TuinBoel.nl

De beste tuinartikelen van 2020 – 2023

Beste ballennet van 2024

We kunnen wel zeggen dat voetbal veruit de meest populaire sport is in Nederland. Veel kleine jongens willen al op jonge leeftijd gaan voetballen bij de lokale amateurvereniging. Jongens beginnen steeds vroeger met voetballen. Op dit moment kun je je al inschrijven bij een voetbalclub wanneer je 5 jaar bent. Als je 5 bent, ben je vooral alleen nog maar bezig met lekker voetballen. Op latere leeftijd gaan jongens dromen van een leven als profvoetballer bij een profclub. De een is ambitieuzer dan de ander, maar heel veel jongens willen uiteindelijk toch wel bij een profclub terecht komen. Als groot voetballand zoeken profclubs natuurlijk alleen het beste van het beste. En om bij de top aan te kunnen sluiten zul je, naast talent hebben, veel moeten trainen. Om te kunnen trainen heb je een bal nodig. Op de club hebben ze natuurlijk ballen beschikbaar voor de training. Maar om het profvoetbal te halen, zullen veel jongens ook voor zichzelf moeten gaan trainen.

Om zelf te gaan trainen heb je een bal nodig. Vaak kun je deze nog wel ergens opbergen, maar tegenwoordig willen jongens vaak meer dan 1 bal hebben en om al deze ballen op te bergen zijn er ballennetten gemaakt. Met een ballennet kun je meerdere ballen op een plek bewaren, zonder dat ze alle kanten oprollen bij enige aanraking. In dit artikel kom je te weten welk ballennet jij het beste kunt gebruiken.


1. Avento Ballentas

We zijn aangekomen bij het eerste ballennet van dit artikel, de Avento ballentas. De Avento ballentas is een zeer handige zak waar je erg veel ballen in kwijt kunt. Je kunt hier namelijk 12 tot 15 ballen in kwijt. Het is wel handig om bij het bestellen van de ballentas uit te gaan dat je 12 ballen in de zak kwijt kunt. Zo loop je achteraf niet tegen het probleem aan dat al jouw ballen er net niet in passen. En als er dan achteraf gezien wel meer ballen inpassen is dat mooi meegenomen, want je hebt weer een extra bal kunnen opbergen. Ook hoef je niet bang te zijn dat de zak al de ballen niet kan houden en dus kapot gaat. De bodem van de ballentas is namelijk verstevigd. Hierdoor zullen de ballen er dus niet opeens aan de onderkant uitkomen. Daarnaast zijn ook de zijkanten verstevigd, waardoor de ballen ook niet via de zijkant kunnen ontsnappen. Er blijft nog maar 1 optie over hoe de ballen eruit kunnen en dat is via de bovenkant. Dat gaat ook niet zomaar want de ballentas is gemakkelijk af te sluiten door middel van een aantrekkoord. De ballen kunnen er dus alleen uit wanneer jij dat wilt.

Nu je dit allemaal zo hebt gelezen vraag je je vast af hoe je zo´n ballentas ooit gaat meekrijgen, bijvoorbeeld op de fiets. Ook hier is over nagedacht door de ontwerper. De zak bevat namelijk 2 draagbanden. Hierdoor kun je de ballenzak gemakkelijk op je rug meenemen. Je hoeft ook niet bang te zijn dat de draagbanden te groot of te klein zijn. Je kunt ze namelijk verstellen.


2. Jako Ballennet

Het volgende ballennet wordt gemaakt door het merk Jako, een vrij bekend merk in de sportwereld. Het Jako ballennet is een iets klassieker ballennet qua ontwerp. Mensen zullen eerder een net als deze voor zich zien wanneer iemand het woord ballennet noemt, dan bijvoorbeeld het vorige ballennet die iets moderner was. Dit ballennet is geschikt voor maximaal 10 ballen. Als jij geïnteresseerd bent in dit ballennet hoef je waarschijnlijk ook niet te kijken naar de grootte, want de meeste mensen zullen niet meer dan 10 ballen moeten opbergen. Als jij wel meer dan 10 ballen hebt die je in een net kwijt wilt, kun je natuurlijk ook gewoon dit ballennet kopen. Je kunt er dan bijvoorbeeld 2 of zelfs 3 kopen. Je kunt dit ballennet bestellen in de kleuren zwart en wit.

Ben jij op zoek naar een eenvoudig, maar handig ballennet, waar je ook nog eens 10 ballen in kwijt kunt? Dan raad ik je zeker aan om eens te gaan kijken naar het Jako ballennet.


3. Ballennet voor 5 ballen

Aangekomen bij het derde ballennet van het artikel hebben we opnieuw een ballennet van het merk Avento. Ze hebben dit keer wel heel duidelijk gemaakt voor hoeveel ballen je het ballennet kunt gebruiken. Maar om het toch nog even vermeld te hebben, dit net is geschikt voor maximaal 5 ballen. Erg handig, want als jij een kleinere collectie ballen hebt, maar je wilt ze toch in een net opbergen, dan is dit net ideaal. Of als jij een ballennet hebt gekocht maar niet al jouw ballen passen in het net, kun je deze er nog bij kopen. Hierdoor kun je de overige ballen in dit net stoppen en heb je toch nog alle ballen ergens weten op te bergen. Op de foto zie je een net met de kleuren rood en wit. Er zijn ook andere kleurcombinaties te koop. Deze bestaan uit de kleuren wit & rood en blauw & geel. Je denkt nu vast dat het ballennet met de kleuren wit & rood hetzelfde is als op de afbeelding. Dit is echter niet het geval, want de kleuren zijn namelijk omgewisseld bij de versie met wit & rood. Rood zit dus op de plek waar op de afbeelding het wit zit. Het is maar net wat jou meer aanspreekt.

Ben jij op zoek naar een ballennet, maar hoef je niet zo’n groot ballennet? Dan past dit net perfect bij jou. Hij is namelijk kleiner dan de vorige 2 ballennetten, maar je kunt er toch goed je ballen in kwijt.


4. Avento Ballennet – zwart

Het volgende ballennet is opnieuw van Avento. Ook bij dit ballennet kun je er 5 ballen in kwijt. Het is een totaal ander ontwerp dan het vorige ballennet, maar je kunt er toch evenveel ballen in kwijt. Het grote verschil is dat je dit ballennet iets makkelijker kunt dragen doordat er 1 draagband aan het net vast zit. Hierdoor kun je er mee lopen, zonder er al te veel last van te ondervinden. Het andere onderdeel dat dit ballennet anders maakt dan de overige netten is dat je hem kunt openen en sluiten met een rits. Je weet hierdoor dus zeker dat jouw ballen er niet opeens allemaal uitvallen.


5. Ballennet voor 1 bal

We zijn alweer aangekomen bij het laatste ballennet van dit artikel. Deze is opnieuw van Avento. Ook staat er weer heel duidelijk in de naam voor hoeveel ballen het geschikt is. Maar opnieuw wil ik het toch even duidelijk gezegd hebben. Het net is geschikt voor slechts 1 bal.

Ben jij op zoek naar een ballennet, maar heb je deze alleen nodig voor een enkele bal? Dan raad ik aan om dit ballennet aan te schaffen.

Was dit artikel behulpzaam?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *