TuinBoel.nl

De beste tuinartikelen van 2020 – 2023

Beste terrasverwarmers voor in de tuin van 2024

Als je een terras hebt, is het vaak lekker in de zomer. Heerlijk in de schaduw en je kan een goed boek lezen. Maar in de winter is het juist koud, ga je minder in je terras zitten en zit je meer binnen, terwijl dit niet hoeft!

In de winter is het in de avond koud, maar ook dan kun je buiten zitten! Dit doe je door een heater aan te zetten! Een heater maakt de ruimte heerlijk warm. Je kunt een heater op uw gewenste temperatuur zetten!

Op zoek naar de beste elektrische terrasverwarmers van 2024? Bekijk hier onze top 5!


1. Exellent Electrics Terrasverwarmer

Exellent electrics terrasverwarmer - Staand - 3 warmte standen - Tot 2000 Watt

Deze heater is een staande variant met 3 standen! Het is perfect voor feestjes en geeft goede warmte af. Het is volgens veel mensen eenvoudig te gebruiken en het is warm zowel staand als zittend! Zorg wel dat uw terras een dichte ruimte is, zodat u niet alle warmte kwijt raakt en dus elektriciteit verspilt.

De kleur van de heater is zwart, maar het materiaal dat gebruikt is, is quarts. Een soort steen. De bovenkant van de heater wordt verwarmd, dat kunt u zien aan de oranje gloed die oplicht nadat u hem heeft aangezet. Deze heater is kindvriendelijk, en de standaard wordt niet warm als u hem heeft aangezet.


2. Eurom Terrasverwarming Q-time heater

Eurom Terrasverwarming Q-time - Heater 500, 1000, 1500W

Dit is geen normale heater, dat kun je misschien wel zien omdat het geen standaard heeft. Dat komt omdat je deze op de muur kunt hangen! Zo verspilt u geen ruimte en, ook al is hij klein, hij geeft net zo veel warmte af als een normale, staande heater! Net zoals de eerste heater, heeft deze 3 standen. De eerste is niet heel warm, de tweede iets meer en de derde is natuurlijk het warmst. Deze heater doet u aan door aan het touwtje aan de rechterkant van de heater te trekken.

Je ziet de heater zelf bijna niet, alleen als hij aanstaat. De heater komt in verschillende kleuren. Hij kan grijs, wit of zwart zijn. Het jammere van deze heater is dat het maar 1 richting opwarmt. Het duurt een tijdje voordat het overal warm is. Veel mensen die dit product hebben gekocht zijn er heel blij mee, het ontwerp, de kwaliteit en dat het een redelijk groot gebied verwarmt.


3. Garden Impressions – Hangende heater

Garden Impressions - Bordeaux - Hangende heater – 60CM – Royal Grey - 2000W

Deze heater heeft, zoals u kunt zien, een uniek ontwerp! Het is geen staande heater, of eentje die aan een muur vast zit. Het is namelijk een hangende heater! De heater heeft een standaard en aan die standaard hangt een heater. De recensies van de mensen die dit product hebben gekocht, hebben het vaak over het leuke design en de mooie kleuren die je kunt kiezen. De kleuren die er zijn zijn wit, zilver, bruin en uiteraard zwart! De kwaliteit van deze heater is zeer goed en verwarmt meer dan de genoemde heaters hiervoor.

De hangende heater geeft evenveel warmte als de andere twee benoemde heaters. Het heeft ook 3 standen voor uw gewenste temperatuur, en net als de vorige heater, doet u deze aan door aan het touwtje onder de heater te trekken. Deze heater is kindvriendelijk, maar zorg wel dat uw kinderen niet met de heater gaan spelen, dit kan ervoor zorgen dat de heater zwaarder wordt en kan een beetje los laten. Ook gaat de heater dan heen en weer en omhoog en naar beneden. Dat kan ervoor zorgen dat de heater meer naar beneden gaat hangen. Nog een nadeel aan deze heater is dat het veel ruimte in neemt dan een normale heater. Maar als u genoeg ruimte heeft, is dat geen probleem!


4. Terrasverwarmer Piramide

Terrasverwarmer Piramide | 420x420x(h)2220 mm

Laat u niet gek maken door het uiterlijk, dit is niet een hele grote heater! Het is een perfecte maat voor uw terras tafeltje! Deze piramide heeft een lengte van 222 cm en is 42 cm breed. Door zijn grote vlam in het midden, is het niet alleen heel warm, maar ook nog eens gezellig! Hij staat mooi op het midden van elk terras tafeltje en heeft een mooi kleurtje dat overal bij past!

Enige nadelen kunnen zijn dat u de maat anders heeft verwacht. Op het plaatje lijkt het een grote staande piramide heater, terwijl het eigenlijk een kleine tafel heater is. Daarom kunt u beter de beschrijving lezen voordat u dit product koopt. Wel heeft het de leuke en klassieke kleuren zwart en wit. Ook is dit product kind vriendelijk met het rooster voor de vlam.


5. TROTEC Infrarood warmtestraler IR Terrasverwarmer

TROTEC Infrarood warmtestraler IR 2550 S

Dit is een heater dat ook aan de muur vast zit, maar dit keer doet u deze aan met een afstandsbediening. Geen touwtjes, alleen een afstandsbediening! Deze heater geeft meer dan 1 richting warmte. Het geeft elke koude hoek veel warmte, terwijl het niet heel groot is. Dat betekent ook meteen dat u meer ruimte heeft in uw terras dan normaal! Deze heater heeft een elegante look met zijn mooie klassieke kleuren wit en zwart. Door de afstandsbediening hoeft u uw handen niet te verbranden tijdens het uit doen van de heater.

Deze heater heeft in de recensies verschillende antwoorden. Bij sommige mensen is het heel goed en werkt het zo goed dat er voldoende warmte uit de heater komt. Bij andere mensen is het zo dat er te weinig warmte uitkomt en dat de afstandsbediening niet heel snel reageert. Wel komt het bij veel mensen overeen dat het apparaat iets moeilijker uit gaat dan gedacht. Let hier op!


Waar moet u op letten bij het kopen van een terrasverwarmer

Waar u vooral op moet letten is de grootte. Soms lijken de plaatjes alsof het veel groter of kleiner was dan u had gedacht. Kijk daarom altijd in de productbeschrijving om de uitgebreide beschrijving van het product te vinden, zoals gewicht, lengte, breedte etc.

Let op de recensies! Deze mensen geven hun persoonlijke mening van het product. Soms is het zo dat het helemaal niet goed is en dat u teleurgesteld wordt van wat u heeft gekregen. Geld verspilling natuurlijk! Daarom moet u altijd proberen om te kijken bij anderen hun mening.

Was dit artikel behulpzaam?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *