TuinBoel.nl

De beste tuinartikelen van 2020 – 2023

Beste loungeset voor in de tuin van 2024

Natuurlijk willen we allemaal op de lekkere warme zomer en lentedagen in de tuin zitten. We zijn er allemaal wel een beetje klaar mee om de hele tijd op die oncomfortabele tuinstoelen te zitten. Als u met familie bent, en u heeft geen loungeset in uw tuin kan ook niet iedereen ergens zitten. En nu bent u op zoek naar de beste loungeset van 2024. Om u hier bij te helpen hebben wij dit artikel gemaakt.

Bij een loungeset heeft u natuurlijk wel een loungeset van de beste kwaliteit nodig. Om die te vinden kijkt u natuurlijk op onze website. Dus hier speciaal voor u, de beste loungesets van 2024.


1. Garden Impressions blue bird lounge dining set

Als u een mooie, luxe loungeset zoekt, waar de hele familie op past, is de bleu bird van garden impressions perfect voor u. Door deze loungeset te kopen zorgt u ervoor dat de hele familie ergens kan zitten tijdens buitenfeestjes. Ook is het perfect voor u en uw gezin. Dan heeft u genoeg ruimte, zonder dat u zo op uw kinderen gepropt zit. Als u wilt gaan barbecueën kunnen de gasten heerlijk op de bank gaan zitten en hun bordje daarna op de tafel zetten. De glasplaat die over de tafel zit is makkelijk schoon te maken. Ook kunt u, als er een vlek in de kussens zit, het kussensloop er af halen en deze in de was gooien.

De loungeset is gemaakt van de beste materialen. In het frame aan de binnenkant zit stevig, roestvrij aluminium. Hier omheen zit met de hand gevlochten kunststof. Dit kunststof is sterk en makkelijk te onderhouden. Ook is deze prima bestendig tegen alle weersomstandigheden. De kleuren van de loungeset zorgen voor een mooie, luxe uitstraling. Die kussens die u op de bank ziet liggen worden door bol.com standaard meegeleverd. Beide kanten zijn 250 centimeter lang.

U kunt de loungeset schoonmaken met een zacht schoonmaakmiddel en een zachte doek. U kunt lang van de loungeset genieten als u geen schuurspons of andere schurende borstels en dergelijke gebruikt om hem schoon te maken. Nu kunt u vaststellen dat de Garden Impressions blue bird lounge dining set de beste loungeset van 2024 is.


2. Lanterfant® Loungeset Koen

Deze loungeset is perfect voor u en uw gezin. Hij heeft prachtige kleuren en past door de grijze kleur in elke tuin. Op het plaatje is hij zo opgesteld, maar alle onderdelen zitten los van elkaar. Hierdoor kunt u de loungeset naar uw wensen aanpassen en kunt u alle kanten uit. U kunt bijvoorbeeld de twee zittingen aan het einde tussen de 2 hoeken neerzetten. We zouden nu wel alle mogelijkheden op kunnen gaan noemen, maar dan is dat alles wat in deze intro staat. Als het maar duidelijk is dat u alle kanten op kan met de Lanterfant® loungeset.

De loungeset is heel comfortabel en heeft afneembare kussens. Door het glas op de tafel is deze heel makkelijk schoon te maken. Ook deze kussenslopen zijn makkelijk uit te wassen. Als er zand op uw bank zit kunt u dit makkelijk met een borsteltje afpoetsen. Het aluminium frame dat aan de binnenkant zit, roest pas na jaren door weer en wind te overleven.

Als het gevlochten wicker echt heel vies is, kunt u deze met een doekje en water schoonmaken. Misschien kunt u een beetje wasmiddel gebruiken, maar wij raden u aan om dit niet te doen. Over de afmeting kunnen wij niet zo heel veel zeggen, omdat u hier heel veel verschillende mogelijkheden mee heeft.


3. Garden Impressions Lyon loungeset

Na veel over het internet gesurft te hebben, zijn wij erachter gekomen dat deze loungeset wel echt in onze lijst thuis hoort. We hebben veel reviews van verschillende websites bekeken en zijn er achter gekomen dat deze loungeset een hele goede kwaliteit heeft. Soms werden er in de reviews een paar minpunten gegeven. Na een beetje verder te kijken, werden deze ontkracht door de recensenten die daar helemaal geen last van hebben. Deze loungeset heeft een prachtig, simpel ontwerp en past in elke tuin van middelmatige grootte.

Van het begin tot het einde van de buitenste hoek, is deze loungeset 211 centimeter. De tafel is 65 cm lang, 65 cm breed en 33 cm hoog. De kussens zijn niet 100% waterdicht. Wel hebben deze een waterafstotend laagje. Hij is gemaakt van stevig kunststof wat de set heel duurzaam maakt. Ook kunnen de kussenslopen makkelijk met de hand gewassen worden. Mocht uw kindje hier op knoeien met wat drinken, kunt u het er makkelijk weer van af vegen. 


4. Allibert Loungeset California

Deze loungeset is perfect voor een gezin van 4 tot 5 personen. Als u er na vijf jaar nog elke keer even netjes mee om bent gegaan, zult u bijna geen verandering in de kwaliteit merken. Deze loungeset bestaat uit vier delen. Namelijk uit een tafeltje, een bank en 2 stoelen. Ook heeft hij tien kussens en vijf zitplaatsen.

Door de dikke kussens kunt u fijn op de bank zitten. De loungeset is van stevig materiaal gemaakt en is makkelijk schoon te maken. Ook hierbij kunt u de stoelen, de bank en de tafel op verschillende manieren neerzetten.

De stoel is 83 centimeter lang, 68 centimeter breed en 72 centimeter hoog. De bank is 199 centimeter lang, 68 centimeter breed en 73 centimeter hoog. En de tafel is 68 centimeter lang, 68 centimeter breed en 35 centimeter hoog.


5. Blakes lounge dining set

Deze loungeset is perfect voor een groot gezin. Hij is namelijk geschikt voor 7 personen. Er is genoeg zitruimte en de rafel is groot genoeg om ’s avonds met het hele gezin aan te zitten. Omdat hij een hele simpele, zwarte kleur heeft, past hij in elke tuin. Het maakt niet uit of uw tuin nou groot of klein is. De blake lounge diningset past overal. Hij is misschien wel groot, waardoor dat niet zo lijkt. Maar elke tuin heeft een grote hoek waar hij wel in past.

De tafel heeft een mooie lengt van 135 centimeter, een breedte van 80 centimeter en een hoogte van 68 centimeter. Omdat de tafel zo hoog is hoeft u niet de hele tijd te bukken als u hier van wilt eten. Het bankje is 120 centimeter lang, 40 centimeter breed en 36 centimeter hoog.

Omdat deze set van roestvrij aluminium is, is hij heel makkelijk schoon te maken. Het enige wat u hoeft te doen, is een doekje nat te maken met water en hier daarna mee over de bank te gaan. De kussenslopen hebben een rits, waardoor u deze er heel makkelijk af kunt halen en dus ook makkelijk schoon kunt maken.


Waar op letten bij het kopen van een loungeset?

U moet het verschil tussen een loungeset en een lounge dining set goed zien. Het is eigenlijk bijna hetzelfde en toch ook helemaal anders. Wij gaan u nu helpen kiezen tussen een normale loungeset en een lounge dining set.

Lounge dining set

Als u graag buiten eet, moet u een lounge dining set kopen. Als u die koopt, hoeft u geen aparte set aan te schaffen, zodat u gewoon buiten kunt eten, maar heeft u twee in een. Eten en zitten worden hierdoor dus gecombineerd. Dit gebeurt door de ruime zitplaats en de grote tafel die bij een lounge dining set zitten. Doordat deze zitplaatsen iets hoger zijn, kunt u een lounge dining set normal gebruiken en om te eten.

Lounge set

Deze heeft u nodig als u op lekkere, lange, warme zomeravonden buiten wilt zitten. Doordat er dikkere kussens worden gebruikt kunt u hier heerlijk met een drankje en/of hapje aan zitten en heerlijk wegzakken en relaxen. Meestal heeft een loungeset verschillende onderdelen, terwijl een lounge dining set dit niet heeft. Meestal heeft de loungeset een bank en ook nog een paar stoelen. Als u uw benen helemaal wilt strekken, kunt u hier ook nog een krukje bij zetten of in de lengte gaan zitten.


Welke stijl moet ik kiezen?

Als u een modernere, strakke tuin heeft, kunt u beter voor een strakke, moderne loungeset kiezen. Meestal heeft deze gladde banken en stoelen en is hij zwart of grijs. Als u iets traditionelers zoekt, kunt u beter voor een houten loungeset gaan. De rede dat deze niet in onze lijst staan, is omdat die na een tijdje gaan rotten. Als u een goedkopere hebt gevonden kunt u hier natuurlijk wel voor kiezen. Ook kunt u zelf een loungeset van pallets maken. Dit is een leuke diy en is tijdverdrijvend.

Was dit artikel behulpzaam?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *