TuinBoel.nl

De beste tuinartikelen van 2020 – 2023

Beste wespenspray van 2024

We kennen ze allemaal wel, die vervelende wespen. Voor de meeste mensen kan een wespensteek geen kwaad, maar het is niet fijn. Als u allergisch voor deze vervelende insecten bent is het natuurlijk al helemaal vervelend. Daarom is het toch fijn om een beetje bescherming te hebben.

Wespen kunnen bijna overal hun nest maken. Daarom bent u er vast wel ooit een in of onder een kast tegengekomen of in de schuur. Er zijn veel mensen op zoek naar een goede manier om wespennesten te bestrijden. Om u hier mee te helpen hebben wij een artikel gemaakt over de beste wespenspray van 2024.


1. Luxan wespenspray

Deze spray kunt u zelf gemakkelijk toedienen als u een veilige afstand houdt. Als het nest tussen een spouwmuur of onder een dak zit kunt u deze zelf wel bestrijden, maar op de plekken die moeilijker bereikbaar zijn moet u voor uw eigen veiligheid de ongedierten bestrijding het nest laten verwijderen.

Natuurlijk vliegen wespen in de avond minder rond. Wij raden u aan om de spray dan pas te gebruiken. U moet lang spuiten voor het beste effect, maar u moet echt op uw veiligheid letten, anders zit u dadelijk onder de steken.

Deze spray heeft een inhoud van 400 milliliter.


2. ECOstyle Ongedierte & wespenspray

Deze spray is met natuur pyrethrum, dat is een plant, gemaakt. Hierdoor is de spray stukken beter voor het milieu. Met deze spray kunt u meer dan alleen wespen bestrijden, u kunt er namelijk ook nog vliegen, pissebedden, zilvervisjes en ander klein ongedierte mee bestrijden.

Deze spray kan als hij veilig gebruikt wordt, binnen en buiten worden gebruikt.

Deze wespenspray heeft een inhoud 400 ml.


3. BSI Krachtige wespenspray

Deze wespenspray is een krachtige verdelger tegen de wespennesten. U krijgt de spray geleverd krijgt met een turbo ventiel om de afstand tussen u en het nest te bewaren voor de veiligheid en zodat u minder snel gestoken zult worden.

Deze spray heeft een inhoud van 500 milliliter.


4. Bayer Wespen Schuimspray

Deze spray is anders dan de andere in onze lijst, maar is even effectief. Hij spuit namelijk een soort van schuim uit. De spray is geschikt voor het bespuiten van wespennesten die tussen kieren zitten en dit kunt makkelijk zelf doen als u het maar op een veilige afstand doet.

Wespennesten worden met deze spray meteen bestreden. Met het meegeleverde smalle spuitbuisje is het spuiten in de smalle kieren makkelijk voor u.

Ook deze spuitbus heeft een inhoud van 400 milliliter.


5. HGX tegen wespen

Dit bestrijdingsmiddel bestrijdt de wespen snel en goed. Als het nest in een kast zit moet u dit middel in een kier spuiten, als het nest ergens ander zit moet u hem op een veilige afstand van ongeveer 20 centimeter toedienen. De wespenspray werkt het beste als u hem in de ingang van het nest spuit, maar zorg ervoor dat u veilig blijft.

Deze wespenspray heeft een inhoud van 400 ml.

Was dit artikel behulpzaam?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *