TuinBoel.nl

De beste tuinartikelen van 2020 – 2023

Het beste en leukste buitenspeelgoed van 2024

U kent het wel kinderen die zich gedragen als stuiterballen. Ze moeten nodig hun energie kwijt buiten. Maar ze willen alleen maar binnen zitten en gamen. Speciaal daarvoor hebben we deze lijst opgesteld. Met verschillende keuzes die voor alle kinderen leuk zijn.

We begrijpen dat de kinderen op een gegeven moment wel genoeg krijgen van een bal. Alle spellen zijn wel eens gedaan en beginnen een beetje saai te worden. Dit is het punt dat het tijd is voor iets nieuws. Heeft u geen inspiratie? Kijk dan zeker verder!


1. Black Dragon Stunt Scooter

Deze step van black dragon is het leukste speelgoed voor uw stoere kind. Met deze step kan hij of zij naar een skatebaan of gewoon door de wijk steppen en trucs oefenen. Het is verstandig om voor de beginner wel bescherming aan te schaffen. Hij is van aluminium gemaakt en kan wel 100kg aan.

De recensies over deze step zijn zeer positief. De klanten zijn vooral tevreden over de kwaliteit en de prijs in verhouding daarvan. Deze step is ook zeker niet al te duur een gaat een lange tijd mee.

Voordelen en nadelen

De step is van goede kwaliteit en gaat zeer lang mee. Hij is sterk en gaat niet snel kapot. Toch moet u eens in de zoveel tijd checken of alle schroeven nog goed vast zitten want die kunnen af en toe los gaan zitten.


2. Move Adam Inlineskates

Deze skeelers van Move zijn ideaal om lekker mee buiten te spelen. Hij is in verschillende kleuren en maten leverbaar en heeft een stoer uiterlijk. Skeelers zijn ideaal om een beter te leren schaatsen en ze zorgen voor een betere balans van uw kind.

Kopers zijn tevreden met dit product en geven hem over het algemeen vaak 4 sterren. Hij is stevig, niet al te zwaar en is verstelbaar. De kleurkeuze is ruim dus er is een perfecte kleur voor iedereen.

Voordelen en nadelen

Het grootste voordeel is zeker de ruime keuze aan maten en kleur. De wieltjes rollen goed en ze gaan niet snel kapot. Hij is verstelbaar en heeft verschillende soorten sluitingen. Het zooltje aan de binnenkant verschuift een klein beetje en bescherming zit niet bij inbegrepen. Maar verder zijn deze skeelers van topkwaliteit.


3. Street Surfing Penny Board

Dit penny board van Street Surfing is geschikt voor jongens en meiden. Een penny board is vergelijkbaar met een skateboard. Penny board zijn vaak gemaakt van een hard plastic. Ook hebben ze vaak dikkere wielen dan een skateboard.

Dit product wordt aangeraden door veel mensen vanwege de goede kwaliteit. Ook is de prijs niet belachelijk hoog. Hij heeft een leuk ontwerp en heeft een vrolijk uiterlijk.

Voordelen en nadelen

De grootste voordelen zijn toch echt de kwaliteit en het uiterlijk. Het eindeloze speelplezier is natuurlijk ook belangrijk. Ook bij dit product is het jammer dat er geen bescherming is inbegrepen. Maar die kunt u er gewoon bij bestellen.

Bekijk voor meer boards op boardreviews.nl


4. Clown stoepkrijt

Stoepkrijt is het meest voor de hand liggende buitenspeelgoed. Maar toch is het echt een grote aanrader. Voor groot en klein is stoepkrijt ideaal om mee te spelen. De ´kunst´ die ermee gemaakt kan worden is eindeloos. Daarom is dit het ideale buitenspeelgoed voor alle leeftijden.

Klanten zijn vooral tevreden over de goede kwaliteit van dit krijt. Het heeft een goed pigment en veel verschillende kleuren. Ook de emmer is stevig en ideaal om mee te nemen.

Voordelen en nadelen

Dit stoepkrijt heeft een goed pigment ook breekt het niet snel af. Wanneer het regent is het stoepkrijt grotendeels verdwenen en kunnen er weer nieuwe creaties gemaakt worden. De emmer is sterk en van goede kwaliteit. Ook is de brede kleurkeuze een groot voordeel.


5. Eenwieler Physionics

U kent het wel, de welbekende éénwieler. Het is leuk voor de wat oudere kinderen om hun balans op proberen te bewaren. Het rijden op een eenwieler is niet eenvoudig te leren, maar daarna verleert u het ook niet meer. 

De recensies over deze éénwieler waren HHEEEELLL positief. De prijs kwaliteit verhouding is prima. De kwaliteit is goed en hij zit comfortabel. Hij voldoet aan alle verwachtingen die de kopers hebben.

Voordelen en nadelen

Deze éénwieler is gemakkelijk van hoogte te verstellen. De band is stevig en hij beschadigd niet snel. Ook is er een standaard inbegrepen waar de éénwieler op kan steunen als uw kind hem niet gebruikt. Er zijn verder geen grote nadelen die we kunnen noemen dus het is gewoon weg een topproduct.


Was dit artikel behulpzaam?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *