TuinBoel.nl

De beste tuinartikelen van 2020 – 2023

Beste opvouwbare paraplu van 2024

Tijdens deze regenachtige dagen, is het handig om altijd een paraplu bij de hand te hebben. Een opvouwbare paraplu kun je makkelijk opbergen in je huis, auto of zelfs jas, maar dit wist je natuurlijk al! Daarom ben jij ook op zoek naar de beste opvouwbare paraplu van 2024, toch? 😉 Wij zijn voor jou de paraplu wereld in gestapt om de beste opvouwbare paraplu te vinden! Dit is onze top 5.


1. Beefree Automatische Stormparaplu

Deze springt er echt uit! Het is niet zomaar een “gewone” opvouwbare paraplu… Het is een opvouwbare paraplu en stormparaplu in 1. Dit betekent dat hij zelfs bestand is tegen buitengewoon veel wind. Misschien vraag je je wel af hoeveel wind hij dan wel niet aankan. Nou dat is tot wel 100km per uur! Ook valt hij niet zomaar uit elkaar zoals een flut paraplu. Normale paraplu’s hebben zo’n 6 – 8 frame, deze opvouwbare paraplu heeft er 10. Waar ik fan van ben, is zijn handvat. Met dit handvat kun je namelijk met 1 knop de paraplu openmaken, maar ook weer sluiten 🙂 Ohja! Voordat ik het vergeet, je krijgt er ook nog een gratis beschermhoes bij (is weer handig als je het wilt opbergen).

Op zoek naar de beste stormparaplu’s? Klik dan hier.


2. Knirps T-200 Duomatic opvouwbare paraplu

Ben je meer op zoek naar een zakelijke opvouwbare paraplu? Dat is dit echt iets voor jou. Heb je een belangrijke afspraak en regent het heel hard? Dan kun je natuurlijk niet met een goedkoop ding aan komen zetten, die uit elkaar valt zodra je op je bestemming bent… Zijn structuur is gemaakt van fiber baleinen die met koolstof verstevigt, is. Natuurlijk kan deze luxe opvouwbare paraplu ook geen knopje missen op zijn handvat! Ik heb ook zo’n opvouwbare paraplu nodig denk ik… Deze paraplu is in 10 verschillende kleuren verkrijgbaar. Dat is ook mooi! Want dan kun je gewoon je lievelingskleur kiezen (niet heel onbelangrijk natuurlijk). 😉


3. Smati Transparant Basic Opvouwbare Paraplu

Op nummer 3 hebben we een doorzichtige opvouwbare paraplu. Je kent dat gevoel vast wel. Het regent erg hard, en je wilt heel graag naar boven kunnen kijken. Maar dat kan niet want er zit een paraplu in de weg waardoor je de lucht niet kunt zien. Dan is dit de ideale paraplu voor jou! Oh… ken je dat gevoel niet? Dan is dit toch alsnog een erg goede optie voor jou! Het is namelijk de goedkoopste bij ons in het lijstje. En zonder gekkigheid, een doorzichtige paraplu kan erg handig zijn! Met een doorzichtige paraplu zie je namelijk altijd waar je loopt. Deze opvouwbare paraplu heeft ook een knopje waarmee je hem uitklapt. Dit is een goed wapen om de regen tegen te gaan.


4. Smati Pétale Paraplu

Er zijn vast mensen die dit lezen, die erg veel van kleur houden. Daar is speciaal deze paraplu voor gemaakt. Ja, echt! Deze opvouwbare paraplu sluit en opent ook weer helemaal automatisch. Dus met 1 druk op de knop ben jij de regen te slim af. Persoonlijk vind ik dit stiekem toch wel echt een leuke paraplu. Zoals de productbeschrijving al zegt “I am singing in the rain” en dat is echt iets wat ik voel bij deze paraplu. Ik zou er spontaan vrolijk van worden en lekker gaan zingen!


5. Floss & Rock Dinosaurus

Dit is echt de leukste paraplu voor kinderen! Oke ik zal eerlijk zijn… Dit is geen opvouwbare paraplu. Maar dat mag de pret niet bederven. Deze paraplu veranderd namelijk echt van kleur zodra het regent! Zodra de witte dino’s nat worden, krijgen ze kleur. Zo word wandelen in de regen zelfs stiekem leuk. Deze nieuwe type paraplu heeft ook erg veel positieve reviews.

Misschien wordt dit wel jou nieuwe paraplu? 🙂


Wat is een goede opvouwbare paraplu?

Wij vinden de Beefree Automatische opvouwbare Stormparaplu de beste opvouwbare paraplu van 2024. In onze lijst leggen we je uit waarom.

Wanneer is het een goede opvouwbare paraplu?

Een goede opvouwbare paraplu moet stevig zijn. En moet tegen wat wind kunnen. Als er een beetje wind staat en je paraplu gaat al stuk, dan is het geen goede paraplu. Een goede opvouwbare paraplu moet natuurlijk ook makkelijk opvouwbaar zijn.


Bekijk ook: De beste paraplu van 2024

Was dit artikel behulpzaam?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *