TuinBoel.nl

De beste tuinartikelen van 2020 – 2023

Beste en leukste picknicktafels van 2024

De dagen beginnen al langer te worden. We zijn al ver op weg naar het zomerse weer. Wat is lekkerder om te doen dan samen buiten te eten. Hiervoor is een picknicktafel een hele goede uitkomst en ook nog eens super knus en gezellig. Er zijn super veel soorten en maten in picknicktafels. Van kleine picknicktafels voor de aller kleinste picknickers, tot grote om met de hele vrienden groep of familie aan te zitten. Om deze reden hebben wij een kleine selectie gemaakt van mooie en goede picknicktafels. Natuurlijk wensen wij u ook heel veel plezier met uw picknicktafel.


1. Rekupro picknick tafel

We beginnen met een picknicktafel die niet heel traditioneel is. Met deze picknicktafels heeft u geen last van splinters. Bij regen en water is deze tafel snel droog. De tafel hoeft niet gebeitst of geschilderd te worden, het enige onder houd is er soms met een doekje over heen gaan. Eenvoudiger is bijna niet mogelijk. De tafel is gemaakt van duurzaam en gerecycled kunststof. Met dit stoere en hippe uiterlijk past hij makkelijk in de tuin, maar ook bij uw school, sportclub, kantine of zelfs in het park. Voor een al deze gelegenheden is het makkelijke onderhoud natuurlijk geweldig. Men vindt de tafel stevig, stabiel, comfortabel en de consument is er zeer content mee dat de tafel van duurzaam kunststof is.

Deze tafel is 135 centimeter breed, 180 centimeter lang en 78 centimeter hoog. Er bevindt zich een afstand van 120 centimeter. Zoals al eerder vermeld is deze tafel gemaakt van duurzaam kunststof. Met een gewicht van 160 kilogram is het wel handig om het met twee of meer personen te verplaatsen dit voor uw eigen veiligheid. Deze tafel is geschikt voor 8 personen dus u kunt er met een gezellig gezelschap aanzitten. De kleur van deze tafel is dus grijs met een zwart frame en hij is in een desbetreffende recht hoekige vorm. De banken van de tafel zijn niet opklapbaar.


2. MaximaVida houten picknicktafel

Deze picknicktafel is verkrijgbaar in 4 maten 120 centimeter, 180 centimeter, 240 centimeter en 300 centimeter. Deze stevige en robuuste tafel die zeker tegen een stootje kan is in de traditionele houten kleur. Met opklapbare banken is hij in de winter kleiner zodat u hem meer aan de kant kan zetten. Zo kunt u in de winter heerlijk met de sneeuw spelen. Bij deze tafel zijn de hoeken afgerond en daardoor is hij zeer kind vriendelijk. Het is dus niet mogelijk dat uw kind een gat in zijn of haar hoofd kijkt door het te stoten aan een balk. Voor deze picknick tafel heeft MaximaVida ook speciaal een hoes gemaakt die beschermt hem tegen vogelpoep en blaadjes. Deze wordt wel los verkocht. Men vindt het een prettige en trendy tafel.

De tafel zijn er dus in 4 maten van 163 centimeter breed, 120 centimeter lang en 75 centimeter hoog dit is de kleinste maat. Deze tafel is geschikt voor 4 personen. Met een gewicht van 44 kilogram is hij ook nog eens redelijk ligt voor een picknick tafel. De tweede is 163 centimeter breed, 180 centimeter lang, 75 centimeter hoog en zo is deze gemaakt voor 6 personen. Hij weegt 58 kilogram en daarmee goed te verplaatsen. De derde is 163 centimeter breed, 240 centimeter lang, 75 centimeter hoog. De tafel is gemaakt voor 8 personen en weegt 72 kilogram. De laatste tafel is is 163 centimeter breed, 300 centimeter lang, 75 centimeter hoog. Geschikt voor 10 personen met ene gewicht van 87 kg. Deze tafel is er dus in veel maten zo voor ieder wat wils.


3. B-keus picknicktafel

Deze picknick tafel wordt omschreven als b-merk omdat hij niet van een bepaald merk komt. Dit heeft geen invloed op de tafel zelf. Vaak vind dit ook in een fabriek plaats bijvoorbeeld bij etenswaren dat het a en b merk uit dezelfde fabriek komt. De tafel is mooi robuust en past zo in bijna ieder tuin. Dit is een echt bouwpakket die u zelf in elkaar moet zetten. De materialen die u hier bij nodig hebt zijn aanwezig in het pakket. Men vindt dit een erg stevige en mooi afgewerkte tafel. Er wordt vermeld dat als u met 6 personen aan de tafel zit dat er dan genoeg ruimte is.

De tafel is 135,5 centimeter breed, 180 centimeter lang en 70 centimeter hoog. Hij is geschikt voor 6 personen en heeft een gewicht van 65 kilogram. De tafel is gemaakt van hout. De kleur omschrijving van deze tafel is beige en bruin.


4. Axi nick tafel

In deze multifunctionele tafel kan met heel veel liefde gespeeld worden met zand en water. Als u het blad dicht klapt kan er rustig een broodje gegeten worden. In de tafel bevinden zich twee kunststof bakken deze zijn uitneembaar en kunnen daardoor heel makkelijk worden schoongemaakt. De kunststofbakken hebben een inhoud van 8 liter. Op de ze tafel zit 10 jaar garantie. Bij deze tafel wordt er een gratis parasol. Hiernaast is het wel belangrijk dat u de huid ook insmeert want verbranding van de huid of een te grote blootstelling aan UV kan vervelende gevolgen hebben. De meningen zijn enthousiast er zijn veel verschillende manieren om met dit product te spelen. Men vindt tevens dat de tafel een goede kwaliteit en een mooi vormgeving heeft.

De tafel is 80 centimeter breed, 90 centimeter lang en 56 centimeter hoog. Deze tafel is geschikt voor kinderen, maar hierbij is het wel handig om te weten dat de doelgroep kinderen is. De tafel kan een maximaal gewicht van 100 kilogram per bankje aan.


5. Lanterfant picknickset Jip

Deze zit is gemaakt van aluminium en dus geen kans op hout dat gaat verkleuren of splinters. De tafel en de 2 bankjes hebben een realistische hout look deze komt uit houtcomposiet. Deze tafel heeft een lage instap hoogte. U kunt zelfs via de zijkant instappen omdat de bank aan de tafel bevestigt zit via de onderkant. De meningen van de consument zijn enthousiast. Men vindt het ene echte eye catcher. Hij is goed onderhoudsvriendelijk en de lage instap wordt als prettig ervaren.

De tafel is 179 centimeter breed, 200 centimeter lang en 75 centimeter hoog. De tafel is gemaakt van aluminium en kunststof. Dit product is voor zijn grote zeer licht in zijn klasse. De tafel is geschikt om er met 6 personen op te zitten.

Was dit artikel behulpzaam?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *