Beste opblaasbare jacuzzi van 2023

Op zoek naar de beste opblaasbare jacuzzi van 2023? Zou het niet heerlijk zijn om in de zomer in een jacuzzi te zitten. Lekker even bubbelen in je nieuwe jacuzzi met je vrienden of familie. Maak van je eigen tuin een luxe resort! Natuurlijk is dit wel zo’n aankoop die je in een keer goed moet doen. Daarom gaan wij je vandaag helpen de juiste beslissing te nemen.

Na veel zoeken en lezen zijn wij erachter gekomen dat het niet alleen gaat om verlichting en bubble-jets. Er zijn veel dingen waar je rekening mee moet houden. Wij hebben ervoor gezorgd dat je dit niet verder hoeft te onderzoeken. De beste opblaasbare jacuzzi van 2023 staat namelijk hier in dit lijstje!


Om nog specifieker te zijn, hebben wij verschillende lijstjes gemaakt om de beste opblaasbare jacuzzi voor jou te vinden. Dit zijn de beste opblaasbare jaccuzi’s voor x aantal personen


Dit zijn alle opblaasbare jacuzzi’s die we behandelen


Beste opblaasbare jacuzzi: dit is onze top 11

In de zoektocht naar de beste opblaasbare jacuzzi ben je waarschijnlijk langs veel verschillende jacuzzi’s gekomen. Je hebt jacuzzi’s in verschillende soorten en maten. Er zijn ook een hoop verschillende features zoals jets.

Maar geen nood! Wij hebben de beste opblaasbare jacuzzi’s hier op een rijtje. We hebben gekeken naar de features, prijs en reviews. Hieruit hebben we een Top 11 gemaakt.

Dit zijn de 11 beste opblaasbare jacuzzi’s van 2023:


1. Intex Pure Spa Bubble Therapy: Het beste voor bubbeltherapie

Intex Pure Spa Bubble Therapy: Het beste voor bubbeltherapie

Op nummerrr 1 hebben wij staan, de Intex Pure Spa. Je hebt ongetwijfeld deze opblaasbare jacuzzi voorbij zien komen. Dat komt namelijk, omdat dit een van de beste opblaasbare jacuzzi’s is die je echt moet hebben! Dit is de Lamborghini en de Gucci van opblaasbare jacuzzi’s. Met deze opblaasbare jacuzzi kun je echt lekker thuis komen. Zie jij jezelf al zitten met een glas champagne in deze jacuzzi?

Laten we het wat hebben over wat deze opblaasbare jacuzzi allemaal kan en heeft. Er zit namelijk in deze opblaasbare jacuzzi een hoop dingen die erg handig zijn! In de jacuzzi zit een ingebouwde biedinginspaneel, zodat je je favoriete temperatuur kan kiezen tussen de 20 en 40 graden. Ook heeft deze opblaasbare jacuzzi de beste isolatie die je maar kunt hebben. Dit is dan weer goed voor je energie rekening. Waar veel mensen last van hebben, is dat ze wegzakken in een jacuzzi. Gelukkig heb je daar geen last van in deze opblaasbare jacuzzi. Hij is gemaakt, zodat jij genoeg steun hebt! Wil jij je tuin tot een luxe resort maken? Dan kan onze lievelings opblaasbare jacuzzi, niet ontbreken! Ohja, bij bestelling via de link hieronder. Krijg je ook een afdekzeil erbij.

De jacuzzi heeft een afmetingen van 195 x 196 x 71 cm. Hij weegt 49kg en de maximale is watercapiciteit is tussen de 795 en 1098 liter.

Bekijk de volledige review van Intex Octagonale Pure Spa


2. Lay-Z-spa Palm springs Opblaasbare jacuzzi

Lay-Z-spa Palm springs Opblaasbare jacuzzi

Op nummer 2 hebben we de Lay-Z-spa Palmp Springs Opblaasbare Jacuzzi. Deze opblaasbare jacuzzi voor 4 tot 6 personen, zit erg comfortabel. De wanden zijn gemaakt van TriTech voor extra stevigheid. Met de Lay-Z-spa Palm Spring heb je 120 airjets rondom de jacuzzi. Ook zit er in deze jacuzzi een automatische start stop systeem, die ervoor zorgt dat de jacuzzi goed op temperatuur blijft. Dit kun je bedienen met de controle panel die erg handig is natuurlijk! In de jacuzzi zit een geïsoleerde bodem, deze bodem zorgt ervoor dat je energie rekening minder word. Al met al is dit een erg goede opblaasbare jacuzzi!

Dit is relatief een goedkope opblaasbare jacuzzi met erg veel functies. Als je budget niet erg hoog is, dan zou ik eens kijken naar deze jacuzzi!


3. Lay-Z-Spa Vegas Hot Tub: Beste budget opblaas jacuzzi

Lay-Z-Spa Vegas Hot Tub: Beste budget opblaas jacuzzi

De Lay-Z-Spa Vegas is de goedkoopste opblaasbare jacuzzi in onze lijst. Dat zie je wel aan het feit dat hij er minder goed uitziet. Hij staat in onze lijst, omdat de reviews wel heel goed waren. Dan spreken we ook nog over reviews van meerdere websites. Deze opblaasbare jacuzzi moet niet permanent in je tuin staan. Zulke jacuzzi’s hebben veel voordelen. Je hoeft je geen zorgen te maken over de schoonmaak. Mocht je deze in de koudere dagen willen gebruiken, heb je hem zo opgezet. Er wordt zelfs een DVD-opstelling en onderhoudsgids meegeleverd. Het water in deze opblaasbare jacuzzi kan verwarmd worden tot wel 40˚C. Hij heeft ook een functionerend jetsysteem en hij is gemaakt voor vier tot zes personen. Hij is de perfect opblaasbare jacuzzi voor je als je hem niet heel vaak wilt gebruiken.

De opblaasbare jacuzzi heeft een afmeting van 196 x 196 x 61 centimeter. Hij heeft een gewicht van 41 kg en de maximale watercapaciteit is 935 liter.

Bekijk de volledige review van Lay-Z-Spa Vegas opblaasbare jacuzzi


4. Silver Cloud 4, opblaasbaar ronde jacuzzi

Silver Cloud 4, opblaasbaar ronde jacuzzi

Deze jacuzzi is snel en makkelijk in elkaar te zetten, de pomp en de verwarming zijn in de opblaasbare jacuzzi verwerkt. Het warmste wat het water in de jacuzzi kan is 42 °C.

Hij heeft een ingebouwd filtersysteem wat u veel minder werk kost. De reparatieset die er bij wordt geleverd zorgt ervoor dat je niet de hele tijd mensen hoeft te bellen als er iets mis is en dit ook zelf kunt repareren. Hij kan 700 liter houden en filtert 1320 liter per uur. Hij heeft 118 luchtstralen en de verwarming verwarmt 600 tot 750 liter per uur. Er zit ook een dekzeil bij.

Een vuile filter kan het water vervuilen, zorg er dus altijd voor dat deze schoon is. Ook kan dit schade veroorzaken tijdens het verwarmen van het water. Het is verstandig om de filter minstens een keer per week schoon te maken. Als er nog vuil of verkleuring overblijft, raden wij aan de patroonfilter te vervangen.

Bekijk de volledige review van de Silver Cloud 4


5. Spa Pool Opblaasbare jacuzzi

Spa Pool Opblaasbare jacuzzi

Deze opblaasbare jacuzzi voelt precies hetzelfde als een normaal bubbelbad. Het enige verschil is dat de buitenkant van de opblaasbare jacuzzi iets zachter aanvoelt. Je hebt hem in minder dan een kwartier opgezet. Hij heeft een luchtpomp die de jacuzzi automatisch opzet. Hierdoor kun je dus meteen van een heerlijke jacuzzi genieten. Wanneer je de opblaasbare jacuzzi af wilt breken heb je dit ook zo gedaan. Hij is makkelijk op te vouwen dus neemt daarna ook niet veel ruimte in beslag. Het leukste is nog dat er bubbels in zitten.

Je kunt hem heel makkelijk gebruiken. Hij heeft ook geen speciale aansluiting nodig. Hij is gemaakt van PVC. Hierdoor is de jacuzzi heel sterk en duurzaam. De opblaasbare jacuzzi heeft een hoge ruggensteun, zodat je hier lekker tegen aan kunt leunen. De maximale temperatuur is 42 graden.


6. Intex 28414 Jacuzzi Pure Spa bubble therapy

Intex 28414 Jacuzzi Pure Spa bubble therapy

Intex is de eerste opblaasbare jacuzzi met een Fiber-Tech constructie. Hij heeft een goede kwaliteit en staat stabiel. Het is ook makkelijk op te zetten, zo ben je er geen uren mee bezig. Dankzij het 0.7 mm dikke gelamineerde PVC is hij enorm sterk. Als je de Intex jacuzzi op hebt geblazen, kunnen er vier personen op de rand zitten zonder dat de rand inzakt.

De pomp filtert ongeveer 1740 liter water per uur. Deze opblaasbare jacuzzi heeft een bedieningspaneel met led-weergave. Hij heeft een chloordrijver en een isolerend onderzeil. Ook heeft hij een opblaasbaar afdekzeil.

Het heeft een hard watersysteem waardoor de buizen schoon blijven en er geen kalk in blijft zitten. Hij is geschikt voor 4 personen en heeft 120 bubblejets. De jacuzzi heeft een watercapaciteit van 795 liter en er zit 12 maanden garantie op.

Helaas heeft deze opblaasbare jacuzzi wel enkele negatieve reviews, vandaar dat hij niet zo hoog in onze lijst staat.


7. Intex Pure Spa Plus

Intex Pure Spa Plus

Met deze opblaasbare jacuzzi zul je pure ontspanning ervaren. Het enige wat je hoeft te doen is een keer op de knop te drukken en hem even op te zetten. Dit opzetten is na 10 minuten al gebeurd. Het is heerlijk om even lekker in de bubbels te zitten. Er zijn wel 140 gaten aan de onderkant, waar bubbels uit komen.

Hij gebruikt een speciale techniek. Namelijk de Fiber-Tech techniek. Hierdoor is het materiaal van de opblaasbare jacuzzi enorm sterker. Waarschijnlijk sterker dan die van anderen. Als je dus op de rand gaat zitten zakt deze ook niet in. Hij heeft een ingebouwde waterontharder. Deze zorgt dat alle schadelijke mineralen, dus ook kalk worden opgevangen. Door dit is het water een stuk zachter voor jouw huid.


8. Opblaasbare Jacuzzi Spa Bestway LAY-Z-SPA BAJA

Opblaasbare Jacuzzi Spa Bestway LAY-Z-SPA BAJA

Met deze jacuzzi zul je op warme dagen heerlijk kunnen ontspannen. Hij is heel licht dus ook makkelijk te vervoeren. Hij is makkelijk op te zetten. Het enige wat je moet doen, is de jacuzzi opblazen. Je zult hier zeker veel plezier mee beleven. Deze opblaasbare jacuzzi staat stevig en gaat jaren mee. Ook gaat hij niet snel kapot.

De verwarmingsfunctie is het bubbelbad is automatisch getimed. Hij zorgt ervoor dat de hele jacuzzi verwarmd is en niet alleen een gedeelte. Het waterfiltersysteem zorgt ervoor dat het water schoon blijft. Dit is fijn, omdat je dan niet zelf het water de hele tijd schoon moet maken. De hoogste temperatuur die hij kan bereiken is 40 graden. Hij heeft een massagebad die binnen no time aan staat. Je kunt hem makkelijk meenemen voor wanneer je deze een keer moet vervoeren.


9. Netspa Montana 4-Persoons Opblaasbare Spa

Netspa Montana 4-Persoons Opblaasbare Spa

Als je liever geen bubbels heeft, kun je deze opblaasbare jacuzzi bedienen met het ingebouwd, elektrische bedieningspaneel. Hij heeft een krachtige filter- en verwarmingssysteem. Het motorblok heeft drie standen, verwarmen, massage en filteren. Binnen 30 tot 60 minuten is het water in je jacuzzi al helemaal gefilterd. Hij wordt verwarmd met een snelheid van ongeveer 2°C per uur, dan duurt het dus ongeveer 5 uur totdat het water 10 graden warmer is.

Het opzetten van deze opblaasbare jacuzzi is echt heel makkelijk. Je hoeft de jacuzzi alleen op het meegeleverde grondzeil uit te spreiden en dan kun je hem door het motorblok op laten pompen. Vul de opblaasbare jacuzzi daarna met water. Opzetten is eenvoudig! Spreid de jacuzzi op het meegeleverde grondzeil en laat het oppompen door het motorblok. Koppel het motorblok vervolgens op de juiste manier en vul de jacuzzi met water. Er zit een beveiligde vergrendeling met speciale gespen op, kinderslot en extra veiligheidsschakelaar.


10. Intex PureSpa Bubble Greywood

Intex PureSpa Bubble Greywood

Wij weten zeker dat je met de PureSpa bubble Greywood opblaasbare jacuzzi van intex de beste ervaring gaat beleven. Je beleeft de beste spa-ervaring gewoon in je eigen tuin. Hoe vet is dat? Je hebt een bubbelmassage door de 100 heerlijke bubbels die vanuit de bodem naar boven schieten. Ook houdt dit het water warm en het houdt jou comfortabel.

Hij heeft een doorsnede van 196 centimeter en is dus een echte luxe. Hij heeft een geweldige kleur, namelijk een houtlook. Door deze uitstraling past hij prima bij jouw buitenomgeving. Hij is speciaal voor vier personen en je kunt hem heel makkelijk aan en uit zetten met het elektrische bedieningspaneel. Je kunt hem ook heel makkelijk op zetten. De opblaasbare jacuzzi is voor vier personen. Ben je bang dat hij in de winter teveel ruimte inneemt? Maak je geen zorgen! Je kunt hem namelijk heel makkelijk opvouwen.


11. Lay-Z Spa St. Moritz xl Opblaasbare Jacuzzi

Lay-Z Spa St. Moritz xl Opblaasbare Jacuzzi

Dit model van Lay Z spa is een xl. Hij is dus lekker groot. Er zijn wel 140 bubbels die vanuit de bodem naar beneden geschoten worden. Deze zorgen voor een geweldige massage van bubbels. Omdat hij zo groot is, kunnen hier ook vijf tot 7 personenen in. Geweldig voor een groter gezin dus. De opblaasbare jacuzzi is aan de binnen- en buitenkant dezelfde kleur bruin. Je hebt een tuin van 266 centimeter breed nodig om deze spa goed te kunnen plaatsen. Hierbij is het motorblok meegeteld. Het is dus af te raden hem in een kleinere tuin te zetten.

De muren van deze opblaasbare jacuzzi zullen niet doorzakken. Dit is fijn, omdat het heerlijk is hier heerlijk tegenaan te leunen. Je moet er overigens niet op gaan zitten, maar dat is sowieso niet de bedoeling van een opblaasbare jacuzzi. De spa’s in het bad kunnen twee dingen tegelijk. Ze kunnen namelijk bubbelen en het bad verwarmen. Ook is er een motorblok. Deze kun je loskoppelen. Hij heeft een spa pomp die het water filtert en opblaast. Je hoeft niet bang te zijn dat je te weinig opbergruimte hebt. Hij is namelijk makkelijk op te bergen.


Waar op letten bij het kopen van een opblaasbare jacuzzi?

Opblaasbare jacuzzi’s van goede kwaliteit kun je al vanaf de €320,- kopen. Helaas is het zo dat als je er een voor een enorm lange tijd in uw tuin wilt hebben, de prijzen tot duizenden euro’s stijgen. Opblaasbare jacuzzi’s zijn geweldig voor in de zomer. Wij raden je aan om bij koudere weersomstandigheden de jacuzzi binnen te zetten of helemaal te verpakken. Als je de opblaasbare jacuzzi het hele jaar door wilt gebruiken, is het handig om meer uit te geven aan een hard-shell jacuzzi. Dat is dus een jacuzzi met een hardere rand. Deze zijn beter geïsoleerd. Ook kunnen ze zelfs gebruikt worden als de temperatuur het vriespunt naderen.


Wat kun je met een opblaasbare jacuzzi?

Sommigen mensen willen er een gewoon om te relaxen of voor het plezier. Bijvoorbeeld een gezellige afsluiting na een barbecue of een diner met familie. Anderen willen hier dagelijks gebruik van maken om gewoon even helemaal niets te hoeven doen en te ontspannen. Voor mensen met artritis en reuma is het ook fijn om dagelijks in de jacuzzi te zitten. Bedenk goed waarom je er een koopt
Als je er gewoon een wilt voor de ontspanning, is een opblaasbare jacuzzi een goede keuze. Als u een vaste jacuzzi wilt, kunt u beter voor een andere gaan. 9 van de 10 keer zijn deze wel stukken duurder.


Wat is de beste plek voor mijn opblaasbare jacuzzi?

Gaat je jacuzzi binnen of buiten? De installatie van een jacuzzi binnenshuis heeft allerlei gevolgen. Je zou rekening moeten houden met zaken zoals vochtigheid. Hierdoor moeten afzuigventilatoren worden geïnstalleerd. Ook moeten er dan gladde vloeren en elektrische dingen aangelegd en aangesloten worden. Dit kun je een professional beter laten doen. Kleinere bubbelbaden lopen bijvoorbeeld uit een standaard 13 ampère stopcontact. Maar grotere bubbelbaden hebben hun eigen stroomtoevoer nodig om de benodigde stroom te kunnen leveren.

Buiten zit je met bladeren, regen en de kou. Zolang je ervoor zorgt dat je een geïsoleerde afdekking gebruikt hoeft je zich over de kou al geen zorgen te maken. Als je met de schoonmaak gewoon de instructies van de fabrikant opvolgt, hoef je hier ook geen zorgen meer over te maken.

Bubbelbaden moeten vaak werken op externe filters en pompen. Hierdoor zullen ze niet altijd zo netjes in een hoek van een terras passen. Als je er een wilt die er beter uit ziet, die je het hele jaar door op zijn plaats kunt laten staan. Dan is een hard-shell model de kosten zeker waard, omdat deze de pompen en filters in de buitenschaal ontwikkelen.


Wat kost een opblaasbare jacuzzi?

De prijs verschilt heel erg in wat voor opblaasbare jacuzzi je koopt. Let wel goed op de elektriciteit rekeningen en water kosten! Het is belangrijk om je jacuzzi 24/7 warm te houden. Dus grotere jacuzzi’s zullen meer kosten. Als je in een kouder deel van een Land woont, is het ook automatisch duurder. Gelukkig is het mogelijk om de temperatuur te verlagen als je de opblaasbare jacuzzi niet in gebruik hebt. Als je dat doet, moet je hem een of twee uur voor gebruik wel weer op de gewenste temperatuur zetten. Je moet er rekening mee houden dat je sowieso een euro per dag aan de jacuzzi moet besteden. Wil je geld besparen? Kijk dan hier: https://tuinboel.nl/veelgestelde-vragen/geld-besparen-met-een-opblaasbare-jacuzzi


Wat is een goede opblaasbare jacuzzi?

Na uren onderzoek zijn wij uitgekomen op de Intex Pure Spa Bubble Therapy. Dit is een opblaasbare jacuzzi met erg goede isolatie, zodat jij niet te veel energie kosten hoeft te betalen. Ook heeft deze opblaasbare jacuzzi alle luxe die je maar kunt wensen. Daarom is dit onze nummer 1 van dit moment.

Wanneer is het een goede opblaasbare jacuzzi?

Een goede opblaasbare jacuzzi moet over enkele dingen beschikken. Wij letten hier bijvoorbeeld op of de opblaasbare jacuzzi wel goed geïsoleerd is, zodat jij niet teveel betaald. Ook het aantal jets dat er in zit kan erg belangrijk zijn. Natuurlijk moet een opblaasbare jacuzzi ook een beetje over luxe beschikken. En niet te vergeten, hij moet ook nog stevig zijn!


Bekijk ook: Beste hottub voor in de tuin


Bron: https://www.expertreviews.co.uk/outdoor/1408112/best-hot-tubs

Was dit artikel behulpzaam?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.