TuinBoel.nl

De beste tuinartikelen van 2020 – 2023

Beste mini voetbaldoeltjes voor in de tuin van 2024

Voetbal is geweldig om met vrienden naar te kijken en natuurlijk ook om te spelen, maar als u wilt voetballen heeft u een doeltje nodig. Zonder doeltje komt u niet ver. Het zou jammer zijn als u niet zou kunnen voetballen, omdat u geen doeltjes in de buurt heeft.

Een groot voetbaldoel zou natuurlijk geweldig zijn, maar die zijn voor de meeste van ons buiten het budget en ook nog eens te groot, waardoor ze niet in de tuin passen. Dit is de rede dat wij hebben besloten een artikel te maken over de beste mini voetbaldoeltjes van 2024. Mini voetbaldoeltjes passen perfect in elke tuin. Hiermee kunt u een potje voetbal spelen wanneer u maar wil.


1. Exit Maestro Goal Voetbaldoeltje

De stijlvolle Exit Maestro past in elke tuin, groot en klein. Dit mini voetbaldoeltje wordt standaard geleverd met een trainingsscherm met gaten. Dit is eigenlijk gewoon een doeltje waarmee je kan trainen en kan voetballen, 2 in een dus.

De Exit Maestro is 180 cm lang, 120 cm hoog en 60 cm diep.

Het trainingsscherm dat meegeleverd wordt is een scherm dat u voor uw doeltjes hangt, in dit scherm zitten gaten en daar moet u in proberen te schieten. Hiermee kunt u goed aan uw vrije trappen en penalty’s werken. Vastgemaakt met grondankers, waardoor hij heel stevig staat zal hij niet omvallen.


2. SportX Voetbaldoel

U kunt de SportX dubbelklappen waardoor u hem makkelijk op kunt ruimen en op kunt zetten. Hij heeft een stevig net en aan het net zit een stevige mouw waardoor u hem makkelijk over de buizen kunt schuiven. De kinderen zullen hier heerlijk mee voetballen en met leuk herinneringen op terugkijken. Hij heeft een goede kwaliteit en kan zo jaren meegaan.

Deze minidoel heeft een lengte van 180 cm, een diepte van 91cm en een hoogte van 120 cm.

Het doel heeft de perfecte grootte, een goede kwaliteit, een goed net en stevige buizen. Als u hem op wilt ruimen hoeft u hem alleen maar in te klappen en in het schuurtje te leggen en als u hem dan weer nodig heeft, hoeft u hem er alleen maar uit te halen en is hij binnen 3 minuten opgezet. De kinderen zullen hier vele malen leuke partijtjes mee spelen.


3. Dunlop Voetbaldoelen

De Dunlop voetbaldoelen kunnen plat worden opgevouwen waardoor u ze als u ze niet gebruikt achter een kast of onder een bed kunt schuiven. Ze zijn ook heel makkelijk op te zetten waardoor u binnen 5 minuten bezig bent met een wedstrijdje. Het enige wat u hoeft te doen is de doeltjes uitklappen en ze daarna met de 2 pinnen in de grond te steken waardoor ze steviger in de grond staan met de wind.

Ze zijn 55 cm lang, 44 cm diep en 44 cm hoog.

Uw kinderen zullen volop genieten van de potjes voetbal die ze met de Dunlop voetbaldoelen spelen. Bij elk doeltje horen 2 haringen, er horen er dus 4 meegeleverd te worden. Omdat ze zo makkelijk op te zetten zijn geniet u binnen no time van een potje voetbal met uw kinderen.


4. Elektrisch VoetbalDoeltje Yohegoal

Het elektrische doel van Yohegoal vond ik zelf heel origineel, omdat ik nog nooit zoiets tegen ben gekomen. Dit is waarschijnlijk, omdat hij nog niet zo bekend is. Hij is heel origineel en beweegt uit zichzelf, maar hier ga ik zo meer over vertellen.

Het elektrisch doel van Yohegoal is 55 cm lang, 32 cm diep en 32 cm hoog.

Het elektrische doel van Yohegoal is enorm origineel. Hij beweegt uit zichzelf en als het te makkelijk voor u wordt kunt u hem altijd nog sneller zetten. Probeer de ballen er nu maar eens in te schieten! Hij is heel goed om mee te oefenen en u wordt binnen no time beter. Hier heeft u geen tegenstander voor nodig want dat is het doel zelf al.


5. Relaxdays Voetbaldoel

Het relaxdays voetbaldoel is klein, licht en inklapbaar. Hierdoor kunt u hem makkelijk overal mee naartoe nemen. Het relaxdays voetbaldoel is voor jong en oud. Ze zullen hier allemaal veel speelplezier aan beleven.

Hij is 150 cm lang, 75 cm diep en 110 cm hoog. Hij past dus in elke tuin, groot en klein.

Het relaxdays voetbaldoel heeft een goede kwaliteit, hij roest niet snel en zal lang meegaan. Het voetbaldoeltje is perfect voor kleine partijtjes met vriendjes en vriendinnetjes, verder is hij niet zo heel spectaculair. U moet hem in de grond zetten met haringen.


Waarop letten bij het kopen van een mini voetbaldoeltje?

U moet letten op het materiaal en de afmetingen. Er zijn inklapbare, opvouwbare en opblaasbare doeltjes die u makkelijk mee kunt nemen naar het strand of het park. U zou ook voor iets steviger materiaal kunnen kiezen. Dan moet u denken aan staal of aluminium. Dit soort doeltjes kunt u gewoon achter in de tuin laten staan, maar kunt u niet zomaar ergens mee naartoe nemen.

Was dit artikel behulpzaam?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *