TuinBoel.nl

De beste tuinartikelen van 2020 – 2023

Beste schommel voor in de tuin van 2024

Wat is leuker om te doen dan lekker te schommelen. Het leukste is dat u het helemaal zelf kan doen, daardoor is een schommel perfect vermaak. Lekker in het lentezonnetje schommelen en uitrusten. Volgens ons heeft u van een schommel het hele jaar plezier. Er is een heel groot aanbod in het assortiment van schommels. Helaas is ook op dit vlak niet alles even veilig. Om deze reden hebben wij en top 5 van de beste schommels gemaakt.


1. KBT Nestschommel Swibee

Deze schommel komt binnen in verschillende delen en deze moet u dus zelf in elkaar zitten. In deze schommel kunt u liggen of zitten. Hij is beschikbaar in de kleuren groen en blauw. Deze schommel is exclusief schommelhaken dus deze moet u er nog bij bestellen of deze heeft u al heel toevallig in huis. Tevens kunt u bij deze schommel zelf kiezen waar u hem ophangt. Aan een frame, een boom of misschien zelfs in huis. De meeste recensies zijn dat hij de juiste omvang heeft, makkelijk op te zetten, goede kwaliteit, grappig en veel mensen hebben er eindeloos speelplezier van.

De diameter van de schommel is 98 centimeter. De dikte van het touw is 1 cm. De maximale belasting waarop je veilig kunt schommelen is 100 kg, dit zijn dus gemiddeld 2 kinderen. Het zitvlak is waterafstotend en zo is deze schommel ook handig voor jonge kinderen. Om het makkelijker voor u te maken hebben wij beide links toegevoegd de kleur van de knop staat voor de link van de kleur.


2. Schommelzitje KBT

De schommel is super traditioneel en toch zeer veilig en sterk. Het fijne is dat schommel klein is en dus makkelijk op te bergen als hij even niet van pas komt. Deze schommel is gemakkelijk te bevestigen aan bijvoorbeeld een boom. Deze schommel wordt aangeraden van 3 tot 10 jaar. De meeste mensen vinden hem makkelijk op te zetten, veilig en zeggen dat u er met meer dan 70 kilogram op kan dit laatste is mogelijk, maar raden wij niet aan want daar is de schommel niet op gemaakt.

De breedte van deze schommel 44,8 centimeter breed en heeft een lengte 17,8 centimeter. Deze schommel is niet dik dus u kunt hem makkelijk opbergen. Hij is namelijk 2,6 centimeter dik. Hierbij hoeft u niet te verwachten dat hij niet veilig of comfortabel is. Hij heeft een stalen onder kant bedekt met een rubberen laag. Het touw dikte is 1 centimeter en de lengte van het touw is 185 cm. De schommel kan veilig het gewicht van maximaal 70 kg dragen.


3. Outdoor playmat schommel

Dit schommeltoestel is weer in een ronde vorm, door deze vorm kunt u er op liggen, zitten of ieder houding aannemen die u fijn vind. Deze schommel is zo gemaakt dat u er zelfs met zijn tweeën op kan zitten voor ultiem speel plezier. Met zo een comfortabele schommel kunt u het hele jaar door lekker buiten of binnen schommelen. De mensen beoordelen hem met dat hij een goede kwaliteit heeft, makkelijk om op te zetten, leuke vormgeving en kan voor uren aan speelplezier zorgen.

Met deze schommel kunt u verwachten dat hij tot de 100 kilogram veilig dracht. Hij heeft een diameter van 100 centimeter en bestaat uit staal met een laag van geëxpandeerd polyethyleen. Het ophang touw is 1 cm dik. Het gewicht van de schommel zelf is 3,28 kilogram. De hoogte van de schommel is 6,5 centimeter en daarmee nog redelijk goed op te bergen als hij op dat moment niet van pas komt.


4. Trapeze schommel

Dit soort schommels vindt u niet alleen in het circus, maar deze zijn ook super leuk voor de turners en turnsters onder ons. Op deze schommel kunt u al uw acrobatische trucjes oefenen maar ook gewoon lekker hangen en schommelen. De mening van mensen is dat hij degelijk oogt, goed stevige bevestigingsringen heeft, er wordt gesproken over een goede kwaliteit en de juist aangegeven omvang, hij is makkelijk op te zetten en bied eindeloos speelplezier. Vooral omdat u op deze schommel uw eigen trucjes en acrobatische houdingen kan bedenken en uitvoeren.

Deze schommel of eerder trapeze weegt 1 kilo. Hij is vormgegeven in de kleur bruin met rode ringen, het hout is een vorm van hardhout. De aanbevolen leeftijd voor veilig speelplezier bevindt zich tussen de 6 en 12 jaar. De trapeze heeft een lengte van 58 centimeter en het stok gedeelte heeft een diameter van 3,5 centimeter. Hij wordt geleverd met een ophang touw deze heeft een lengte van 160 centimeter en bevestigingsringen.


5. Schommelzit kunststof

Deze stoere schommel is verkrijgbaar in twee stoere felle kleuren namelijk roze en limoen groen. Deze schommel kunt u bevestigen aan een speeltoestel, schommelpaal of een boom. Deze super kleurrijke schommel is ook nog enorm licht omdat hij gemaakt is van kunststof, dit maakt hem zeker niet minder veilig. Hij wordt door de mensen aangeprezen als een fijne en makkelijk ophangbaren schommel, hij is van goede kwaliteit en komt binnen met de juist aangegeven omvang, hij heeft een mooi vormgeving, een sprankelende kleur en deze schommel zorgt ook voor uren speelplezier in de frisse buitenlucht.

De schommel wordt aangeraden voor een leeftijdsgroep tussen de 3 en 12 jaar. Hij is zoals eerder al vermeld gemaakt van kunststof en heeft een gewicht van 0,847 kilogram. Deze schommel heeft een TüV keurmerk. De lengte van de schommel 43 centimeter, de breedte van de schommel is 17 centimeter en hij is 9 centimeter dik hierdoor kunt u ook deze makkelijk opslaan als hij buiten gebruik is. De touwdikte is 1 centimeter en de lengte van het touw is 1,9 meter.


Waar moet u om denken bij het kopen van een schommel?

Denk aan het maximale gewicht dat de schommel veilig kan dragen en houd u hier ook aan. Kijk naar de aanbevolen leeftijd die wordt aangegeven bij de schommel. Pas ook goed op uw zelf en uw kind tijdens het schommelen want er kunnen vervelende ongelukken mee gebeuren.

Was dit artikel behulpzaam?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *