TuinBoel.nl

De beste tuinartikelen van 2020 – 2023

Beste hamburgerpers van 2024

Iedereen houdt van hamburgers. Ze zijn iets wat je in elk seizoen kan eten. Heerlijk op de bbq in de zomer, of lekker uit de pan. Je kunt ze natuurlijk ook heerlijk op een broodje doen. Hamburgers zijn heel lekker. Het enige probleem is dat ze meestal wel een beetje duur zijn. Zeker de betere zijn aan de prijzige kant. En als je zelf hamburgers wilt maken is het makkelijk, maar vallen ze meestal uit elkaar. Dit werkt natuurlijk niet fijn. Met een hamburgerpers maak je hamburgers die niet uit elkaar vallen en ook nog eens een mooi formaat hebben. Dan is er nog een probleem. Je moet wel een pers van een goede kwaliteit hebben. Om jou te helpen kiezen met de beste hamburgerpers, hebben wij een lijstje van de beste hamburgerpers van 2024 gemaakt.


1. Westmark Uno Hamburgerpers

Er is natuurlijk niks beter dan een heerlijke hamburger bij een bbq in de zomer. Dan zijn zeker de zelfgemaakte hamburgers met de hamburgerpers heerlijk. Als je zelf een hamburger wilt maken kan een hamburgerpers ook niet ontbreken. En ook al heeft de warmte het land al verlaten, is een hamburgerpers nog handig. Dit is heerlijk voor bij het avond of het middageten. En dan zeker op een heerlijk broodje met sla, uitjes, kaas en saus. Je kunt dus wel stellen dat je een hamburgerpers altijd wel kunt gebruiken.

De pers zelf is gemaakt van aluminium. Hij zorgt ervoor dat jouw hamburger meteen in de perfecte vorm is. hierdoor hoef je niet met de vorm te gaan klungelen. Ook past hij prima in een keukenlade. De hamburgerpers heeft een diameter van 11 centimeter, waardoor je mooie, ronde hamburgers krijgt.


2. Excellent Houseware Hamburgermaker

Er valt niet veel bijzonders over deze hamburgerpers te vertellen, maar toch heeft hij een hele goede kwaliteit en werkt hij perfect. Het enige wat je hoeft te doen, is het gehakt in de pers stoppen. Hierna moet je het aandrukken voor de dikte die jij graag wilt. Ook heeft hij een anti-aanbaklaag. Dit zorgt ervoor dat de hamburger niet blijft plakken. Helaas is dit bij hamburgerpersen zonder anti-aanbaklaag wel het geval. Dit komt, omdat een hamburger nat is.

Hij heeft een diameter van 11 centimeter, dit zorgt voor het perfecte formaat.


3. Hamburgerpers Set

Deze hamburgerpers is leuk voor het zelf maken van hamburgers. Je hoeft er alleen maar vlees in te gooien en dan een beetje te knijpen en je hebt al een heerlijke burger. Ook wordt er een spatel meegelevers. Hiermee kun je het vlees heerlijk omdraaien.

Hij is heel makkelijk te gebruiken. Je kunt jouw eigen gehaktmix maken. Dit doe je door jouw favoriete etenswaren voor bij de hamburger in de hamburgerpers te stoppen. Als je het gehakt daarna even perst, ben je zo klaar. Hierna hoef je de hamburger alleen nog maar te bakken. De waspapieren die worden meegeleverd doe je in de hamburgerpers. Hierdoor kun je de hamburger makkelijk uit het apparaat halen. Hij is makkelijk op te bergen door het kleine formaat.


4. Hamburger pers

Iedereen wil natuurlijk de perfecte hamburger hebben. Maar er een maken is makkelijker gezegd dan gedaan. Er is natuurlijk een perfecte oplossing. Een hamburgerpers, want hiermee maak je binnen een paar minuten een goede burger. Het grootste voordeel, is dat ze met een hamburgerpers niet snel uit elkaar zullen vallen. Natuurkijk is het ook heel gezellig om hem met vrienden en familie voor bij de bbq te gebruiken.

Hij heeft een mooie diameter van 10 centimeter en is twee centimeter diep. Hiermee maak je hamburgers van het perfecte formaat. Ook is hij zo licht als een veertje. Hij is namelijk maar 260 gram. Je kunt hem ook heel makkelijk met een doekje schoonmaken of hem in de vaatwasser stoppen.


5. GEFU Hamburgerpers BBQ

Zoals de naam het al zegt, is het heerlijk om hamburgers van deze hamburgerpers op de barbecue te gooien. Zelf vind ik het altijd geweldig om met familie en vrienden te barbecueën en ik weet zeker dat jij dat ook vind. Dus wil je lekker vlees bij de barbecue? Koop dan deze hamburgerpers!

Hij is gemaakt val aluminium en is roestvrij. Hij heeft een greep vak kunststof en je kunt hem makkelijk weer uit elkaar halen als je de hamburger gemaakt hebt. Hij valt niet uit elkaar en blijft niet aan de randjes plakker. Ook heb je een perfecte ronde hamburger. Hij heeft een diameter van 12 centimeter waardoor de hamburgers niet te groot worden.


Wat is een hamburgerpers precies?

Wij nemen aan dat je zelfgemaakte hamburgers het lekkerst vind. Het probleem is dat die altijd uit elkaar vallen. Dit probleem is voorbij na het kopen van een hamburgerpers. Met dit apparaat maak je hamburgers van het perfecte formaat die niet eens uit elkaar vallen. Eerst moet je het gehakt met kruiden mengen en dan stop je het in de pers. Hierna hoef je het alleen nog maar aan te drukken met de stamper. Dit zorgt ervoor dat het gehakt goed aan elkaar zit en een schijfje wordt. Met een zelfgemaakte hamburger weet je natuurlijk beter wat er allemaal in zit. En we willen allemaal graag weten wat we eten. Je kunt dan ook kiezen hoeveel zout je er bijvoorbeeld in doet. Dit wordt bij een hamburger uit de winkel al voor je bepaald. Ook is een hamburger zelf maken een stukje goedkoper, als je tenminste normaal de goede hamburgers uit de winkel koopt. Maar geef nou toe, dat goedkope vlees is helemaal niet zo lekker.


Hoe werkt een hamburgerpers nou eigenlijk?

Er zijn 5 stappen, die we je nu heel gedetailleerd uit gaan leggen.

  1. Eerst maak je een mengsel van gehakt. Hier doe je dan bijvoorbeeld kruiden en andere ingrediënten bij doen. Denk voor bij een pittige hamburger aan heerlijke pepers, of een typisch Nederlandse hamburger met mosterd en kaas. Bij een vegetarische hamburger doe je bonen, kikkererwten of wat je allemaal lekker vind.
  2. Daarna doe je een velletje plasticfolie, keukenpapier of waspapieren in het bakje van de hamburgerpers. Dan doe je bij een pers met ongeveer een doorsnede van 11 centimeter 150 gram van het gehaktmengsel in het bakje.
  3. Daarna moet je de stamper even aandrukken en dan eventjes vasthouden.
  4. Als je dit hebt gedaan haal je de stamper langzaam van het vlees af en laat je hem met het plasticje op je hand vallen.
  5. Daarna leg je een nieuw velletje in de pers en begin je aan de volgende.

Je merkt dus eigenlijk wel dat het een heel makkelijk proces is.

Was dit artikel behulpzaam?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *