TuinBoel.nl

De beste tuinartikelen van 2020 – 2023

Beste buitendouche van 2024

De warme zomer staat voor de deur. Deze zal ongetwijfeld weer een aantal tropische dagen met zich meebrengen. Dan is er toch niets lekkerder dan even een plons nemen of even af te koelen onder de douche? Veel mensen zullen een zwembad opzetten in hun tuin. Maar er zullen ook mensen zijn die geen zwembad willen kopen of er simpelweg geen plek voor hebben in de tuin. Dan is een buitendouche ideaal.

Een buitendouche, je hebt ze vast wel eens gezien. Bij buitenzwembaden zijn er vaak buitendouches geplaatst. Maar nu zijn er ook buitendouches die speciaal zijn gemaakt voor in de tuin. Met een buitendouche kun je na het buitenspelen even lekker afkoelen of jezelf even schoonmaken, zo voorkom je ook nog eens boze reacties van je ouders dat je vies naar binnenkomt.

Ben jij dus geïnteresseerd geraakt in een buitendouche voor in jouw tuin? Dat komt dan goed uit, want in dit artikel lees je over de beste buitendouches van 2024.


1. VONROC Buitendouche/Tuindouche 2 in 1

De nummer 1 van onze lijst is de VONROC buitendouche/tuindouche 2 in 1. Zoals je in de naam al kunt lezen is het een buitendouche en een tuindouche in 1. Dat houdt in dat je deze douche kan gebruiken als buitendouche, maar ook als tuindouche om bijvoorbeeld jouw planten water te geven. Je kunt gemakkelijk gebruik maken van de tuindouche als je dat wilt, want deze douche heeft een gemakkelijk afneembare sproeier. Ook heeft de afneembare douchekop een stang, hierdoor kan je ook planten op grotere hoogtes gemakkelijk water geven.

Je kunt deze douche bijna overal plaatsen, want hij staat op een driepootstatief. Als je een plekje in de tuin hebt gevonden waar de buitendouche kan staan, dan sluit je een tuinslang aan op de douche. En vanaf dat moment kun je de buitendouche/tuindouche gaan gebruiken. Als je op een hete dag wel even wilt afkoelen onder de buitendouche kan dat. De buitendouche heeft 3 verschillende sproeistanden, hierdoor wordt het voor jou nog comfortabeler om na een hete dag even lekker af te koelen onder de buitendouche.

Ben jij dus op zoek naar een buitendouche, om op hete dagen af te kunnen koelen, die je ook nog eens kunt gebruiken om de planten water te geven? Dan is de VONROC Buitendouche echt een aanwinst voor jouw tuin.


2. Deuba Buitendouche

De volgende buitendouche is de Deuba buitendouche. Deze buitendouche is ook zeer geschikt als buitendouche om heerlijk af te koelen in de zomer. Maar deze douche gaat nog een stap verder. Er zullen ook dagen zijn in de zomer dat het niet warm genoeg is voor een koude douche buiten. Maar wil je dan toch gebruik maken van de douche? Dat kan, want deze douche beschikt over de mogelijkheid om warm water uit de kraan te laten komen. Dit is mogelijk doordat de douche op zonne-energie warm water levert. De temperatuur van water kun je zelfs instellen op 60 graden!

Net als bij de vorige buitendouche, moet je ook op deze douche de tuinslang aansluiten voordat je heerlijk kan gaan douchen. Op bepaalde dagen zul je misschien geen zin hebben om de buitendouche te gebruiken, maar je hebt wel vieze voeten en kan hiermee niet naar binnen. Daar heeft deze buitendouche een oplossing voor. Aan de onderkant van de douche zit een kraan die daar speciaal is geplaatst voor het schoonmaken van de voeten, ideaal dus. Tot slot is het wel handig om de buitendouche in de winter binnen op te slaan. Er kan namelijk nog wat water zitten in de binnenkant van de douche en als het in de winter gaat vriezen kan de douche daardoor kapot gaan. Maar ook de buitendouche opruimen is geen enkel probleem, want hij is inschuifbaar. Doordat deze inschuifbaar is, kun je hem gemakkelijk opruimen.

Ben jij dus op zoek naar een wat luxere buitendouche? Dan is dit echt een buitendouche voor jou. Al helemaal, omdat je warm water kunt krijgen en je zelfs alleen je voeten kunt schoonmaken zonder dat de rest van je lichaam helemaal nat wordt.


3. Blue bay douche solar

De Blue bay douche solar is een vergelijkbare buitendouche met de Deuba buitendouche, alleen net iets minder luxe. Maar doordat die minder luxe is, betaal je ook weer een lagere prijs. Hierdoor houd je dan over voor andere leuke dingen. Deze douche is gemaakt van kunststof en bestaat uit 1 gebogen hals stuk. De gebogen hals is naar mijn mening een origineel en leuk ontwerp. Je tuin wordt er niet lelijker op met deze douche vind ik.

Ook met deze buitendouche heb je de beschikking tot warm water.De douche bevat een reservoir voor 18 liter water.

Ben jij dus op zoek naar een luxe buitendouche, die onder andere beschikt over warm water, maar hoef jij ook weer niet zo’n luxe als de Deuba buitendouche? Dan is dit waarschijnlijk de ideale buitendouche voor jou.


4. G.F. Garden Buitendouche

De G.F. Garden Buitendouche is een buitendouche waarmee je zelf de hoogte van de douchekop kan bepalen. Je kunt hem zelf hoger en lager zetten, de maximale hoogte is 2 meter. Deze douche dien je ook weer aan te sluiten op een kraan waarmee je water uit de douchekop kunt laten stromen. En er zit ook een knop bij voor het regelen van de waterstroom.

Ben jij dus op zoek naar een wat goedkopere buitendouche, maar wel met goede kwaliteit? Dan is de G.F. Garden Buitendouche waarschijnlijk de beste keuze voor jou.


5. vidaXL Houten Tuindouche

De volgende buitendouche beschikt niet over de luxe tot warm water. Maar deze heeft wel zijn eigen voordelen en eigenschappen. Bijvoorbeeld, deze douche is gemaakt van hout. Doordat het gemaakt is van hout beschrijft de maker van deze douche dat deze weersbestendig is. Volgens de maker moet deze douche tegen zon, regen en vorst kunnen. Erg handig, want zo hoef je de douche niet elke keer te verplaatsen bij een beetje slecht weer. Ook heeft hij een plateau waar je tijdens het douchen op kan staan, hierdoor blijven jouw voeten schoon en hoef je tijdens het douchen bijvoorbeeld niet op het gras te staan.

Was dit artikel behulpzaam?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *