veel meer. Doordat u de bakken uit de tafel kunt halen, kunt u deze makkelijk schoonmaken. U hoeft er alleen maar met wat water en een sponsje doorheen.

De tafel is 100% van hemlock hout. Dit hout rot niet zo snel waardoor de tafel jaren mee kan. Er wordt ook nog eens een verstelbare parasol meegeleverd. Hij heeft een lengte van 95 centimeter, een breedte van 98 centimeter en een hoogte van 49 centimeter. Door deze afmetingen past hij perfect in alle tuinen. Het maximale gewicht per bakje is 100 kg. Omdat de tafel van hemlock hout is gemaakt geeft deze geen splinters af. Hij is ook bestand tegen de regen en rot hij veel minder snel als andere houtsoorten.


2. vidaXL – Tuintafel

Door de vrolijke kleurtjes is de vidaXL tuintafel geweldig voor kleinere kindjes. Ook ziet hij er heel uitnodigend uit. Uw kinderen zullen met veel plezier aan deze tafel zitten op een warme zomerdag. Waarschijnlijk met vriendjes en vriendinnetjes. Ook kunt u ze voor de gezelligheid hun poppen en een drankje brengen.

Deze tafel is van sparhout gemaakt. Dit is een fijn hout dat niet snel rot. De parasol is van sparhout en polyester gemaakt. De parasol heeft een diameter van 120 centimeter. De tafel heef een lengte van 75 centimeter, een breedte van 85 centimeter en een hoogte van 52 centimeter.


3. Large Picknicktafel Tuintafel

Deze tafel is perfect voor gezinnen met zes personen. Hij heeft opklapbare banken waardoor deze perfect past in de kleinere tuinen. Deze picknick tafel gaat enorm lang mee. Als u hem nog een paar eigen kleurtjes wilt geven kunt u heel makkelijk over de tafel schilderen.

Deze grote tafel heeft een lengte van 180 centimeter. Ook heeft hij een breedte van 154 centimeter en een hoogte van 71 centimeter. Het hou is ongeveer vier centimeter dik.

Als de schroeven in de tafel zitten, raden wij u aan deze nog even met een hamer aan te tikken. Hij heeft een goede kwaliteit en gaat jaren mee. Hij staat na het opzetten als een huis en is dus heel stabiel. Helaas kunt u hier geen parasol insteken. Dit gat zou u zelf moeten boren. Verder is het een toptafel van een hele goede kwaliteit.


4. Garden Impressions

Deze tafel is anders dan de vorige drie in onze lijst. Hij heeft een modernere uitstraling en is groter. U kunt hier met drie tot zes personen aan zitten. U kunt deze tafel met verschillende stoelen combineren. Naast het modernere ontwerp heeft deze tafel voor zijn kwaliteit een goede, scherpe prijs.

Deze tafel heeft een stevig aluminium frame en heeft een beschermende zwarte laag. Heel veel tuinmeubelen zijn van aluminium gemaakt. Dit komt, omdat dat heel makkelijk te onderhouden is. Als de tafel vies wordt kunt u hem makkelijk schoonmaken. Het tafelblad is gemaakt van veiligheidsglas. De combinatie van materialen geeft de tafel een strakke en moderne uitstraling.


5. EezyLife Houten bijzettafel

Deze mooie bijzettafel van acaciahout is geschikt voor 1 tot 2 personen. U kunt hier lekker buiten aan zitten. Op een warme zomerdag kunt u hier een drankje bijnemen en een boek of tijdschrift te gaan lezen, of om gewoon lekker in het zonnetje te gaan zitten. Ook kunt u hem gewoon als decoratie i de tuin gebruiken om ruimte op te vullen. De leuke, authentieke kleur geeft een leuke sfeer aan uw tuin.


6. Balkontafel

Nu even iets anders, speciaal voor de mensen die in een flat wonen. Deze balkon tafel is inklapbaar waardoor u ook nog loopruimte overhoud. Hiermee kunt u lekker achter u laptop aan het werk met een kopje koffie. Ook kunt u gewoon lekker in het zonnetje zitten. Verder valt er eigenlijk niets over dit tafeltje te vertellen.


Waar op letten bij het kopen van een tuintafel?

Let er op dat u eerst de afmetingen van uw tuin weet. Anders loopt u kans dat u een te grote tafel koopt. Ook kan het gebeuren dat u een kleinere koopt, omdat u dacht dat een grotere tafel niet in uw tuin past. Als u graag aan uw tafel wilt eten, kies dan voor een van de picknicktafels in onze lijst. Als dit niet nodig is, kunt u voor een simpelere tafel gaan. Wij raden het u aan om altijd voor de duurdere spullen aan. Goedkoper meubelen hebben meestal een slechtere kwaliteit. Hierdoor zult u het misschien opnieuw moeten kopen waardoor u aan het eind van de dag nog duurder uit bent.

Was dit artikel behulpzaam?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *