TuinBoel.nl

De beste tuinartikelen van 2020 – 2023

Beste snoerloze bladblazer van 2024

Als jij je een mooi verzorgde tuin voorstelt, zie je daar waarschijnlijk geen bladeren liggen. Helaas vliegen bladeren alle kanten op, dus ook naar jouw tuin en oprit. Je kunt natuurlijk ze handmatig weghalen met een hark, maar dit duurt best lang. Hiervoor kun je een snoerloze bladblazer aanschaffen. Met een snelheid van meestal 200 km/h of meer blaast hij dan alle blaadjes weg. Je kunt ze op een hoop blazen en vervolgens opharken. Maar er zijn ook snoerloze bladblazers die een opzuig- en opvangfunctie hebben. Bij deze worden de bladeren dus opgezogen en gaan ze meteen in de opvangzak van de snoerloze bladblazer. Ideaal toch? Benieuwd naar de beste snoerloze bladblazers van 2024? Lees dan snel verder en wie weet kun je een keuze maken.


1. Vonroc Snoerloze Accu Bladblazer

Deze snoerloze accu bladblazer is deel van het VPower 20V platform. Dit bestaat uit een veelzijdig assortiment van powertools met uitwisselbare accu en een snellader. En als je deze dan al eens hebt aangeschaft, hoef je alleen nog maar een machine te kopen die deze ondersteunt. De accu en oplader heb je dan al! Op deze manier heb je een boel gereedschap tot je beschikking voor een voordelige prijs!

Maar genoeg over het platform, nu naar het artikel zelf. Waar is deze voor geschikt? Het is een krachtige machine die jou helpt bij het schoonhouden van je tuin en oprit. Bladeren, takjes en andere dingen die in de weg liggen kun je hiermee gemakkelijk wegblazen met een blaassnelheid van wel 190 km/h. Deze stand kun je ook wisselen, je kunt namelijk kiezen tussen 80 km/h en 190 km/h. Door één van deze te kiezen, schakel je de snoerloze bladblazer aan en blijft deze blazen. Je hoeft dus niet constant de startknop ingedrukt te houden.


2. Einhell Accu Bladblazer

De machine helpt je bij het schoonhouden van je tuin en meer. Overal waar te veel blaadjes en takjes liggen kun je hem gebruiken. Zonder moeite zal hij ze voor je wegblazen. Je kunt hem makkelijk gebruiken, omdat hij niet zo zwaar is. En de snelheid wordt automatisch bepaald, zodat deze perfect aansluit bij de klussen die je doet.

De snoerloze bladblazer is niet zwaar en heeft een zachte handgreep. Deze twee voordelen samen zorgen ervoor dat hij stabiel in je hand ligt. Je zult dus niet snel vermoeid raken, waardoor je de hele tuin in een keer bladvrij kunt maken. En ook bij deze wordt de snelheid automatisch bepaald. Maar de maximale snelheid is zo’n 210 km/h. Zo kun je ook bij blaadjes op lastig te bereiken plekken. Het opladen gaat heel snel, dankzij de snellader. Het duurt ongeveer 40 minuten, dus in die tijd kun je lekker gaan pauzeren.


3. Bosch ALB 18 LI Snoerloze Bladblazer

Met een kracht van maximaal 210 km/h kan deze machine bladeren en takjes voor jou wegblazen. De zachte handgreep geeft je de mogelijkheid om altijd comfortabel te kunnen werken. En de buis is afneembaar, zodat je hem makkelijk kunt opbergen. De accu is uitwisselbaar en kun je ook bij alle Bosch gereedschappen met die accu gebruiken. Verder is het gebruik van de machine niet heel moeilijk: probeer hem altijd minimaal 3 cm boven de grond te houden en controleer altijd of alles goed zit. Probeer ook, voor je eigen veiligheid vooral, geen hete, brandbare of explosieve materialen bij elkaar te blazen.

Bekijk hier onze volledige Bosch snoerloze bladblazer review


4. Hofftech Draadloze Bladblazer

Deze snoerloze bladblazer is geschikt voor het snel wegblazen van bladeren, takjes en andere rommel. Je kunt hem ook gebruiken voor het wegblazen van stof op moeilijk bereikbare plekken in je huis. Je kunt hem gebruiken in een rechtopstaande houding, dus wordt je rug niet belast. En ook kun je de blaassnelheid instellen, zodat je met de juiste snelheid kunt werken. De kracht van deze bladblazer is enorm, ondanks dat hij op accu werkt.


5. Powerplus Dual Power POWDPGSET35 Bladblazer

Met deze blazer heb je alles in huis om je tuin en terras weer bladvrij te krijgen. Hij wordt geleverd met twee mondstukken, een om weg te blazen en een om op te zuigen en te versnipperen. En de oplader en accu die bij de snoerloze bladblazer horen, kun je gebruiken voor al je elektrisch klus- en tuingereedschap. Dit geldt natuurlijk alleen voor het Powerplus Dual Power assortiment.

Hij werkt uiteraard op accu en is geschikt om droge en natte bladeren weg te blazen. Je hebt dus geen gedoe met snoeren en daardoor volledige bewegingsvrijheid. Als je wil wisselen tussen blazen en zuigen, wissel je gewoon de mondstukken. De opvangzak is ongeveer 45 liter en kan de bladeren netjes opvangen. En met de snelheid van 220 k/h kan hij alle hardnekkige bladeren wegblazen.


Wat is een goede snoerloze bladblazer?

Vonroc Snoerloze Accu Bladblazer is een erg goede snoerloze bladblazer. Hij is niet duur en hij heeft een blaaskracht tot wel 190km per uur.

Bekijk ook: Top 5 beste bladblazers van dit moment

Was dit artikel behulpzaam?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *