TuinBoel.nl

De beste tuinartikelen van 2020 – 2023

Elektrische bezem voor buiten

Als je buiten iets aan het schoonmaken bent, wil je er meestal zo snel mogelijk klaar mee zijn. Je kan dan natuurlijk alles met een ouderwetse bezem gaan schoonmaken, maar dat gaat niet bepaald snel. Er zijn ook betere opties, zoals bijvoorbeeld een elektrische bezem. Een elektrische bezem voor buiten moet wel aan een paar eisen voldoen. Zo moet de elektrische bezem tegen de weersomstandigheden kunnen en moet die lang te gebruiken blijven. Maar wat zijn nu de beste elektrische bezems voor buiten? En aan welke eisen moeten ze voldoen? Dat hebben we voor jouw uitgezocht in dit artikel!


Aan welke eisen moet een elektrische bezem voor buiten voldoen?

 Er zijn een paar eisen waar een elektrische bezem aan moet voldoen. De meest voor de hand liggende is misschien wel dat hij van goede kwaliteit moet zijn, maar dat is niet het enige! Het is ook belangrijk dat de bezem tegen de weersomstandigheden kan. Je wilt namelijk niet dat je buiten aan het schoonmaken bent en de bezem opeens kapot gaat. Verder moeten de bezemharen van goede hardheid zijn. Met de bezemharen wordt het vuil namelijk opgeruimd. Dus hoe beter de bezemharen, hoe schoner het wordt. Ook het gebruik van de bezem is belangrijk. Het is bij het gebruik van de bezem fijn als de bezemsteel een goed formaat heeft. Het is ook fijn als de elektrische bezem gemakkelijk schoon te maken is. Verder is het design van de bezem soms ook belangrijk. Alleen dat verschilt per persoon!


Beste elektrische bezem voor buiten: dit is onze top 5

Nu je weet waar de bezem allemaal aan moet voldoen,  is het tijd om een keuze te maken. Wij hebben de keuze al wat makkelijker voor je gemaakt, door de beste bezems in deze top 5 te zetten. Deze bezems zijn getest op gebruiksgemak, maar ook op kwaliteit! Wij hebben hierbij gekeken naar jullie reviews. Zo zorgen wij ervoor dat jij de ideale elektrische bezem in huis weet te halen.

Dit zijn de 5 beste elektrische bezems voor buiten van 2024:


1. Relaxdays Elekrtische bezem

Deze elektrische bezem is zowel geschikt voor buiten en binnen.  Door de 4 wielen die deze bezem heeft, kan hij rollen over elk oppervlak. Ook kan die door zijn lange steel op haast elke plek komen. Zo zorg je dat er geen stof of ander vuil op moeilijk bereikbare plekken blijft liggen. Ook de 2 gewrichten maken het makkelijker om rond te bewegen.

Verder is deze elektrische bezem voor buiten ook nog draadloos en dan is er ook nog een tijdelijke plek waar het vuil kan worden opgeslagen. Qua gebruik is deze elektrische bezem ook geweldig! Het reservoir waar het vuil in zit is namelijk heel makkelijk open te maken. De hardheid van de borstel van de bezem is ideaal voor een hevige schoonmaak. Ze zijn redelijk hard, maar zullen je oppervlak niet beschadigen. Ook hebben de makers gedacht aan een mooi design. Hierbij hebben ze gekozen voor een rode kleur met zilveren tinten.

Bij deze bezem word er ook een oplaadapparaat en accu mee geleverd. Hierdoor kun je je elektrische bezem voor buiten makkelijk opladen.


2. Gloria MultiBrush

Deze gloria multibrush is van alle gemakken voorzien. Niet alleen is de kwaliteit van deze elektrische buiten bezem geweldig, maar ook het gebruikersgemak is super goed! Je kan bijvoorbeeld de snelheid van het draaien van de borstels bepalen. Dit doe je door middel van de zogenaamde speedcontrol die de snelheid kan veranderen. Deze borstels kunnen alle oppervlakken schoonmaken en ze verwijderen ook nog eens gras, mos en groene aanslag.

Ook is er bij deze elektrische bezem gebruik gemaakt van een click and go systeem. Hierdoor kan je makkelijk de wisselstukken verwisselen en dat zonder dat je ander gereedschap nodig hebt. Ook word deze elektrische bezem geleverd met een nylonborstel voor het reinigen van een stenen oppervlakten. Er zit ook een metalenborstel bij voor het reinigen van voegen en verwijderen van onkruid.

Daarnaast is het mogelijk om extra wisselstukken te kopen. Qua stabiliteit en wieltjes zit je bij deze bezem ook goed. Er is namelijk sprake van geleide wieltjes en een markeringslijn die zorgt voor een nauwkeurige besturing. Verder is het gebruiksgemak van dit ding ook top! De steel waaraan je deze bezem vasthoud is namelijk verstelbaar. Dus al met al is dit echt een van de betere elektrische buiten bezems!


3. Promis – Elektrische bezem

Deze elektrische bezem zorgt voor een snel, grondig en moeiteloze schoonmaak. Doordat ze gebruik maken van drie roterende bezems wordt al het vuil en stof meegenomen. Het is vooral bedoelt als binnen bezem, maar het is ook zeker mogelijk als buitenbezem. Let hierbij wel op dat je niet teveel vochtige oppervlakken schoonmaakt. Verder is deze elektrische bezem draadloos en veegt al het vuil op in zijn tijdelijke opvangbak. Deze opvangbak valt makkelijk te legen!

Qua uiterlijk hebben de makers van deze elektrische bezem voor een hippe look gekozen. De kleur van deze bezem is namelijk felgroen en er is voor een vorm gekozen met rondingen. Dit geeft deze elektrische bezem een speels effect! Al met al is dit een perfecte bezem voor al je kleine schoonmaakklusjes buiten!


4. Kärcher S4 Twin handveegmachine

Deze elektrische bezem zorgt ervoor dat je binnen een mum van tijd klaar bent. Dat komt door de grote walsborstel en twee zijborstels, die de machine heeft! Ook hebben deze zijborstels nog extra lange haren zodat ze ook alle hoeken en kanten goed kunnen schoonmaken. De duwbeugel kan op twee verschillende hoogtes worden ingesteld en is in ook nog in te klappen. Zo zorg je dat je langer bezig kan, want je krijgt geen rugklachten mee! Verder is er een vuilreservoir met een inhoud van 20L. Dit reservoir is zeer makkelijk te legen. Zijn gele kleur zorgt voor een speelse look en het handvat aan de bovenkant zorgt ervoor dat hij makkelijk op te tillen is. Daarnaast zorgen de 3 wieltjes ervoor dat deze elektrische bezem op elk oppervlak kan rijden.


5. BISSELL 41051 Supreme Sweep Turbo

Ook deze elektrische bezem is eigenlijk voor binnen, maar is ook buiten te gebruiken. Door de langdurende vermogen van de accu kan je er wel 60 minuten mee vegen zonder dat je hem hoeft op te laden! Ook is er gekozen voor een smal borsteloppervlak zodat de elektrische bezem makkelijker op alle plekken kan komen. Door behulp van de 3 nylon roterende borstels wordt je terras gemakkelijk vuil en stofvrij gemaakt. Ook kan deze bezem enkele onkruiden verwijderen. Qua design hebben ze een wit met paarse kleur gekozen!


Elektrische bezem of toch een normale?

Een elektrische bezem is natuurlijk perfect! Dus waarom nog gebruik maken van een normale? Niet alleen gaat het schoonmaken met een elektrische bezem gemakkelijker en sneller, het zorgt ook voor een grondigere schoonmaak. De prijzen kunnen wel iets hoger zijn dan bij een normale bezem, maar je hebt eigenlijk ook geen stofzuiger meer nodig. Welke elektrische buiten bezem je ook kiest, met deze top 5 zal je altijd de juiste voor jou vinden.


Op zoek naar de beste normale bezem van 2024? Bekijk hier onze top 5!

Was dit artikel behulpzaam?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *