TuinBoel.nl

De beste tuinartikelen van 2020 – 2023

Opblaasbare jacuzzi met jets

De beste opblaasbare jacuzzi is natuurlijk ook voorzien van jets. Deze krachtige streams voorzien je van een heerlijke massage. Ondertussen geniet je van een unieke wellness ervaring thuis. Niet elke opblaasbare jacuzzi is voorzien van jetstreams. Sommige baden kunnen alleen bubbelen. Wil je wel een bad met massagejets? Dan moet je bij de aanschaf natuurlijk wel weten waar je op moet letten. Dan weet je zeker dat je een goede deal sluit.

Een opblaasbare jacuzzi kan naast jets ook andere functies hebben. Hierbij kun je denken aan verlichting of zelfs een zoutwatersysteem. De keuze die je hierin maakt is persoonlijk en ook afhankelijk van jouw budget. In dit artikel lees je alles wat je moet weten over de aanschaf van een opblaasbare jacuzzi met massage jets. Natuurlijk maak je aan de hand van onze top 5 ook eenvoudig een keuze voor de beste opblaasbare jacuzzi.


Waarom kiezen voor een opblaasbare jacuzzi met jetstream? 

Een jacuzzi is wat anders dan een warm bad of een hot tub. Deze baden, zoals de Intex opblaasbare jacuzzi Jet & Bubble Deluxe, verwarmen, bubbelen én masseren. Mits je voor een jacuzzi met massage jets kiest natuurlijk. Deze jets bevinden zich in de wand van de jacuzzi. De waterstraal is krachtig en voorzien je van een heerlijke rug of nek massage.

De jets zijn vaak ook draaibaar zodat ze altijd de juiste positie hebben. Een opblaasbare jacuzzi met jetstream zorgt voor ontspanning, maar kan ook pijnverlichtend werken. Bijvoorbeeld bij pijnklachten aan de schouder, rug of nek. Daarnaast stimuleren massage jets de doorbloeding. In de onderstaande top 5 vind je de beste jacuzzi’s met jets. Ze zijn getest op gebruiksgemak, maar natuurlijk ook op comfort en kwaliteit.


Beste opblaasbare jacuzzi met jets: dit is onze top 5

Als je optimaal wilt kunnen ontspannen in jouw opblaasbare jacuzzi, dan zijn krachtige massage jets onmisbaar. Gelukkig is er tegenwoordig behoorlijk wat keuze. Maar hoe kies je een jacuzzi met massage jets die het beste bij je past? Dat doe je aan de hand van onze top 5. Daardoor ben je zeker van een goede aankoop en geniet je van een opblaasbare jacuzzi die helemaal aan jouw wensen en eisen voldoet.  

Dit zijn de beste opblaasbare jacuzzi’s met jets van 2024:


1. Intex Pure Spa Jet & Bubble Deluxe

Deze opblaasbare jacuzzi van Intex heeft maar liefst 6 krachtige jetstreams en maar liefst 140 bubbels. De Jet & Bubble Deluxe maakt jouw thuis wellness helemaal compleet. Het bad biedt plaats aan 6 personen. Het water hoeft niet behandeld te worden met chloor. Deze jacuzzi met jets heeft namelijk een zoutwater- en hardwatersysteem. Deze opblaasbare jacuzzi van Intex is heel eenvoudig te bedienen. Het display is makkelijk afleesbaar. Het water wordt moeiteloos verwarmd tot 40 graden. Dit opblaasbare Intex bubbelbad met jets heeft een diameter van 218 centimeter. De krachtige pomp zorgt ervoor dat het water binnen 60 minuten wordt gereinigd en gefilterd.


2. Intex Pure Spa Bubble Therapy

Deze Intex opblaasbare jacuzzi heeft maar liefst 140 bubbels en jetstreams. Ze voorzien je dus altijd van een heerlijke massage. Over de afzetting van kalk hoef jij je geen zorgen meer te maken. De filter van deze Intex spa heeft een geïntegreerd hardwatersysteem. Met een diameter van 216 centimeter, is het bad groot genoeg voor 6 personen. De wanden van deze Intex opblaasbare jacuzzi zijn aangemerkt als de meest stevige op de markt. Dat komt mede door de verschillende lagen in de wand. De krachtige pomp zorgt ervoor dat het water binnen 30-60 minuten schoon en gefilterd is.


3. Bestway Lay-Z Spa Havana Opblaasbare Jacuzzi Met Jets

Deze opblaasbare jacuzzi met massage jets is geschikt voor 4 personen. De Lay-Z Spa van Bestway heeft maar liefst 81 ingebouwde airjets. Deze voorzien je van een ontspannende massage wanneer jij dat wilt. De pomp en filter zorgen ervoor dat het water schoon blijft. Je kunt het water in deze opblaasbare jacuzzi verwarmen tot 40 graden. De jacuzzi is eenvoudig te installeren, heeft versterkte buitenwanden in twee lagen en is bestand tegen uv-straling. Deze opblaasbare jacuzzi met jets heeft een diameter van 1.80 meter. Daarmee is hij ook geschikt voor terrassen of tuinen die wat kleiner zijn.


4. Intex Pure Spa Plus+ Bubble Therapy

Deze Intex opblaasbare jacuzzi Pure Spa Plus+ is voorzien van maar liefst 170 krachtige jetstreams. Deze voorzien je ook thuis van een heerlijk ontspannende massage. Deze jacuzzi is geschikt voor 6 personen. De bediening is eenvoudig via het grote led-display. Ben je op zoek naar wat extra sfeer? Dan kun je tevens gebruik maken van verschillende kleuren verlichting. Om jouw wellness moment nog aangenamer te maken, wordt de jacuzzi geleverd met luxe hoofdkussens. Je komt nog meer tot ontspanning terwijl je geniet van de krachtige jetstreams. De krachtige filter zorgt ervoor dat het water op een snelle manier wordt gereinigd.


5. NetSpa Montana Opblaasbare Jacuzzi Met Jets

Deze stijlvolle opblaasbare jacuzzi is voorzien van 140 jetstreams. Het bad verwarmt het water tot maar liefst 42 graden. Dus ook als het wat kouder is kun je genieten van jouw eigen spa. Deze opblaasbare 6-persoons jacuzzi heeft een diameter van ruim 2.00 meter en is uitgerust met een helder en eenvoudig te bedienen display. De filter en de motor zorgen ervoor dat het water altijd schoon en fris blijft. Deze opblaasbare jacuzzi met jets wordt geleverd met een grond- en afdekzeil. Zo houd je het water altijd perfect op temperatuur en vrij van vuil.


Opblaasbare jacuzzi met massage jets en jetstreams

Natuurlijk wil je ook thuis kunnen genieten van wellness of een ontspannende massage. Dat doe je door het aanschaffen van een opblaasbare jacuzzi met jets. Kies voor een bad dat geschikt is voor 4 personen, of een jacuzzi die ruimte biedt aan tot wel 6 personen. Zo kun je met de hele familie genieten van een ontspannende massages. In onze top 5 vind je de beste opblaasbare jacuzzi’s met jetstreams van dit moment. Door te kiezen voor één van deze baden, weet je zeker dat de jacuzzi helemaal aan jouw wensen voldoet.


Benieuwd naar onze top 5 beste opblaasbare jacuzzi’s van 2024? Bekijk hier onze keus!

Was dit artikel behulpzaam?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *