TuinBoel.nl

De beste tuinartikelen van 2020 – 2023

Beste tuinhandschoenen van 2024

Het mooie weer komt er weer aan, en dat betekent weer lekker naar buiten gaan! Voor veel mensen betekent dit ook lekker in de tuin werken. Maar in de tuin werken gaat vaak samen met vieze vingers van de aarde. Daarom is het verstandig om tuinhandschoenen aan te schaffen. Maar ook om het veiliger te maken voor jezelf, want je werkt vaak ook met scherp tuingereedschap. Sommige tuinhandschoenen kan je zelfs speciaal gebruiken om mee te graven! Ben jij van plan tuinhandschoenen te halen, maar weet je niet welke? Kijk hieronder dan voor de top 5 beste tuinhandschoenen van 2024.


1. Tuinhandschoenen met graafklauw

Tuinieren kan een leuke hobby zijn, maar heel vervelend voor je handen. Vooral als je tuin elke dag verzorging nodig heeft. Deze tuinhandschoenen zullen jou hierbij helpen. Als je in de tuin bezig bent, kom je in contact met aarde. Aarde blijft vaak tussen je nagelriemen zitten, maar dankzij de handschoenen gebeurt dit niet meer. Als je scherpe planten in je tuin hebt staan, zoals doorns, word je hier tegen beschermd. Net zoals irriterende bacteriën, eitjes, bloemen of aarde die je lang op je handen blijft zien. Deze handschoenen geven je de mogelijkheid om te harken, onkruid te wieden, te werken aan je moestuin en zelfs om te graven dankzij de graafklauwen op je vingers.

Je zal met deze handschoenen aan een goede grip hebben op het materiaal waar je mee werkt, dankzij het duurzame anti slip materiaal. Ze zijn gemaakt van polyester, waardoor je ze makkelijk schoon kan maken. Afmetingen: 24 x 12 cm.

De kopers zijn erg te spreken over de handschoenen. Ze zeggen dat dankzij de handschoenen het graven en tuinieren een stuk makkelijker gaat. Ondanks dat het ‘one size’ handschoenen zijn, hebben ze voor iedereen tot nu toe een goede pasvorm gehad. De klauwtjes zijn heel handig om de aarde te bewerken. De kwaliteit is top en de handschoenen zijn super handig!


2. Comfort tuinhandschoenen Plant- en bodem

Deze handschoenen zijn ideaal voor werkzaamheden in je tuin. Ze bieden extra grip en zorgen dat je handen droog blijven. Als je bloemen en planten in je tuin wil verplaatsen of plaatsen zijn deze handschoenen daar geschikt voor. Dit kan je doen zonder je handen vies te maken! Het zijn niet zomaar handschoenen die je één keer gebruikt en dan kapot zijn. Ze garanderen een lange levensduur. Je zal ze niet snel te groot of te klein zijn, dankzij het elastische weefsel. En zweet je snel? Geen zorgen, want het materiaal ademt. Je handen gaan dus niet zweten. Ze zijn beschikbaar in maat 7 (S) en maat 9 (L).

Kopers zeggen dat dit tot nu toe de beste handschoenen zijn die ze hebben gehad. Bij voorgaande handschoenen prikten ze door de vingertoppen, maar bij deze niet! Geen koude en vieze handen meer dankzij deze handschoenen.


3. Kreator KRTG004XL Tuinhandshoenen 

Deze groene tuinhandschoenen zijn gemaakt van sterk leer. Als je deze koopt heb je sterke, stevige handschoenen die ook kunnen ademen. Je kan in alle vrijheid tuinieren dankzij de rekbare rug van de handschoen die lekker meegeeft. Nooit hoef je je zorgen te maken dat ze niet passen, want ze zijn elastisch en sluiten door klittenband. Helaas zijn ze alleen de verkrijgen in maat XL, dus als je kleinere handen hebt kan je beter op zoek naar andere handschoenen. Heb je grotere handen? Dan zijn deze zeker geschikt!

Volgens de kopers passen de handschoenen perfect. Ze hebben een stevige kwaliteit, zijn duurzaam, veilig en hebben een perfecte pasvorm. De kleur die op de foto staat is wel donkerder dan de handschoenen in het echt zijn.


4. Kixx Tuinhandschoenen

De tuinhandschoenen van Kixx zijn gemaakt van sterk, stevig geitenleer. Je zal ze niet zomaar kapot krijgen, omdat de handschoenen geen naden heeft. Daarnaast kan je vrij bewegen met de elastische rug van de handschoen en kan je zelf bepalen hoe strak je ze om de hand wil hebben dankzij het klittenband waarmee je je handschoen vastmaakt. Ze zijn perfect voor lichte en middelzware werkzaamheden in je tuin. Je vingers zullen niet vies worden en ook zal je in de kou kunnen werken, want ze bieden ook warmte.

Maar hoe kies je nou de juiste maat handschoenen? Leg je meetlint op de knokkel van je wijsvinger en verplaats hem over de palm van je hand. Het punt waar je meetlint elkaar weer raakt is de handomtrek. En wil je je handlengte bepalen? Meet vanaf de aanzet van je pols tot aan je middelvinger.

Het zijn zeer fijne handschoenen die precies om je hand passen, waardoor het werken met de handschoenen heel gemakkelijk is. Ook hebben ze een mooi design voor tuinhandschoenen. Het leer is zacht en dun, maar wel stevig. Ze sluiten nauw en goed om de hand aan. Je hebt bescherming, maar tegelijk voldoende gevoel. Aldus de kopers.


5. Gardena Tuinhandschoenen

Heb je extra gevoel nodig in je vingertoppen voor bepaalde werkzaamheden in je tuin? Bijvoorbeeld ompotten en stekken van planten en bloemen. Koop dan deze tuinhandschoenen. Gemaakt van katoen bieden deze handschoenen je een lange levensduur waarin je veel aan ze zal hebben. Niet alleen kan je beter werkzaamheden uitvoeren, ook worden je handen beschermd. Het elastische weefsel in de handschoenen geeft ze een perfecte pasvorm voor iedereen. Daarnaast zal je geen last krijgen van zwetende handen, want het materiaal ademt.

Een koper was al heel lang op zoek naar goede tuinhandschoenen die sterk zijn, goed passen, goed ventileren en niet te dik zijn om het onkruid te verwijderen. Dit zijn ze, zegt hij/zij. Ze zijn comfortabel, praktisch en zien er ook nog goed uit!

Was dit artikel behulpzaam?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *