TuinBoel.nl

De beste tuinartikelen van 2020 – 2023

Beste visvoer van 2024

Heb je vissen in een aquarium of in je vijver? Dan moeten deze ook gevoerd worden. Vissen zijn niet heel kieskeurig, maar je moet ze wel voedsel met een beetje kwaliteit geven. Iets met ingrediënten die ze ook in de natuur zouden eten is het beste. Veel vissen lussen hetzelfde voer, dus als je meerdere soorten vissen hebt hoef je niet voor elke soort apart visvoer te halen. Er bestaat veel keuze in visvoer, maar hieronder is de top 5 beoordeeld tot beste visvoer van 2024 te vinden.


1. Hozelock Visvoer Sticks

Als je allemaal verschillende vissen in je vijver of aquarium hebt, hoef je niet voor elke apart voer te kopen. Dit visvoer is geschikt voor alle vijvervissen in je vijver. Alles wat je vissen nodig hebben voor een gezonde groei zit erin. Denk aan eiwitten, mineralen en vitamines. Het zijn korreltjes, dus als je vissen liever vlokjes eten moet je er vlokjes van maken. Het kost wat werk, maar ze zullen het heerlijk vinden. De kopers zeggen dat het product lang houdbaar is en van hoge kwaliteit. 1 zak bestaat uit 2 KG visvoer.

Het voedingsadvies: start met het voeren van je vissen als de watertemperatuur gedurende een aantal dagen boven de 12 graden Celsius komt. Zorg ervoor dat de hoeveelheid die je ze geeft binnen 5-10 minuten wordt opgegeten. Als dit niet het geval is moet je het overgebleven voer verwijderen met een schepnet.


2. Velda Nature Fish Food

Als je natuurlijk visvoer wil, is het visvoer van Velda aan te raden. Het bestaat namelijk geheel uit natuurlijke ingrediënten. Het voer bestaat uit vriesdroge waterinsecten en watervliegjes. In de natuur zijn deze beestjes ook het hoofdgerecht op het menu van de vissen. Er is een koper die zijn vissen dit voer geeft en één van hen is al 9 jaar. Volgens hem door dit voer! Je vissen smullen ervan en ook het vijverwater zal er blij mee zijn. Deze verpakking is 260 gram, maar hij is ook beschikbaar in 130 gram en 420 gram.


3. Tetra Guppy Vlokken

Dit visvoer van Tetra is het beste voer voor guppy’s en andere levendbarende tandkarpers. Door ze dit voer te voeren breng je de natuurlijke kleuren voor ze naar voren. Ook bevat het kleurversterkers met garnalen in de ingrediënten die je vissen erg lekker vinden.


4. Tetra Visvoer Goldfish Granules

Dit visvoer is speciaal voor goudvissen, die de meeste mensen ook wel hebben. Hij bestaat uit langzaam naar beneden drijvende vlokken, drijvende voedingssticks en druppels. Deze bezorgen je vissen een complete voeding. Ook garanderen ze een goede gezondheid van je goudvissen. Dankzij de toegevoegde formule van hoge kwaliteit en waar veel vitamines in zitten is het nog meer verbeterd. Volgens de koper laten de korrels geen zooi achter in het aquarium, wat vlokken wel doen. Ook is iedereen erg positie te spreken over de kwaliteit en houdbaarheid. Hij is beschikbaar in 100 gram en 250 gram.


5. Vakantie Visvoer

Dit visvoer is ideaal als jij een aantal dagen op vakantie gaat. Hierdoor zullen ze toch genoeg eten binnen krijgen. Het werkt namelijk zo: het blok wordt in het aquarium geplaatst en zal langzaam oplossen. Als hij oplost, komen de voedingsstoffen vrij. Dit is dus ideaal wanneer vissen enkele dagen niet gevoerd kunnen worden. Natuurlijk kan je ze dit ook geven als je niet van huis gaat. Dan hoef je ze gewoon een paar dagen niet te voeren. Volgens de kopers ie het product lang houdbaar en van hoge kwaliteit. Bij aankoop ontvang je 3 stuks van 300 gram.

Was dit artikel behulpzaam?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *