TuinBoel.nl

De beste tuinartikelen van 2020 – 2023

Buitenlamp met sensor op batterijen

Een buitenlamp met sensor op batterijen is een praktische én veilige aanwinst. Met deze lampen heb je namelijk altijd de beschikking over voldoende licht. Daarnaast draagt deze verlichting ook bij aan inbraakpreventie. Dat geldt niet alleen voor jouw woning, maar ook voor het terrein daaromheen. Een buitenlamp met een bewegingssensor springt alleen aan als er beweging wordt gedetecteerd. En dat is handig, want zo verbruiken de batterijen geen onnodige energie. Doordat deze buitenlampen werken op batterijen, kun je ze overal waar jij dat wilt installeren en ophangen. Je hoeft dus niet in de weer met elektriciteitsleidingen.

Een buitenlamp met bewegingsmelder voorziet je dus ook licht op plaatsen waar je géén stroompunt bij de hand hebt. Bijvoorbeeld achterin de tuin of bij de garage. Maar waar moet je eigenlijk op letten als je een lamp met sensor op batterijen wilt kopen? Kies je voor een waterdichte buitenlamp met led-verlichting, met verschillende standen of zonne energie? Natuurlijk is dat een persoonlijke keuze. Die maken we graag wat eenvoudiger door je te voorzien van onze top 5 beste buitenlampen met bewegingssensor op batterijen.


Waar op letten bij het kopen van een buitenlamp met bewegingssensor op batterijen?

Als je op zoek bent naar buitenverlichting op batterijen mét een sensor, dan zijn er een aantal dingen waar je op moet letten. In de eerste plaats moet de behuizing van de lamp waterdicht zijn. Zeker als je deze buiten wilt gebruiken. Ook het aantal led-lampen en het aantal lumen is belangrijk. Dit zegt wat over de helderheid en sterkte van het licht.

Omdat je op zoek bent naar een buitenlamp met sensor op batterijen, is het ook belangrijk om aandacht te besteden aan het detectiebereik en de sensor hoek. Dit verschilt per lamp en merk. Deze verlichting is meestal ook uitgerust met verschillende standen. Handig als je de buitenlamp met bewegingssensor continu wilt laten branden of het licht wilt dimmen.


Beste buitenlamp met sensor op batterijen: dit is onze top 5

De keuze uit lampen met detectie is behoorlijk. Ze verschillen niet alleen qua afmeting en design, maar ook als het aankomt op functies, standen en detectiebereik. Natuurlijk wil je kiezen voor de beste buitenlamp met sensor op batterijen. Daarom biedt onze top 5 alleen plaats aan de beste buitenverlichting. De buitenlampen zijn getest op de gevoeligheid van de sensoren, maar ook op gebruiksgemak, de sensor hoek en de helderheid van de lamp.

Dit zijn de 5 beste buitenlampen met sensor op batterijen van 2024:


1 .Philips Hue Bewegingssensor op Batterijen voor Buiten

De Philips Hue Bewegingssensor Buiten is een handige en veelzijdige buitenlamp met sensor op batterijen. Deze sensor kan worden gebruikt in combinatie met het Philips Hue verlichtingssysteem en is ontworpen om automatisch licht aan te schakelen wanneer er beweging wordt gedetecteerd. Dit maakt het een handige en energiezuinige optie voor buitenverlichting.

De sensor heeft een bereik van 12 meter en kan in verschillende hoeken worden geplaatst om de detectiezone te optimaliseren. Het is ook mogelijk om de gevoeligheid en de helderheid van de lamp aan te passen aan de omgeving, zodat je precies de juiste verlichting krijgt die je nodig hebt.

Een van de grootste voordelen van de Philips Hue Bewegingssensor Buiten is de eenvoudige installatie. Het kan draadloos worden geïnstalleerd en de batterij gaat tot wel drie jaar mee. Dit maakt het een handige en onderhoudsvrije oplossing voor buitenverlichting.

Bovendien kan de Philips Hue Bewegingssensor Buiten worden aangepast aan verschillende scenario’s en omstandigheden. Zo kun je bijvoorbeeld instellen dat de verlichting alleen aangaat wanneer het donker is of wanneer er een bepaald geluidsniveau wordt gedetecteerd.

Kortom, de Philips Hue Bewegingssensor Buiten is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare, energiezuinige en veelzijdige buitenlamp met sensor op batterijen. Met de eenvoudige installatie en aanpassingsmogelijkheden kan deze sensor worden aangepast aan vrijwel elke buitenomgeving en situatie.


2. Smartwares 10.010.01 Buitenlamp op sensor

Als je op zoek bent naar een handige en duurzame buitenlamp met sensor op batterijen, dan is de Smartwares 5000.261 Olav wandlamp een uitstekende keuze. Deze lamp maakt gebruik van zonne-energie en heeft geen bedrading, stopcontacten of netstroom nodig. Dit maakt de installatie van de lamp zeer eenvoudig en zorgt ervoor dat je geen elektriciteit verbruikt.

De Smartwares 5000.261 Olav wandlamp heeft een bewegingsdetector die ervoor zorgt dat de lamp alleen aangaat als er beweging plaatsvindt. Dit zorgt voor extra veiligheid en kan ongewenste gasten afschrikken. De sensor heeft een detectiebereik van 100° en kan beweging detecteren tot een afstand van 7 meter.

De geïntegreerde LED lamp produceert een koel wit licht van 5000 K en heeft een lichtopbrengst van 40 Lumen. Dit staat in verhouding tot de lichtopbrengst van een ouderwetse gloeilamp met ongeveer 4 W. Daarnaast kan de sensor handmatig aan of uit gezet worden.

De Smartwares 5000.261 Olav wandlamp heeft een afmeting van 110 x 150 x 155 mm en wordt geleverd met handleiding en montagemateriaal. Op de lamp ontvang je 24 maanden garantie.

Kortom, de Smartwares 5000.261 Olav wandlamp is een goed alternatief op batterijen als je op zoek bent naar een handige en duurzame buitenlamp met sensor. De zonne-energie zorgt voor een eenvoudige installatie en een energiezuinige werking. De bewegingsdetector en het koel witte licht zorgen voor extra veiligheid en gebruiksgemak.


3. Cahaya Solaire 100 Buitenlamp Met Sensor Op Batterijen

De Cahaya Solaire 100 is een buitenlamp op zonne energie mét sensor. De lamp werkt op een krachtige oplaadbare batterij. Deze is met 4-6 zonuren volledig opgeladen . De lamp heeft 100 heldere lichtpunten met 500 lumen en een gevoelige bewegingssensor. De lamp springt aan voor 30 seconden zodra er beweging wordt gesignaleerd. Daarbij heb je de keuze uit maar liefst 3 verschillende standen zoals gedimd, continu of op beweging. Deze buitenlamp met bewegingssensor heeft een verlichtingshoek van 120 graden. De behuizing is waterdicht en bestand tegen alle weertypen. De afmeting van deze lamp met detectie en oplaadbare batterij is 13.5 x 9.8 x 8.5 cm.


4. NightHawk Wandlamp met Sensor

Deze NightHawk buitenlamp met bewegingssensor werkt op batterijen. Daarmee houd je jouw eigendommen veilig en beschik je over helder licht wanneer jij dat wilt. De lamp heeft een sensor die in werking treedt zodra er een beweging wordt gedetecteerd. De 4 led lampen van 150 lumen per stuk voorzien je van helder wit licht. Deze schakelen na 20 seconden automatisch uit. Batterijen gaan daardoor langer mee. Deze buitenlamp met sensor heeft een bereik van 5-8 meter en een sensor hoek van 120 graden. De lamp is tevens kantelbaar en draaibaar in alle richtingen. De behuizing is waterdicht en heeft een afmeting van 12 x 9.8 x 17.8 cm.


5. Led Lovers Solar Buitenlamp Met Sensor Op Batterijen

Deze buitenlamp op zonne energie heeft een sensor en werkt op een batterij die zich oplaadt aan de zon. Je hoeft dus nooit batterijen te verwisselen. De 2 ingebouwde led lampen hebben een levensduur van maar liefst 50.000 uur. Deze buitenlamp met sensor heeft een bewegingshoek van 100 graden en is voorzien van een waterdichte behuizing van kunststof en rvs met een IP54 rating. Dat betekent dat de lamp waterdicht is. De buitenlamp is eenvoudig te installeren. Een stroompunt is niet nodig. Deze solar verlichting met sensor hang je op aan de garage of bij de voordeur. De lamp heeft een afmeting van 17 x 8 x 3 cm.


Verlichting met bewegingsdetectie rondom het huis

Goede verlichting rondom het huis is belangrijk. Voor jezelf, maar ook om jouw eigendommen te beschermen tegen inbraak. Een buitenlamp met sensor op batterijen is eenvoudig te installeren. Omdat je geen elektriciteit nodig hebt, kun je ook de donkerste hoekjes van het erf voorzien van heldere en veilige led-verlichting. Welke buitenlamp op batterijen kies jij?

Was dit artikel behulpzaam?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *