TuinBoel.nl

De beste tuinartikelen van 2020 – 2023

Opblaasbare jacuzzi voor 6 personen

Relaxen doe je natuurlijk het beste in een opblaasbare jacuzzi voor 6 personen. Daarmee haal je de wellness eenvoudig naar jouw eigen tuin of terras. En gebruik je hem even niet? Dan berg je een opblaasbare jacuzzi eenvoudig weer op. Maar als je wilt ontspannen in eigen tuin, wat is dan de beste 6-persoons opblaasbare jacuzzi? En kies je er één met een zoutwatersysteem of verlichting? Om dat te kunnen bepalen is wat meer informatie fijn. In dit artikel vertellen we je aan welke kenmerken een opblaasbare jacuzzi voor 6 personen moet kunnen voldoen. Natuurlijk lees je ook alles over onze top 5 opblaasbare jacuzzi’s.


Specificaties opblaasbare jacuzzi 6-persoons: intex, met verlichting of zoutwatersysteem? 

In jouw zoektocht naar een mooie opblaasbare jacuzzi valt er behoorlijk wat te kiezen. Ze zijn ruim genoeg voor 6 personen, maar kunnen aan nog een aantal specificaties voldoen. Misschien wil je graag een intex jacuzzi of een opblaasbare 6-persoons jacuzzi met verlichting? Zo kun je ook als het donker is genieten van een heerlijk relaxmoment. Wil je de spa echt naar je eigen tuin halen? Dan kun je ook een 6-persoons opblaasbare jacuzzi met zoutwatersysteem kopen. Welke opblaasbare jacuzzi uit onze top 5 past het beste bij jou?


Beste opblaasbare jacuzzi voor 6 personen: dit is onze top 5

In jouw zoektocht naar de beste opblaasbare jacuzzi 6-persoons van bijvoorbeeld intex, helpen we je graag. We hebben namelijk al een aantal van deze luxe whirlpools voor buiten getest. Zo weet je dus zeker dat je een goede aankoop doet. Het enige wat jij dus nog hoeft te doen is een keuze maken, het bad vullen en genieten!

Dit zijn de beste opblaasbare jacuzzi voor 6 personen van 2024:


1. Intex Pure Spa Jet & Bubble Deluxe

Met deze opblaasbare 6-persoons jacuzzi van Intex kun je thuis optimaal genieten. De jacuzzi heeft een 8-hoekig design met verstevigde wanden. Je kunt met dit opblaasbare bad genieten van 6 massagestralen. Dankzij de 140 ingebouwde jets kun je tevens optimaal bubbelen. Deze Intex jacuzzi voor 6 personen heeft een krachtige motor en is eenvoudig te bedienen. Dankzij het geïntegreerde zoutwatersysteem en hardwatersysteem, hoef je geen gebruik meer te maken van chloor. Ook kalkafzetting speelt geen rol. De bediening verloopt via een helder LED-display. Deze opblaasbare jacuzzi voor 6 personen met een breedte van 218 cm verwarmt tot 40 graden.


2. Intex Pure Spa Bubble Therapy

Met deze opblaasbare 6-persoons jacuzzi van Intex ben je van alle gemakken voorzien. Het bad heeft een luxe uitstraling en zeer stevige wanden. Deze jacuzzi heeft een sterke motor en een ingebouwd hardwatersysteem. Deze filtert het kalk uit het water waardoor jouw badkleding langer mooi blijft en je geen last hebt van kalkafzetting tegen de wanden. De filter zorgt ervoor dat het water binnen 60 minuten schoon is. Deze opblaasbare beige jacuzzi van Intex is met een doorsnede van 216 centimeter ruim genoeg voor 6 personen. Je geniet van 140 jets die krachtige bubbels veroorzaken. Via het LED-display kun je het bubbelbad eenvoudig bedienen.


3. Intex PureSpa Greywood Deluxe

Deze opblaasbare jacuzzi voor 6 personen van Intex heeft een prachtige houtlook. Daarmee is deze spa een verrijking voor jouw tuin of terras. Je kunt genieten van krachtige bubbels door de 170 ingebouwde jets. Met de ingebouwde verwarming kun je het water verwarmen tot wel 40 graden. De wanden van deze 6-persoons Intex jacuzzi zijn extra stevig dankzij het gebruik van Fiber Tech. Over kalkafzetting hoef jij je dankzij het hardwatersysteem geen zorgen te maken. Deze Intex jacuzzi is voorzien van LED-verlichting, zachte hoofdkussens en een krachtige filter. Het water blijft dus langer schoon. Met een doorsnede van 216 cm is deze opblaasbare jacuzzi ruim genoeg voor 6 personen.


4. Intex Pure Spa Plus+ Bubble Therapy

Deze 6-persoons Pure Spa Plus+ Bubble Therapy jacuzzi van Intex voorziet je van de ontspanning die je nodig hebt. De opblaasbare jacuzzi is uitgerust met 170 jets voor een krachtige bubble therapy massage. De wanden zijn zeer stevig. De bediening is dankzij het LED-display heel eenvoudig. De opblaasbare jacuzzi 6-persoons wordt geleverd met meerkleurige verlichting. Het water kan worden verwarmd tot 40 graden. Binnen 60 minuten is het water volledig gefilterd. Deze opblaasbare Intex spa heeft een doorsnede van 216 centimeter en wordt geleverd met hoofdkussens, isolerende hoes en grondzeil.


5. NetSpa Montana Opblaasbare jacuzzi 6 personen

Deze compacte opblaasbare jacuzzi voor 6 personen biedt luxe en comfort. Het bad heeft een doorsnede van 204 centimeter. Daardoor past hij moeiteloos in elke tuin of op elk terras. De jacuzzi heeft 6 ruime zitplaatsen, een krachtige motor en filters. Deze houden het water moeiteloos schoon. Via het paneel aan de buitenzijde is de jacuzzi eenvoudig te bedienen. Kies voor een ontspannende massage door krachtige bubbels, filtering of verwarm het water tot maar liefst 42 graden. Deze 6-persoons opblaasbare jacuzzi wordt geleverd met grondzeil, pompsysteem en isolerende afdekhoes.


Opblaasbaar bubbelbad of jacuzzi voor in de tuin

Aan de hand van onze top 5, kies je eenvoudig de opblaasbare jacuzzi die bij je past. Bijvoorbeeld als je op zoek bent naar een bubbelbad met zoutwatersysteem of hard-water system. De bubbelbaden in de bovenstaande lijst zijn eenvoudig te bedienen, voorzien van verlichting én eenvoudig te bedienen. Zo haal je niet alleen de wellness naar je eigen tuin, maar kun je ook elke dag genieten van een heerlijke warme bubbel- of jetstream massage.

Met een gemiddelde doorsnede van 216 centimeter, bieden deze opblaasbare jacuzzi’s meer dan voldoende ruimte voor 6 personen. Geniet dus ongestoord met het hele gezin of met vrienden of vriendinnen. Deze bubbelbaden worden geleverd met handige accessoires zoals een isolerende afdekhoes, een beschermd grondzeil én comfortabele zachte hoofdsteunen. Daarmee voorzie je jouw bubbelbad van een uitstekend onderhoud. Door de ingebouwde ventielen laat je deze opblaasbare 6-persoons jacuzzi’s ook eenvoudig weer leeglopen en opbergen. Deze bubbelbaden kun je door de flexibel instelbare temperaturen natuurlijk ook in de zomerperiode gebruiken. En wordt het buiten wat kouder? Dan blijf je in de opblaasbare 6-persoons jacuzzi’s uit onze top 5 heerlijk warm en comfortabel.


Benieuwd naar onze Top 11 beste opblaasbare jacuzzi’s van 2024? Bekijk dan snel hier onze lijst!

Was dit artikel behulpzaam?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *