TuinBoel.nl

De beste tuinartikelen van 2020 – 2023

Beste opblaasbare jacuzzi van 2023

Op zoek naar de beste opblaasbare jacuzzi van 2023? Zou het niet heerlijk zijn om in de zomer in een jacuzzi te zitten. Lekker even bubbelen in je nieuwe jacuzzi met je vrienden of familie. Maak van je eigen tuin een luxe resort! Natuurlijk is dit wel zo’n aankoop die je in een keer goed moet doen. Daarom gaan wij je vandaag helpen de juiste beslissing te nemen.

Na veel zoeken en lezen zijn wij erachter gekomen dat het niet alleen gaat om verlichting en bubble-jets. Er zijn veel dingen waar je rekening mee moet houden. Wij hebben ervoor gezorgd dat je dit niet verder hoeft te onderzoeken. De beste opblaasbare jacuzzi van 2023 staat namelijk hier in dit lijstje!


Om nog specifieker te zijn, hebben wij verschillende lijstjes gemaakt om de beste opblaasbare jacuzzi voor jou te vinden. Dit zijn de beste opblaasbare jaccuzi’s voor x aantal personen:


Dit zijn alle opblaasbare jacuzzi’s die we behandelen


Beste opblaasbare jacuzzi: dit is onze top 11

In de zoektocht naar de beste opblaasbare jacuzzi ben je waarschijnlijk langs veel verschillende jacuzzi’s gekomen. Je hebt jacuzzi’s in verschillende soorten en maten. Er zijn ook een hoop verschillende features zoals jets.

Maar geen nood! Wij hebben de beste opblaasbare jacuzzi’s hier op een rijtje. We hebben gekeken naar de features, prijs en reviews. Hieruit hebben we een Top 11 gemaakt.

Dit zijn de 11 beste opblaasbare jacuzzi’s van 2023:


1. Intex Pure Spa Bubble Therapy: Het beste voor bubbeltherapie

Intex Pure Spa Bubble Therapy: Het beste voor bubbeltherapie

De Intex Pure Spa Bubble Therapy is de beste opblaasbare jacuzzi die er is! Deze ronde bubbel spa is geschikt voor 2 tot 4 personen en heeft 120 verwarmde bubbels. De jacuzzi is gemakkelijk te bedienen met het ingebouwde bedieningspaneel, waarmee je de filterstand en bubbels kunt inschakelen. Zo kun je urenlang genieten van een heerlijke bubbelmassage in deze kwalitatieve opblaasbare jacuzzi.

De Fiber-Tech constructie maakt deze opblaasbare jacuzzi de meest stabiele en duurzame opblaaswand op de markt. De constructie bestaat uit honderdduizend sterke fiber draden die zich verticaal in de wand van de jacuzzi bevinden. Hiermee ben je verzekerd van een stevige en duurzame spa constructie die niet zomaar lekt.

Geniet van 120 verwarmde bubbels! Verwarmde bubbels zijn natuurlijk het lekkerst, en deze Intex Pure Spa is voorzien van verwarmde bubbeljets. De jacuzzi verwarmt met zo’n 1,5-2,5°C per uur tot maximaal 40°C. Verwarmen is super simpel, met één druk op de knop activeer je de verwarmingsstand. Het verbruik hierbij is zo’n 2,2 kW. Wanneer je de filterstand aanzet, is het water binnen 30 tot 60 minuten volledig gefilterd.

De opblaasbare jacuzzi wordt geleverd met handige accessoires, zoals een isolerende spacover met spahoes, een grondzeil, 2 spafilters, een chloordrijver en een opbergtas. Zo ben je helemaal klaar om te genieten van je welverdiende zen-momentje.

Let op: Om de Intex Pure Spa Bubble Therapy volledig te kunnen plaatsen, adviseert de leverancier een minimale (tuin)ruimte van 280 bij 200 cm. Zorg dat er binnen een afstand van 3,5 meter een stroomvoorziening aanwezig is.

Kortom, deze opblaasbare jacuzzi is een echte aanrader als je op zoek bent naar een kwalitatieve, duurzame en comfortabele opblaasbare jacuzzi. Bestel hem nu en krijg een afdekzeil erbij cadeau!

Bekijk de volledige review van Intex Octagonale Pure Spa

Pros
  Cons

   2. Intex Pure Spa Greywood Deluxe

   De Intex Pure Spa Greywood Deluxe opblaasbare spa biedt plaats aan 6 personen en beschikt over een bubbelmassage met maar liefst 170 bubbels. De spa is ruim genoeg voor 4 tot 6 personen en is de ideale opblaasbare spa voor al jouw feesten en partijen. Met de meegeleverde LED-lamp kun je zelfs in de avond heerlijk en sfeervol bubbelen. De bubbels en het filtersysteem bedien je via het draadloze bedieningspaneel. De nieuwe Wifi-module maakt het nog makkelijker om alle functies van de spa vanaf jouw telefoon of tablet te controleren. Om de Intex Pure Spa Greywood Deluxe volledig (inclusief motorblok van 38x46x38 cm) te kunnen plaatsen, adviseert de leverancier een minimale (tuin)ruimte van 300 bij 220 cm. Zorg ervoor dat er binnen 3,5 meter van de spa een stroomvoorziening aanwezig is.

   De Intex Pure Spa Greywood Deluxe spa verwarmt het water met zo’n 1-2°C per uur tot maximaal 40°C. Het kan de eerste keer dus best even duren voordat je in je verwarmde bad kunt stappen. Het verbruik hierbij is zo’n 2,2 kW. Wanneer je de filterstand aanzet, is het water binnen 30 tot 60 minuten volledig gefilterd. Verder is de Intex Pure Spa Greywood voorzien van een hard water systeem. Dit systeem zorgt ervoor dat kalk uit het water wordt geneutraliseerd en het water zachter aanvoelt op de huid. Tevens voorkomt het kalkaanslag in de koppelingen, heater en leidingen van de spa.

   De functies van de Intex Pure Spa Greywood Deluxe bedien je eenvoudig via het draadloze bedieningspaneel. Activeer de filterstand of geniet van 170 krachtige bubbelstralen. Nog makkelijker is de super handige Wifi-module. Met de Wifi-module bedien je alle functies vanaf je telefoon of tablet. Zo kun je zelfs op afstand de filterstand of verwarming inschakelen en hoef je niet meer uit je spa om de filterstand of bubbels te activeren.

   De Fiber-Tech constructie geeft de Intex Pure Spa Greywood Deluxe de meest stabiele en duurzame opblaaswand op de markt. De constructie bestaat uit honderdduizend sterke fiber draden die zich verticaal in de wand van de spa bevinden. Dit zorgt voor een superieure stabiliteit en optimaal vormbehoud. De opblaasbare spa is opgeblazen sterk genoeg om er op te kunnen leunen, zonder dat dit ten koste gaat van de vorm. Verder bestaat de buitenwand uit 3 verschillende lagen, 2 lagen pvc en 1 laag polyester. Hiermee ben je verzekerd van een stevige en duurzame spa constructie.

   Alle Intex Pure Spa’s zijn voorzien van een luchtdrukventiel. Dit ventiel voorkomt dat de kuip opzwelt door een te hoge druk. Bij een te hoge interne druk laat het ventiel automatisch lucht vrij, waardoor de spa altijd op de juiste druk blijft. Bij zonnig weer kan de druk op de kuip toenemen, terwijl bij donker weer de spa wat kan uitzakken. Dit is echter heel normaal en kan worden opgelost door handmatig lucht bij te pompen of vrij te laten via het luchtdrukventiel.

   Naast de spa zelf worden er ook diverse accessoires meegeleverd, waaronder een isolerende spacover met spahoes, een LED-lamp in kleur, 2 foam hoofdsteunen, een grondzeil, 2 spafilters, een chloordrijver en een opbergtas. Met deze accessoires kun je de spa nog meer naar wens inrichten en gemakkelijker opbergen wanneer deze niet in gebruik is.

   Pros
    Cons

     3. Lay-Z Spa Miami Airjet: Beste budget opblaas jacuzzi

     De Lay Z Spa Miami Airjet opblaasbare spa is een betaalbare en stijlvolle spa die plaats biedt aan twee tot vier personen. De spa is gemakkelijk op te zetten en heeft een elegante uitstraling met zijn zwarte buitenwand. Met 120 bubbels ben je verzekerd van een ontspannen bubbelmassage en het water kan worden opgewarmd tot 40°C.

     De Lay Z Spa Miami is uitgerust met een duurzame Duraplus en Dura Beam constructie. De wanden bieden een goede stabiliteit en zijn beschermd tegen lekkages en UV-straling. De interne Duraplus structuur bestaat uit drie sterke lagen polyester, gaas en PVC, wat zorgt voor optimaal vormbehoud. De Freeze Shield beveiliging zorgt ervoor dat het water niet bevriest bij koude buitentemperaturen. De spa is uitgerust met een innovatief en energiebesparend verwarmingssysteem dat automatisch wordt ingeschakeld zodra de watertemperatuur onder de 4°C komt.

     Om de spa in topconditie te houden, is het nodig om regelmatig waterbehandelingsmiddelen toe te voegen. Toppy biedt een startset voor opblaasbare spa’s aan die alle benodigde waterbehandelingsmiddelen bevat. Voor een nog gemakkelijker onderhoud kan je het AquaFinesse pakket kiezen.

     De spa wordt geleverd met een stevige spahoes met veiligheidsclips, een chloordrijver, een spafilter type VI en een reparatiekit. De Lay Z Spa Miami is ideaal als je op zoek bent naar een betaalbare, compacte en stijlvolle spa voor maximaal vier personen.

     Pros
      Cons

       4. Silver Cloud 4, opblaasbaar ronde jacuzzi

       Silver Cloud 4, opblaasbaar ronde jacuzzi

       Deze jacuzzi is snel en makkelijk in elkaar te zetten, de pomp en de verwarming zijn in de opblaasbare jacuzzi verwerkt. Het warmste wat het water in de jacuzzi kan is 42 °C.

       Hij heeft een ingebouwd filtersysteem wat u veel minder werk kost. De reparatieset die er bij wordt geleverd zorgt ervoor dat je niet de hele tijd mensen hoeft te bellen als er iets mis is en dit ook zelf kunt repareren. Hij kan 700 liter houden en filtert 1320 liter per uur. Hij heeft 118 luchtstralen en de verwarming verwarmt 600 tot 750 liter per uur. Er zit ook een dekzeil bij.

       Een vuile filter kan het water vervuilen, zorg er dus altijd voor dat deze schoon is. Ook kan dit schade veroorzaken tijdens het verwarmen van het water. Het is verstandig om de filter minstens een keer per week schoon te maken. Als er nog vuil of verkleuring overblijft, raden wij aan de patroonfilter te vervangen.

       Bekijk de volledige review van de Silver Cloud 4

       Pros
        Cons

         5. Spa Pool Opblaasbare jacuzzi

         Spa Pool Opblaasbare jacuzzi

         Deze opblaasbare jacuzzi voelt precies hetzelfde als een normaal bubbelbad. Het enige verschil is dat de buitenkant van de opblaasbare jacuzzi iets zachter aanvoelt. Je hebt hem in minder dan een kwartier opgezet. Hij heeft een luchtpomp die de jacuzzi automatisch opzet. Hierdoor kun je dus meteen van een heerlijke jacuzzi genieten. Wanneer je de opblaasbare jacuzzi af wilt breken heb je dit ook zo gedaan. Hij is makkelijk op te vouwen dus neemt daarna ook niet veel ruimte in beslag. Het leukste is nog dat er bubbels in zitten.

         Je kunt hem heel makkelijk gebruiken. Hij heeft ook geen speciale aansluiting nodig. Hij is gemaakt van PVC. Hierdoor is de jacuzzi heel sterk en duurzaam. De opblaasbare jacuzzi heeft een hoge ruggensteun, zodat je hier lekker tegen aan kunt leunen. De maximale temperatuur is 42 graden.

         Pros
          Cons

           6. Intex 28414 Jacuzzi Pure Spa bubble therapy

           Intex 28414 Jacuzzi Pure Spa bubble therapy

           Intex is de eerste opblaasbare jacuzzi met een Fiber-Tech constructie. Hij heeft een goede kwaliteit en staat stabiel. Het is ook makkelijk op te zetten, zo ben je er geen uren mee bezig. Dankzij het 0.7 mm dikke gelamineerde PVC is hij enorm sterk. Als je de Intex jacuzzi op hebt geblazen, kunnen er vier personen op de rand zitten zonder dat de rand inzakt.

           De pomp filtert ongeveer 1740 liter water per uur. Deze opblaasbare jacuzzi heeft een bedieningspaneel met led-weergave. Hij heeft een chloordrijver en een isolerend onderzeil. Ook heeft hij een opblaasbaar afdekzeil.

           Het heeft een hard watersysteem waardoor de buizen schoon blijven en er geen kalk in blijft zitten. Hij is geschikt voor 4 personen en heeft 120 bubblejets. De jacuzzi heeft een watercapaciteit van 795 liter en er zit 12 maanden garantie op.

           Helaas heeft deze opblaasbare jacuzzi wel enkele negatieve reviews, vandaar dat hij niet zo hoog in onze lijst staat.

           Pros
            Cons

             7. Intex Pure Spa Plus

             Intex Pure Spa Plus

             Met deze opblaasbare jacuzzi zul je pure ontspanning ervaren. Het enige wat je hoeft te doen is een keer op de knop te drukken en hem even op te zetten. Dit opzetten is na 10 minuten al gebeurd. Het is heerlijk om even lekker in de bubbels te zitten. Er zijn wel 140 gaten aan de onderkant, waar bubbels uit komen.

             Hij gebruikt een speciale techniek. Namelijk de Fiber-Tech techniek. Hierdoor is het materiaal van de opblaasbare jacuzzi enorm sterker. Waarschijnlijk sterker dan die van anderen. Als je dus op de rand gaat zitten zakt deze ook niet in. Hij heeft een ingebouwde waterontharder. Deze zorgt dat alle schadelijke mineralen, dus ook kalk worden opgevangen. Door dit is het water een stuk zachter voor jouw huid.

             Pros
              Cons

               8. Opblaasbare Jacuzzi Spa Bestway LAY-Z-SPA BAJA

               Opblaasbare Jacuzzi Spa Bestway LAY-Z-SPA BAJA

               Met deze jacuzzi zul je op warme dagen heerlijk kunnen ontspannen. Hij is heel licht dus ook makkelijk te vervoeren. Hij is makkelijk op te zetten. Het enige wat je moet doen, is de jacuzzi opblazen. Je zult hier zeker veel plezier mee beleven. Deze opblaasbare jacuzzi staat stevig en gaat jaren mee. Ook gaat hij niet snel kapot.

               De verwarmingsfunctie is het bubbelbad is automatisch getimed. Hij zorgt ervoor dat de hele jacuzzi verwarmd is en niet alleen een gedeelte. Het waterfiltersysteem zorgt ervoor dat het water schoon blijft. Dit is fijn, omdat je dan niet zelf het water de hele tijd schoon moet maken. De hoogste temperatuur die hij kan bereiken is 40 graden. Hij heeft een massagebad die binnen no time aan staat. Je kunt hem makkelijk meenemen voor wanneer je deze een keer moet vervoeren.

               Pros
                Cons

                 9. Netspa Montana 4-Persoons Opblaasbare Spa

                 Netspa Montana 4-Persoons Opblaasbare Spa

                 Als je liever geen bubbels heeft, kun je deze opblaasbare jacuzzi bedienen met het ingebouwd, elektrische bedieningspaneel. Hij heeft een krachtige filter- en verwarmingssysteem. Het motorblok heeft drie standen, verwarmen, massage en filteren. Binnen 30 tot 60 minuten is het water in je jacuzzi al helemaal gefilterd. Hij wordt verwarmd met een snelheid van ongeveer 2°C per uur, dan duurt het dus ongeveer 5 uur totdat het water 10 graden warmer is.

                 Het opzetten van deze opblaasbare jacuzzi is echt heel makkelijk. Je hoeft de jacuzzi alleen op het meegeleverde grondzeil uit te spreiden en dan kun je hem door het motorblok op laten pompen. Vul de opblaasbare jacuzzi daarna met water. Opzetten is eenvoudig! Spreid de jacuzzi op het meegeleverde grondzeil en laat het oppompen door het motorblok. Koppel het motorblok vervolgens op de juiste manier en vul de jacuzzi met water. Er zit een beveiligde vergrendeling met speciale gespen op, kinderslot en extra veiligheidsschakelaar.

                 Pros
                  Cons

                   10. Intex PureSpa Bubble Greywood

                   Intex PureSpa Bubble Greywood

                   Wij weten zeker dat je met de PureSpa bubble Greywood opblaasbare jacuzzi van intex de beste ervaring gaat beleven. Je beleeft de beste spa-ervaring gewoon in je eigen tuin. Hoe vet is dat? Je hebt een bubbelmassage door de 100 heerlijke bubbels die vanuit de bodem naar boven schieten. Ook houdt dit het water warm en het houdt jou comfortabel.

                   Hij heeft een doorsnede van 196 centimeter en is dus een echte luxe. Hij heeft een geweldige kleur, namelijk een houtlook. Door deze uitstraling past hij prima bij jouw buitenomgeving. Hij is speciaal voor vier personen en je kunt hem heel makkelijk aan en uit zetten met het elektrische bedieningspaneel. Je kunt hem ook heel makkelijk op zetten. De opblaasbare jacuzzi is voor vier personen. Ben je bang dat hij in de winter teveel ruimte inneemt? Maak je geen zorgen! Je kunt hem namelijk heel makkelijk opvouwen.

                   Pros
                    Cons

                     11. Lay-Z Spa St. Moritz xl Opblaasbare Jacuzzi

                     Lay-Z Spa St. Moritz xl Opblaasbare Jacuzzi

                     Dit model van Lay Z spa is een xl. Hij is dus lekker groot. Er zijn wel 140 bubbels die vanuit de bodem naar beneden geschoten worden. Deze zorgen voor een geweldige massage van bubbels. Omdat hij zo groot is, kunnen hier ook vijf tot 7 personenen in. Geweldig voor een groter gezin dus. De opblaasbare jacuzzi is aan de binnen- en buitenkant dezelfde kleur bruin. Je hebt een tuin van 266 centimeter breed nodig om deze spa goed te kunnen plaatsen. Hierbij is het motorblok meegeteld. Het is dus af te raden hem in een kleinere tuin te zetten.

                     De muren van deze opblaasbare jacuzzi zullen niet doorzakken. Dit is fijn, omdat het heerlijk is hier heerlijk tegenaan te leunen. Je moet er overigens niet op gaan zitten, maar dat is sowieso niet de bedoeling van een opblaasbare jacuzzi. De spa’s in het bad kunnen twee dingen tegelijk. Ze kunnen namelijk bubbelen en het bad verwarmen. Ook is er een motorblok. Deze kun je loskoppelen. Hij heeft een spa pomp die het water filtert en opblaast. Je hoeft niet bang te zijn dat je te weinig opbergruimte hebt. Hij is namelijk makkelijk op te bergen.

                     Pros
                      Cons

                       Waar op letten bij het kopen van een opblaasbare jacuzzi?

                       Opblaasbare jacuzzi’s van goede kwaliteit kun je al vanaf de €320,- kopen. Helaas is het zo dat als je er een voor een enorm lange tijd in uw tuin wilt hebben, de prijzen tot duizenden euro’s stijgen. Opblaasbare jacuzzi’s zijn geweldig voor in de zomer. Wij raden je aan om bij koudere weersomstandigheden de jacuzzi binnen te zetten of helemaal te verpakken. Als je de opblaasbare jacuzzi het hele jaar door wilt gebruiken, is het handig om meer uit te geven aan een hard-shell jacuzzi. Dat is dus een jacuzzi met een hardere rand. Deze zijn beter geïsoleerd. Ook kunnen ze zelfs gebruikt worden als de temperatuur het vriespunt naderen.


                       Wat kun je met een opblaasbare jacuzzi?

                       Sommigen mensen willen er een gewoon om te relaxen of voor het plezier. Bijvoorbeeld een gezellige afsluiting na een barbecue of een diner met familie. Anderen willen hier dagelijks gebruik van maken om gewoon even helemaal niets te hoeven doen en te ontspannen. Voor mensen met artritis en reuma is het ook fijn om dagelijks in de jacuzzi te zitten. Bedenk goed waarom je er een koopt
                       Als je er gewoon een wilt voor de ontspanning, is een opblaasbare jacuzzi een goede keuze. Als u een vaste jacuzzi wilt, kunt u beter voor een andere gaan. 9 van de 10 keer zijn deze wel stukken duurder.


                       Wat is de beste plek voor mijn opblaasbare jacuzzi?

                       Gaat je jacuzzi binnen of buiten? De installatie van een jacuzzi binnenshuis heeft allerlei gevolgen. Je zou rekening moeten houden met zaken zoals vochtigheid. Hierdoor moeten afzuigventilatoren worden geïnstalleerd. Ook moeten er dan gladde vloeren en elektrische dingen aangelegd en aangesloten worden. Dit kun je een professional beter laten doen. Kleinere bubbelbaden lopen bijvoorbeeld uit een standaard 13 ampère stopcontact. Maar grotere bubbelbaden hebben hun eigen stroomtoevoer nodig om de benodigde stroom te kunnen leveren.

                       Buiten zit je met bladeren, regen en de kou. Zolang je ervoor zorgt dat je een geïsoleerde afdekking gebruikt hoeft je zich over de kou al geen zorgen te maken. Als je met de schoonmaak gewoon de instructies van de fabrikant opvolgt, hoef je hier ook geen zorgen meer over te maken.

                       Bubbelbaden moeten vaak werken op externe filters en pompen. Hierdoor zullen ze niet altijd zo netjes in een hoek van een terras passen. Als je er een wilt die er beter uit ziet, die je het hele jaar door op zijn plaats kunt laten staan. Dan is een hard-shell model de kosten zeker waard, omdat deze de pompen en filters in de buitenschaal ontwikkelen.


                       Wat kost een opblaasbare jacuzzi?

                       De prijs verschilt heel erg in wat voor opblaasbare jacuzzi je koopt. Let wel goed op de elektriciteit rekeningen en water kosten! Het is belangrijk om je jacuzzi 24/7 warm te houden. Dus grotere jacuzzi’s zullen meer kosten. Als je in een kouder deel van een Land woont, is het ook automatisch duurder. Gelukkig is het mogelijk om de temperatuur te verlagen als je de opblaasbare jacuzzi niet in gebruik hebt. Als je dat doet, moet je hem een of twee uur voor gebruik wel weer op de gewenste temperatuur zetten. Je moet er rekening mee houden dat je sowieso een euro per dag aan de jacuzzi moet besteden. Wil je geld besparen? Kijk dan hier: https://tuinboel.nl/veelgestelde-vragen/geld-besparen-met-een-opblaasbare-jacuzzi


                       Wat is een goede opblaasbare jacuzzi?

                       Na uren onderzoek zijn wij uitgekomen op de Intex Pure Spa Bubble Therapy. Dit is een opblaasbare jacuzzi met erg goede isolatie, zodat jij niet te veel energie kosten hoeft te betalen. Ook heeft deze opblaasbare jacuzzi alle luxe die je maar kunt wensen. Daarom is dit onze nummer 1 van dit moment.

                       Wanneer is het een goede opblaasbare jacuzzi?

                       Een goede opblaasbare jacuzzi moet over enkele dingen beschikken. Wij letten hier bijvoorbeeld op of de opblaasbare jacuzzi wel goed geïsoleerd is, zodat jij niet teveel betaald. Ook het aantal jets dat er in zit kan erg belangrijk zijn. Natuurlijk moet een opblaasbare jacuzzi ook een beetje over luxe beschikken. En niet te vergeten, hij moet ook nog stevig zijn!


                       Bekijk ook: Beste hottub voor in de tuin


                       Bron: https://www.expertreviews.co.uk/outdoor/1408112/best-hot-tubs

                       Was dit artikel behulpzaam?

                       Geef een reactie

                       Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *