TuinBoel.nl

De beste tuinartikelen van 2020 – 2023

Beste intex filterpomp

Het is heel belangrijk dat het water in jouw zwembad de beste onderhoud krijgt. Hierdoor kun je er langer van genieten. Een zwembadpomp is onmisbaar voor de beste onderhoud van jouw zwembad. Hierdoor blijft het water in topconditie. Een zwembadpomp houdt het water in jouw zwembad schoon en helder en haalt alle schadelijke en vieze stofjes weg. Doordat het vuil uit het water wordt gefilterd, is het beter en fijner voor jou en je kinderen om in het zwembad te zwemmen. Zoals je waarschijnlijk al weet, heeft stilstaand water bacteriën, schimmels en algen. Tenminste, dat is wat het meeste stilstaande water heeft. Daarom is het belangrijk om voor een goede circulatie van het water te zorgen. Bij een circulatie krijgt het water genoeg adem. Een circulatie gebeurt door een zwembadpomp. Dit is de rede dat wij jou aanraden er een te kopen.

Kiezen is natuurlijk moeilijk. Ga je nou voor de ene met een betere beoordeling, terwijl hij wel duurder is, of voor de goedkopere met een iets minder goede prijs. Om jou te helpen kiezen hebben wij dit artikel gemaakt.


1. Intex Zwembad Filterpomp

De nummer één is deze pomp van intex. Als je de andere zwembad gerelateerde artikelen op deze site hebt bekeken, zie je dat intex een heel groot bedrijf is voor zwembad producten. Deze filter is bedoeld voor een zwembad met een 32mm pomp aansluiting. Hij filtert tot wel 2270 liter per uur. Hij is gemakkelijk aan te sluiten en vervult zijn taak goed. Met een gemiddelde van 4,5 sterren na ruim 100 recensies kunnen we denk ik wel zeggen dat dit één van de topppers is.


2. Zwembad Filterpomp Flowclear

Dan op nummer 2 deze zwembadpomp van bestway. Deze filterpomp is geschikt voor zwembaden met een inhoud van 1100 tot en met 31800 liter. Hij zorgt ervoor dat jouw zwembad schoon van bladeren, insecten en ander klein vuil blijft. Je kan hem heel makkelijk aansluiten en hij heeft 2 slangen die op verschillende locaties in het bad aangesloten kunnen worden.


3. Intex filterpomp 12v

Deze Intex Krystal Clear Filterpomp zorgt ervoor dat het water in het zwembad circuleert en gefilterd wordt. Hierdoor kan je dus van een helder zwembad genieten. Hij heeft een capaciteit van 2271 liter/ uur. Hij heeft een slang met een doorsnede van 32mm, let dus op hij past alleen op 32mm aansluitingen en niet op die van 38mm. Kijk van te voren goed welke jij nodig hebt.


4. Intex Dompelpomp

Deze pomp is anders dan anderen. De pomp ‘rolt’ over de bodem. Dit kan wel maximaal tot een diepte gebruikt worden van 122 centimeter. De afvoerslang is 5 meter lang en het water kan heen gepompt worden waar je maar wel. Hij pompt 3595 liter per uur rond. Hij moet wel aangesloten worden op netstroom. De aanvoerslang voor de stroom is 10 meter lang.


Bekijk hier onze top 5 beste zwembadpompen van 2024

Was dit artikel behulpzaam?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *