TuinBoel.nl

De beste tuinartikelen van 2020 – 2023

Beste tuinhaard van 2024

We zitten nu al tegen de warmere maanden aan. Zoals april, mei, juni en juli. Het zomergevoel komt er langzaam aan. Natuurlijk wil je dan lekker buiten zitten. En dit zonder dat het te koud wordt. Nou, met een tuinhaard heb je geen last van de kou ’s avonds. We zijn het allemaal wel over een ding eens. Zelf gestookt vuur brengt een geweldige sfeer. Om dit het beste in je tuin te kunnen doen, moet je een tuinhaard kopen. Je kunt hem lekker op het terras, of in het midden van je tuin zetten. En dan kun je heerlijk genieten.

Natuurlijk wil je de beste tuinhaard van 2024 kopen. Om een goede sfeer te maken heb je natuurlijk ook een goede tuinhaard nodig. Je moet een haard van een goede kwaliteit hebben. Zodat je zo goed mogelijk kunt genieten van de gezellige sfeer in je tuin. Er zijn tegenwoordig best veel tuinhaarden, dus dat is erg veel onderzoek werk als je de beste wilt. Wij hebben alle onderzoek al voor je gedaan. Wij kunnen je (bijna) garanderen dat je na het lezen van ons artikel de beste tuinhaard van 2024 heeft gevonden.


1. Home and Garden Tuinhaard

De 2L Home and Garden is een van de populairste modellen in tuinhaarden. Hij heeft een mooi, strak en modern ontwerp en past in elke tuin. Door de mooie vorm en leuke vorm krijgt je tuin makkelijk een gezellige en warme sfeer. Hij heeft een mooie, matzwarte kleur en je kunt hem makkelijk ergens in een hoekje neerzetten.

Deze tuinhaard heeft een diameter van 46 centimeter. Hij is helemaal gemaakt van staal. Dit staal is ongeveer 2 millimeter dun. Over dit staal zit een brandveilige, matzwarte laag.

De schoorsteen heeft een klein, rond dakje aan de bovenkant. Hierdoor weet je zeker dat er geen regen of andere dingen in de tuinhaard komen die er niet horen. Ook zorgt de schoorsteen er voor dat de rook naar boven gaat. Dan zit je nooit meer met stinkende kleding na het stoken. En dan heb je ook niet zoveel last van rook in je gezicht.

Onderaan de tuinhaard zie je de stookruimte. Er is genoeg ruimte om de houten blokken er onder in te leggen. Ook is de grote opening heel handig. Hierdoor kun je makkelijk bij de stookruimte en dus ook het hout makkelijk verwijderen. Je kunt hier dus genoeg haardhout in leggen! Je hoeft dus niet heel de avond heen en weer om nieuw hout te pakken en dat er dus weer in te leggen. Dit is vanaf nu verleden tijd! Als je klaar bent met stoken is er nog een uitneembare as-opvangbak. Je kunt hierdoor makkelijk het verbrande, onbruikbare hout verwijderen.


2. 2L Home and Garden VALENCIA Tuinhaard

Deze tuinhaard van Home and Garden is niet een van de populairste modellen, maar wel een van de mooiste modellen. Het is een ruime haard en is mooi vormgegeven. Hij zorgt er makkelijk voor dat je tuin een warme en gezellige sfeer krijgt.

Ook deze tuinhaard heeft een kachel. Zodat het rook naar boven gaat en niet in je gezicht komt. Het dakje op de haard zorgt ervoor dat hier niets in komt wat er niet in hoort. Dus dan is hij ook beschermt tegen de regen. En natuurlijk ook tegen blaadjes. Hij heeft genoeg ruimte voor grotere houtblokken. In de bodem heeft de haard een opslag. Hierdoor is er altijd genoeg hout in je beschikbaarheid. Hij is 140 centimeter hoog en heeft een diameter van 46 centimeter. De haard is helemaal van staal.


3. RedFire Outtrade Terrashaard

Als je een gezellige, warme sfeer aan je tuin toe wilt voegen, moet je voor deze tuinhaard kiezen. Door het kleine formaat past hij in elke tuin. Ook heeft deze haard een grillplaat. Je kun het dus als een haard en barbecue in een zien. Je kunt deze haard heel makkelijk gebruiken. Hier kun je heel makkelijk bij zitten en gezellig een vuurtje stoken.

Je moet het grillrooster over het vuur leggen als hij goed brandt. Dan kun je daarna van heerlijk, gegrild vlees genieten. Is het niet heerlijk om te koken in de buitenlucht? De tuinhaard heeft een goede luchttoevoer. Deze haard kun je makkelijk schoonmaken.


4. MaxxGarden Pompei Tuinhaard

Deze vuurkorf is mooi vormgegeven. Deze tuinhaard voegt een gezellige sfeer aan je tuin toe. Je kunt hiermee van een heerlijk warm vuurtje genieten. Je kunt er marshmallows met je kinderen in roosteren maar ook gewoon van de warmte genieten.

Deze tuinhaard heeft een mooie diameter van 60 centimeter. Je kunt hem makkelijk in een hoekje op het terras zetten of juist in de aandacht brengen door hem in het midden te zetten. Hij is gemaakt van speciaal gepoedercoat metaal waardoor hij tegen al het weer kan. Je hoeft niet bang te zijn dat hij door de regen gaat roesten. Om de buitenkant zit een extra gaas. Hierdoor wordt het vuur goed beheerst. Je kunt dus vanuit alle kanten in het vuur kijken. Deze haard staat het best in het midden van een cirkel. Door de schoorsteen krijg je het rook niet in je gezicht of kleding. De klep op de haard zorgt ervoor dat er geen ongewenste materialen of regen in komt.


5. MaxxGarden Terrashaard

Deze tuinhaard heeft een vorm die je niet vaak ziet. Dit is ook een van de redenen dat wij hem zo leuk vinden. Als je iets aparts wilt moet je voor de MaxxGarden kiezen. De open, ronde vorm is bijzonder en onderaan is de stookruimte voor het hout. Deze haard voegt een leuke, gezellige en betoverende sfeer aan je tuin toe.

De haar is gemaakt van gepeodercoat metaal. Daardoor overleefd hij het bij weer en wind. Je kunt hier met de grillplaat die hij heeft mee barbecueën. Ook kun je hem gewoon als verwarming gebruiken. Hij heeft een stevig onderstel waardoor hij goed in de tuin staat. Ook heeft hij een opbergvak voor houtblokken. Hij is niet alleen mooi, maar ook handig. Door de schoorsteen wordt het rook goed weggeblazen en blijft het niet in je kleding. Je kunt hier ook heerlijk marshmallow of andere lekkernijen mee opwarmen.


Waarom een tuinhaard?

Het uiterlijk van de tuin wordt steeds belangrijker. Je moet er voor zorgen dat hij bij het huis past en er netjes uitziet. Als je dit goed doet, maak je een gezellige sfeer in je tuin. Door een tuinhaard toe te voegen geeft dit toch wel die extra warmte. Als je er een aanschaft, is het voor mensen leuker om in je tuin te zitten, omdat hij warmte en gezelligheid afgeeft. Er kan dan ook langer genoten worden van de buitenlucht.

De tuinhaard past in iedere tuin. Dat kunnen we wel vaststellen. Het is dan ook een van de nieuwste trends, als het over tuindecoratie gaat. Elk jaar worden de nieuwe trends steeds luxer. Om toch goedkoop uit te komen is onze site perfect. Maar daar hebben we het nu niet over. Als je een loungeset heeft, past een tuinhaard hier perfect bij. Voor de beste loungeset van 2024 kun je ook nog even naar een van onze andere artikelen kijken. Maar de tuinhaard voegt een perfecte touche aan je loungeset toe.

Was dit artikel behulpzaam?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *