TuinBoel.nl

De beste tuinartikelen van 2020 – 2023

Beste bezem van 2024

We willen natuurlijk allemaal een schone tuin zonder dat er overal zand ligt. Nou, de beste manier om het zand weg te schuiven is met een bezem. Nu moet je natuurlijk geen bezem hebben waarbij de stok zo van de bezem afvalt. Dit is iets wat wij allemaal al een keer me hebben gemaakt en ook heel vervelend. Het stoort ons tijdens het bezemen en zorgt ervoor dat we niet goed door kunnen met ons werk.

Om ervoor te zorgen dat al deze dingen niet gebeuren, moet je de juiste bezem hebben. Maar welke is nou goed voor jou? Om daar achter te komen, kun je ons artikel even doorlezen. Wij hebben namelijk een lijst van de beste bezems van 2024.


1. Maria set veger en plastic blik op steel

Deze bezem is eigenlijk twee in een. Het is een handveger en blik en bezem. Met een handveger veeg je meestal de hoopjes op die je met de bezem hebt gemaakt. Met deze handveger en blijk is de bezem de handveger. Hierdoor hoef je ook niet de hele tijd door je knieën te gaan. Dit is dus perfect voor de oudere mensen onder ons. Wij zelf vinden de bezem en handveger en blik in een heel fijn.


2. Talen Tools X-Bezem 41 cm met steel zwart/rood

Deze bezem heeft haren van kunststof. Ook is hij goed geschikt voor een natte ondergrond. Je kunt het modder hier makkelijk mee we schuiven. Er zit een speciaal stofje op de bezem, waardoor de haren bij nat weer niet aan elkaar blijven plakken. Dit stofje heet nylon en zit op veel bezems. De steel zit met een ijzeren beveiligingsbeugel aan de bezem vast. Hierdoor val de steel er niet van af. De steel zelf is 160 centimeter. De rijen van de haren zijn schuin. Hierdoor wordt het veegresultaat stukken beter. Wij raden je aan om de bezem na gebruik niet met de haren op de grond te zetten. Je kunt hem veel beter aan een spijkertje ophangen. Anders is er kans dat de haren schuin gaan staan.


3. Rubberen bezem 30 cm met wisser lip en telescoopsteel van 84-138 cm

Wij raden deze bezem aan iedereen die huisdieren heeft aan. Het fijne aan de rubberen borstel, is dat hij alle haren en andere dingen meeneemt, zonder dat opeens al het stof in de rondte vliegt. Hij is heel makkelijk in gebruik en je hebt hem zo schoon geklopt. Als je na het bezemen nog even met een natte doek over de vloer gaat, lijkt hij splinternieuw. Het is niet zo dat je echt een paar keer over dezelfde plek moet bezemen, zodat de vloer schoon wordt.

Dit product is natuurlijk heel goed en stevig. Neem nou als voorbeeld dat je een herdershond of andere grote hond hebt die in de rui is. Wij hebben dit thuis ook en uit ervaring moeten we gemiddeld 4 keer per week stofzuigen. Deze bezem is geweldig als je dat nou juist niet wilt doen. De hondenharen worden snel en makkelijk meegenomen. Daarbij zijn de reviews ook heel goed. De meeste gaan over de fijne kwaliteit van de bezem en over hoe makkelijk hij te gebruiken is. Veel mensen vinden hem heel fijn als je huisdieren hebt. Je hoeft maar een keer over de stoep of het pas buiten te vegen en de haren zijn zo weg. Ook kun je hier heel makkelijk bladeren mee op een hoopje vegen als je geen hark bij de hand hebt.


4. Talen Tools Bezem rood

Deze bezem is alleen geschikt voor gebruik buitenhuis. Hij is 28 centimeter breed en heeft rode haren van kunststof. De bezem kun je ook goed gebruiken voor de vochtigere ondergronden. Er zit nylon op de bezem, waardoor de haren van dit product niet al teveel aan elkaar blijven plakken. De steel zelf is 120 centimeter. Wij raden jou aan om de bezem nadat je hem hebt gebruikt aan de steel op te hangen. Ook kun je hem met de steel op de grond zetten. Dit moet je met de haren niet doen, want dan gaan ze krom staan. Hierdoor kan je hem niet meer zo goed als eerst gebruiken.


5. WOLF-Garten MultiStar® BF 40 M – Terrasbezem – Zachte Flexon® paardenhaarmix

Er valt eigenlijk niet zo heel veel over deze bezem te vertellen. Hij is speciaal voor het terras gemaakt. Binnen een of twee vegen is al het zand op de plek waar je overheen bent gegaan verdwenen. Het bijzondere aan de bezem is, is dat hij helemaal van gladde, glanzende paardenharen gemaakt is. Het is een hele fijne en handige bezem. Hij is zijn geld ook zeker waard.


Op zoek naar de beste elektrische bezem voor buiten? Bekijk onze top 5!

Was dit artikel behulpzaam?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *