TuinBoel.nl

De beste tuinartikelen van 2020 – 2023

Beste trampoline van 2024

We wilden het allemaal wel als kind, een trampoline. Dit is ook de rede dat wij hebben besloten een artikel te maken over de beste trampolines van 2024. De trampoline is echt geweldig, voor jong en oud. U zult zien dat uw kinderen na deze aankoop een stuk vaker buiten zijn. De trampoline is eigenlijk gewoon een leuke manier van sporten.

Een trampoline is zeker leuk in de zomer, laat uw kind er een paar dekens en kussens op leggen om het gezellig te maken. Laat ze er ook een paar lampjes aan hangen of bij zetten en ze kunnen er met vriendjes en vriendinnetjes een super vet logeerpartijtje van maken!

U moet het natuurlijk niet hebben dat er een veer springt of dat het doek van uw trampoline scheurt. Wij raden een trampoline met een doek eromheen aan. Wij raden dat aan, omdat een ongelukje altijd in een klein hoekje zit en voordat u het weet ligt uw kind op de grond.

Toch op zoek naar iets kleiners? Bekijk hier onze top 5 beste mini trampolines


1. Exit PeakPro Trampoline

De Exit PeakPro is een echt pronkstuk in uw tuin. Hij is heel stevig en uw kinderen zullen hier nog jaren plezier van hebben. De prijs van deze trampoline is helaas redelijk hoog maar hij is zijn prijs zeker waard. De reviews zijn uitermate goed. Het frame is gegalvaniseerd en gepoedercoat waardoor hij helemaal niet kan roesten.

Afmetingen

De ExitPeak pro is in diameters van 366 cm en 427 cm verkrijgbaar, de prijs verschilt per diameter. De veren zijn 25 cm lang. Zonder het vangnet is de trampoline 90 cm hoog en met net is hij 288 cm hoog.

Materiaal

De 4 stevige, stalen poten zorgen voor een goed balans en zijn roest vrij. Het veiligheidsnet is van een mooi, donker polyethyleen en de mat over de veren is van pvc en het springdoek is van polypropeen.

Ontwerp

Dankzij de 96, 25 cm lange veren kunnen u en uw kinderen enorm hoog de lucht in vliegen, het is eigenlijk net zo’n trampoline als in een trampolinepark. De mat over de veren zit er als een soort elastiek omheen waardoor met uw voeten tussen de veren belanden bijna onmogelijk is. Dankzij de mooie poten in de vorm van een w, staat de trampoline heel stevig.


2. Salta Premium Black Edition trampoline rond

De Salta Premium Black Edition trampoline heeft een stoere uitstraling door de zwart gespoten buizen. De trampoline mag misschien we prijzig zijn, maar heeft echt een topkwaliteit. Door deze goede kwaliteit is hij het geld zeker waard.

Afmetingen

Deze trampoline is in verschillende diameters te verkrijgen. Hoe langer de diameter hoe hoger de prijs. Hij is in diameters van 183 cm, 213 cm, 244 cm, 251 cm, 366 cm, 396 cm en 427 cm verkrijgbaar.

Het kussen over de veren is 2 cm dik. De trampoline is 50 cm hoog. Met vangnet is hij 200 cm hoog.

Materiaal

Met een hele goede, stalen frame zal deze trampoline heel stevig staan. Het springvlak is van polypropeen. Het randkussen is gemaakt van pvc.

Ontwerp

Het aanbevolen gewicht van de gebruiker is tussen de 0 en de 50 kg. De 16,5 centimeter lange veren zorgen ervoor dat de trampoline licht springt. Ze zorgen er ook voor dat u heel hoog kunt springen. Dit is natuurlijk extra leuk voor de kinderen want wie wilde nou niet het hoogste op de trampoline kunnen springen? Deze trampoline is moeilijk in te graven. Bij de aankoop is geen trap inbegrepen.


3. Salta Combo trampoline rechthoek

Afbeeldingsresultaat voor Salta Combo trampoline rechthoek

Salta kijkt vooral naar de veiligheid en kwaliteit van de trampolines die ze maken. Met een garantie van 1 jaar hoeft u zich ook geen zorgen te maken dat als uw trampoline in een paar maanden al kapot is uw geld weg is. De trampoline heeft een sterrenbeoordeling van 4,5.

Afmetingen

De Salta Combo trampoline rechthoek heeft een lengte van 305 cm, een breedte 214 cm en een hoogte van 89 cm. Met vangnet is hij 234 cm hoog. Het randkussen is 2 cm dik en 16,5 cm lang.

Materiaal

Het frame van de Salta Combo trampoline rechthoek is van verzinkt staal waardoor dit niet zo snel zal gaan roesten. Het springvlak is van polypropeen en het randkussen van pvc.

Ontwerp

Met een aanbevolen gebruikersgewicht van 150 kg kan de Salta Combo trampoline rechthoek ook volwassenen aan. De montage van deze trampoline duurt ongeveer 1 uur en door het vangnet hoeft u zich geen zorgen te maken dat uw kinderen naast de trampoline springen. De trampoline is groot genoeg voor 2 personen en heeft een makkelijk openbare rits.


4. EXIT Silhouette Ground trampoline rechthoek

Met een 5 sterren review is de EXIT de ingraafbare trampoline die u moet hebben, omdat een trampoline veel ruimte inneemt, lijkt deze al snel vol. Daar heeft u bij de trampoline van EXIT geen last van. Omdat u deze in kan graven zou hij ook niet zo snel opvallen waardoor u ook de mooie bloemen en planten in uw tuin kunt zien.

Afmetingen

Met een mooie lengte van 305 cm en een breedte van 214 cm is deze trampoline groot genoeg voor 2 personen. De veren zijn 16 cm, dit zoort ervoor dat u makkelijk en hoger kunt springen.

Materiaal

De randen zijn van staal. Het springdoek is van polypropeen en de rand is van pvc.

Ontwerp

Dit is een ingraafbare trampoline. Deze is handig voor de kleineren kindjes, omdat ze er dan beter op kunnen komen. Je moet er met een klein kindje op natuurlijk niet te hard op springen anders heeft u kans dat hij of zij er zo vanaf stuitert.


5. Salta Combo trampoline rond

Afbeeldingsresultaat voor Salta Combo trampoline rond

Met dit stevige en dikke frame kan de Salta Combo trampoline wel een stootje aan. Ook deze stalen buizen zijn verzinkt waardoor ze niet snel roesten. Deze trampoline wordt geleverd op poten, hierdoor hoeft u niet de moeite te doen om hem in te graven.

Afmetingen

Ook deze trampoline is in verschillende diameters verkrijgbaar. Hij is verkrijgbaar in diameters van 213 cm, 244 cm, 251 cm, 305 cm 366 cm en 427 cm. Ook hierbij gelt dat hoe langer de diameter is hoe hoger de prijs is.

Het randkussen is 2 cm dik en 26 cm breed. De veren zijn 14 cm lang waardoor hij misschien iets minder goed springt. De Salta Combo is 52 cm hoog.

Materiaal

Het frame van de Salta Combo trampoline rechthoek is van verzinkt staal waardoor dit niet zo snel zal gaan roesten. Het springvlak is van polypropeen en het randkussen van pvc.

Ontwerp

Deze trampoline heeft een vangnet waardoor het vallen van de trampoline uitgesloten wordt. Hij heeft een heel stevig springvlak en hij kan ongeveer 150 kg houden. Hij heeft 36 conische gouden veren van 14 cm. Het springen gaat over het algemeen heel soepeltjes, maar kan soms een beetje stroef gaan. De Trampoline word voorzien van een stevige, dikke rand wat het gevaar van tussen de veren komen voor 100% uitsluit. Hij heeft 4 poten en die staan zo dat de trampoline niet om kan vallen.


Waar op letten bij het kopen van een trampoline?


Prijs

Er zijn heel veel verschillende trampolines met een andere prijs. Het is een slim idee om de reviews door te lezen en dan te kijken of u en uw gezin de trampoline de prijs waard vinden.

In graven van de trampoline

Als u een trampoline ingraaft kan deze goed bij de tuin worden samengevoegd. Een ingegraven trampoline is veiliger, omdat hij dichter op de grond staat.

Het ingraven van een trampoline heeft een paar stappen:

  1. Markeer de plaats waar de trampoline moet staan.
  2. Graaf in het midden van de markering het diepste alvast uit (meestal is dit gewoon 75 cm als het in de instructies niet anders staat vermeld).
  3. Vervolgens moet de kuil in de vorm van een kom worden uitgegraven.

Wanneer de kuil is gegraven kunt u de trampoline boven het gat plaatsen, de trampoline is dan klaar voor gebruik!


Was dit artikel behulpzaam?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *