TuinBoel.nl

De beste tuinartikelen van 2020 – 2023

Beste en leukste kattenspeeltjes van 2024

Katten zijn ideaal om mee te kroelen op de bank. Toch zouden die katten ook vermaakt moeten worden. En waarmee kun je dat beter dan met kattenspeeltjes. Maar kattenspeeltjes zijn niet alleen bedoeld als entertainment, maar ze zorgen er ook voor dat de kat lichamelijk bewegelijk blijft. Het kan er voor zorgen dat de kat zich niet gaat vervelen.

Maar ja dan komt de vraag waar spelen katten het liefst mee? Katten spelen eigenlijk met bijna alles. Toch verschilt het per kat waar hij het liefste mee speelt. Maar bijvoorbeeld nep-muizen of balletjes zijn vrij populair. Speeltijd met je katten is ook een groot onderdeel van het opbouwen van een goede band met je kat.


1. USB oplaadbare laserpen

Katten vinden het leuk om achter iets aan te zitten, of dat nou een muis is of een veertje. Deze laserpen zorgt ervoor dat je met jouw kat kan spelen zonder er te veel moeite voor te doen. Je kunt jouw kat voorzien van urenlang speelplezier. De laserpen heeft een rood lichtje. Pas wel op dat je niet in ogen schijnt met de laser. Dat kan namelijk schadelijk zijn. Je kunt de laser opladen met een usb-lader, dus nieuwe batterijen zijn niet nodig.

Alle 4 de recensies die voor dit product zijn geschreven hebben 5 sterren. Één van de kopers zegt het volgende: ‘Handig dat dit lampje een schuifknopje heeft, hoef je dus niet de hele tijd ingedrukt te houden. Heeft een zaklampje en laser lampje en een blauw lampje (weet niet waar dat voor is). Super handig ook dat hij oplaadbaar is.’

Voordelen en nadelen

Toch wel het grootste voordeel van dit product is dat je kat er zeer waarschijnlijk veel plezier van zal hebben. Zelf hoef je vrij weinig moeite te doen om de kat te vermaken. Het andere voordeel is dus dat je de laser op kan laden en je dus geen batterijen hoeft te kopen. We hebben geen nadelen aan dit product kunnen vinden.


2. Make Me Purr Mini Dieren Set

Deze 3 kleine speeltjes komen uit Japan en zijn handgemaakt. Ze zien er schattig en zijn van goede kwaliteit. In dit speeltje zit kattenkruid dat maakt het speeltje iets aantrekkelijker voor de kat. Simpelweg is kattenkruid gewoon een soort kruid waar een lekkere geur aan zit.

Kopers zijn tevreden met dit product. Velen geven aan dat hun kan vrijwel elk speelgoed kapot maakt, maar dat dit product het lang vol houdt. Met een gemiddelde van 4,7 sterren raden veel klanten dit product aan.

Voordelen en nadelen

Het grootste voordeel aan dit product is toch echt het feit dat ze heel stevig zijn en niet snel kapot gaan. Veel katten krijgen het namelijk voor elkaar om speelgoed vrij snel kapot te maken. We hebben geen nadelen aan dit product kunnen vinden. De prijs-kwaliteit verhouding is goed.


3. Speeltoren voor katten

Dit is een leuke speeltoren voor katten met 3 ballen. De ballen kunnen er niet uit, maar de katten kunnen er mee spelen door de balletjes te `slaan´. De balletjes zullen gaan draaien in de ´tunnel´ en zo kunnen ze ze blijven slaan.

Kopers geven aan dat ze het een leuk product vinden en dat de katten het leuk vinden om er mee te spelen. ´We waren al een tijdje opzoek naar een leuk speeltje voor onze kitten. Hij was alles zo snel beu… Dit speelgoedje vindt hij heel leuk! Hij speelt er voor lange tijd zelfstandig mee. We verstoppen er soms ook snoepjes in. Ik had het al veel eerder moeten kopen!´

Voordelen en nadelen

De katten hebben er plezier van en ze kunnen er makkelijk mee spelen. Je kunt geen kleine onderdelen kwijt raken want die zijn er niet. Hij is stevig en gaat niet snel kapot. Toch vindt niet elke kat het leuk om hier mee te spelen. Maar het is zeker het proberen waard.


4. Make Me Purr Kattentunnel van Karton

Deze tunnel is speciaal bedoelt voor je kat om mee te spelen en zich te kunnen verschuilen in 1. Hij is ongeveer 30 bij 20 centimeter. Hij is gemaakt van bruin karton. Ondanks dat hij bedoelt is om mee te spelen geven sommige katten toch de voorkeur om erin te gaan slapen.

De kopers zijn vooral tevreden om het feit dat de tunnel echt heel stevig is, ondanks dat hij van karton is gemaakt. Eigenlijk zijn alle kopers heel tevreden met het product en geven het dan ook 5 sterren (op één koper na). Toch is dit product met een gemiddelde van 4,7 sterren flink aan te raden.

Voordelen en nadelen

Veel kopers geven aan dit hun kat veel speelt met deze tunnel. En dat de kat hem niet gemakkelijk kapot kan maken, het is een stevig product. De prijs is niet heel hoog voor een kattenspeeltje dat lang mee gaat. Ook heeft deze tunnel geen kleine onderdelen, waardoor die ook niet kwijtraken.


5. Trixie Cat Activity Fun Bord

Dit Fun bord zorgt ervoor dat je kat op een spelende manier zijn/haar eten kan vinden. Dit bord heeft 5 soorten spelletjes waarmee je kat je eten kan vinden. Je moet een brokje (of snoepje) in de tunnel of ergens anders neerleggen. Je kat zal zelf de brokjes ertussenuit moeten krijgen. Als je kat vaak uw eten naar binnen schrokt dan is dit ook een goede manier om je kat te voeren. Er zit een anti-slibmat onderaan het bord, hierdoor verschuift hij niet als je kat aan het spelen is.

Na 30 recensies is het gemiddelde van dit spel een 4,6. Wat zeker niet slecht is. Kopers geven aan dat het product echt heel stevig is en dat hun kat er veel mee speelt. Ook geven ze aan dat hij heel makkelijk te wassen is en dat hij goed in de vaatwasser kan.

Voordelen en nadelen

Dit speeltje is iets anders dan de meeste kattenspeeltjes, aangezien u er beloningen voor de kat in kwijt kan. Hij is stevig en van goed hard plastic gemaakt. De anti-slibmat die erbij zit zorgt ervoor dat het bord niet makkelijk verschuift. Er zijn verschillende moeilijkheidsgraden waardoor je kat altijd moet puzzelen.


Was dit artikel behulpzaam?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *